Aaa benim de bat 10 haziranSlm canım Allah yardımcın olsun. Benimde bat 10 bizde istiyoruz hayırlı si inşallah
Saol canım ben femara kullandim ovitrelle çatlatma ığnesi kullandım ilk kullandığımda hamile kaldım inşallah bu sefer hepimiz hamile kalırızDeğerinde yüksekmiş halbuki. Geçmiş olsun canım. Ne ilacı kullanmıştın öncesinde
İlk aşılaman olacak o zaman. İnşallah canımSaol canım ben femara kullandim ovitrelle çatlatma ığnesi kullandım ilk kullandığımda hamile kaldım inşallah bu sefer hepimiz hamile kalırız
İns canım ben de hap kullandım 3ay boyuncaAaa benim de bat 10 haziranSağol canım. Sevinelim inş.
Klomen miİns canım ben de hap kullandım 3ay boyunca
düzenli adet olamıyordum 50. Günde adet olduğumda oldu. En son gittim bir kaç hormon testi yaptı doktorum. Yumurta tembelliği var dedi. 3 ay klomen ve duphaston kullan hem düzenli adet olursun hem de yumurtan olgunlaşır dedi bakalım bu ay 2.ayımCanım bunlar aşılama mı oluyor
Hayırlısı olsun canımdüzenli adet olamıyordum 50. Günde adet olduğumda oldu. En son gittim bir kaç hormon testi yaptı doktorum. Yumurta tembelliği var dedi. 3 ay klomen ve duphaston kullan hem düzenli adet olursun hem de yumurtan olgunlaşır dedi bakalım bu ay 2.ayım
Hayırlısı ile ins. Bu günlerde yumurtlama günümdeyim ins tuttururumHayırlısı olsun canım
İns. Canım . Allah büyük yardimcimiz olsun. Çok istiyorum ilk senemde olmadı bu senenin başından beri hap kullanıyorum. İns bı sürpriz olur bu ay bizeHayırlısı ile ins. Bu günlerde yumurtlama günümdeyim ins tuttururum
allahın izni ile ins. Ben hep suna inandım olmuyorsa vardır sebebi doğru zamanı bekliyor derim doğru zaman en yakın zamandır ins hepimiz için. Bu ay yüzümüz güler mutlu oluruz ins.İns. Canım . Allah büyük yardimcimiz olsun. Çok istiyorum ilk senemde olmadı bu senenin başından beri hap kullanıyorum. İns bı sürpriz olur bu ay bize
Canım adetin düzene girdi mi peki. Bu ay hamiş olursun inşallah; )düzenli adet olamıyordum 50. Günde adet olduğumda oldu. En son gittim bir kaç hormon testi yaptı doktorum. Yumurta tembelliği var dedi. 3 ay klomen ve duphaston kullan hem düzenli adet olursun hem de yumurtan olgunlaşır dedi bakalım bu ay 2.ayım
Sende canım benim. Yumurta geliştirici hap canım klomen. Sonra da çatlatma iğnesi yapacakmışBen yurtdışındayim. Türkiye'deki femara hapının burda olanindan kullandim. Onun öncesinde prolaktinim yüksek çıktı dostinex kullandım ocak ayında. 4aydir böyle kullanıyorum bu ay bişey kullanmadim. Bakalım bundan sonraki süreç ne olcak :) ins. Sen hemen hamile kalırsın canım. Klomen neye yarıyor
Hemen ilk ayda düzene girdi çok şükür. Ovalasyon testi yapıyorum 14. Günden itibaren çift çizgi görmeye başladım yarın çatlama günüm büyük ihtimal.Canım adetin düzene girdi mi peki. Bu ay hamiş olursun inşallah; )
Tabiki öyle. İnş dediğin gibi en yakın zamndir doğru zaman.allahın izni ile ins. Ben hep suna inandım olmuyorsa vardır sebebi doğru zamanı bekliyor derim doğru zaman en yakın zamandır ins hepimiz için. Bu ay yüzümüz güler mutlu oluruz ins.
Sende canım benim. Yumurta geliştirici hap canım klomen. Sonra da çatlatma iğnesi yapacakmış[/QUOTsanırım benim kullandığım hap gibi. Ama bana iğneden bahsetmedi sanırım bundan sonraki süreç o gibi görünüyor hayırlısi olsun
Eşimin sperm hızında sorun var bi ilaç kullandı sımdı onuda kullanmaya başladık bi dahada doktora gitmedik açıkcası. Haziran 8de eşimin renkli doppler ve sperm testi var kısmetse. Eşime göre tedaviye başlamayı düşünüyorumCanım herhangi bir tedaviye başladın mı peki
Düzene girmesine sevindim. Günleri de iyi değerlendirin. Gerisi Allah tanHemen ilk ayda düzene girdi çok şükür. Ovalasyon testi yapıyorum 14. Günden itibaren çift çizgi görmeye başladım yarın çatlama günüm büyük ihtimal.
Hemde ramazan çıkmış olurEşimin sperm hızında sorun var bi ilaç kullandı sımdı onuda kullanmaya başladık bi dahada doktora gitmedik açıkcası. Haziran 8de eşimin renkli doppler ve sperm testi var kısmetse. Eşime göre tedaviye başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?