Bat haziran olanları bekliyorum

Değerinde yüksekmiş halbuki. Geçmiş olsun canım. Ne ilacı kullanmıştın öncesinde
Saol canım ben femara kullandim ovitrelle çatlatma ığnesi kullandım ilk kullandığımda hamile kaldım inşallah bu sefer hepimiz hamile kalırız

Saol canım ben femara kullandim ovitrelle çatlatma ığnesi kullandım ilk kullandığımda hamile kaldım inşallah bu sefer hepimiz hamile kalırız
İlk aşılaman olacak o zaman. İnşallah canım

Ben yurtdışındayim. Türkiye'deki femara hapının burda olanindan kullandim. Onun öncesinde prolaktinim yüksek çıktı dostinex kullandım ocak ayında. 4aydir böyle kullanıyorum bu ay bişey kullanmadim. Bakalım bundan sonraki süreç ne olcak :) ins. Sen hemen hamile kalırsın canım. Klomen neye yarıyor

Canım bunlar aşılama mı oluyor
düzenli adet olamıyordum 50. Günde adet olduğumda oldu. En son gittim bir kaç hormon testi yaptı doktorum. Yumurta tembelliği var dedi. 3 ay klomen ve duphaston kullan hem düzenli adet olursun hem de yumurtan olgunlaşır dedi bakalım bu ay 2.ayım

Hayırlısı olsun canım

Hayırlısı ile ins. Bu günlerde yumurtlama günümdeyim ins tuttururum
İns. Canım . Allah büyük yardimcimiz olsun. Çok istiyorum ilk senemde olmadı bu senenin başından beri hap kullanıyorum. İns bı sürpriz olur bu ay bize

İns. Canım . Allah büyük yardimcimiz olsun. Çok istiyorum ilk senemde olmadı bu senenin başından beri hap kullanıyorum. İns bı sürpriz olur bu ay bize
allahın izni ile ins. Ben hep suna inandım olmuyorsa vardır sebebi doğru zamanı bekliyor derim doğru zaman en yakın zamandır ins hepimiz için. Bu ay yüzümüz güler mutlu oluruz ins.

Canım adetin düzene girdi mi peki. Bu ay hamiş olursun inşallah; )

Sende canım benim. Yumurta geliştirici hap canım klomen. Sonra da çatlatma iğnesi yapacakmış

allahın izni ile ins. Ben hep suna inandım olmuyorsa vardır sebebi doğru zamanı bekliyor derim doğru zaman en yakın zamandır ins hepimiz için. Bu ay yüzümüz güler mutlu oluruz ins.
Tabiki öyle. İnş dediğin gibi en yakın zamndir doğru zaman.

Canım herhangi bir tedaviye başladın mı peki
Eşimin sperm hızında sorun var bi ilaç kullandı sımdı onuda kullanmaya başladık bi dahada doktora gitmedik açıkcası. Haziran 8de eşimin renkli doppler ve sperm testi var kısmetse. Eşime göre tedaviye başlamayı düşünüyorum

Hemen ilk ayda düzene girdi çok şükür. Ovalasyon testi yapıyorum 14. Günden itibaren çift çizgi görmeye başladım yarın çatlama günüm büyük ihtimal.
Düzene girmesine sevindim. Günleri de iyi değerlendirin. Gerisi Allah tan

Ben önce devlete gittim aynı hapı verdi ama ne çatlatma iğnesinden nede yumurta takibinden bahsetti. Kullan gel.. Benim de hoşuma gitmedi. Şimdi özele devam ediyorum.

Hemde ramazan çıkmış olur zaman çabuk geçer. İnşallah güzel çıkar tahliller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…