- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Evet canım ilk aşılamam olacakİlk aşılaman olacak o zaman. İnşallah canım
Sağlık olsun canım haziran bize şans getirsinSelam kızlar 6 aydır doktora gidiyordum eşimde ve bende hiçbir sorun yok menogon+femara kullanıp çatlatma ipnesi vurulmuştum3 mayısta 16 mayısta pozitifi gördüm ama test yanlışlığı varmış dün adet oldummm...
Bat 19 haziranımız güzel geçer inşallah soğan kürü ,şeker krü ve incir kürü yapıcam adetim bitince
Hayır etmicem her ay 700.800 yatırmaktan ypruldum rabbim vereceği zamanı bilir zaten nereye kadar hastaneye devamlı para yatırayımSağlık olsun canım haziran bize şans getirsinöyleyse bu ay tedaviye devam etmiceksin.
Ciddi bi sıkıntı yoksa zaten gerek yok. Bekle. Kürlerle de hamile kalan çok insan var. Vermek O'nun elinde.Hayır etmicem her ay 700.800 yatırmaktan ypruldum rabbim vereceği zamanı bilir zaten nereye kadar hastaneye devamlı para yatırayım
Allaha şükür yok kendim kür yapıcam ovulasyon testi sipariş ederim toplu..Ciddi bi sıkıntı yoksa zaten gerek yok. Bekle. Kürlerle de hamile kalan çok insan var. Vermek O'nun elinde.
Kesinlikle.. Güzel haberlerini alalım inş.Allaha şükür yok kendim kür yapıcam ovulasyon testi sipariş ederim toplu..
Aynen öyle rabbim ol desin yeter ki
Evlendim yine ilk ay kaldım ama 3 düşük oldu sonra 1 sene kalamadım oğlum aşılama ile oldu :) Oğlumdan sonra yine hemen kaldım ama şimdi nasıl bilmiyorumCanım anlaşılan kolay gebe kalıyorsunAllah bağışlasın evladını. Güzel haberlerini bekliyoruz:)
Canım yine aşılama yap öyleyseEvlendim yine ilk ay kaldım ama 3 düşük oldu sonra 1 sene kalamadım oğlum aşılama ile oldu :) Oğlumdan sonra yine hemen kaldım ama şimdi nasıl bilmiyorum
İnşallahhKesinlikle.. Güzel haberlerini alalım inş.
3 düşükten sonra hiçbirşey kullanmadan (pıhtılaşma iğnesi vs.) oglunumu dogurdun?? Benımde 2 düşüğüm 1 kimyasalım varda ondam soruyorumEvlendim yine ilk ay kaldım ama 3 düşük oldu sonra 1 sene kalamadım oğlum aşılama ile oldu :) Oğlumdan sonra yine hemen kaldım ama şimdi nasıl bilmiyorum
Dr ne önerdi canım sana. Bence aşılama daha mantikli. Sperm hareketinden sıkıntı varsa ihtimal biraz düşer. Ama yine de belli olmaz. Tutar mı tutarKızlar benım eşimde sperm hareketsizliği var çatlatma iğnesi vurulsam yararı olurmu sizce??
Kan sulandırıcı iğne kullandım hergün doğuma kadar oğlum aşılama ile oldu3 düşükten sonra hiçbirşey kullanmadan (pıhtılaşma iğnesi vs.) oglunumu dogurdun?? Benımde 2 düşüğüm 1 kimyasalım varda ondam soruyorum
Çok uzun sürüyor yine o tahlilleri baştan isterse denemek istiyorum olmazsa aşılama olur sonraCanım yine aşılama yap öyleyse
Eşinin ilaç içmesi lazım toz suya katılan bir ilaç ama o olmadan da kalınabilir ilacının ismini hatırlamıyorum amaKızlar benım eşimde sperm hareketsizliği var çatlatma iğnesi vurulsam yararı olurmu sizce??
Anladım canım tez vakitte olsunÇok uzun sürüyor yine o tahlilleri baştan isterse denemek istiyorum olmazsa aşılama olur sonra
Proxseed plus kullandı cnm ondan.Eşinin ilaç içmesi lazım toz suya katılan bir ilaç ama o olmadan da kalınabilir ilacının ismini hatırlamıyorum ama
Dr iğneyle mi çatlatacak. İnşallah olur canım ilk denemen galiba. Allah aratmasınMerhaba kızlar bi sorum olucaktı yardım edermisiniz ?? ben de ocak ayında dk gittim prolaktinim %58,9 çıkmıştı ilaç falan içtim geçen cumartesi yine gittim yani 5 ay sonra gittim doktor önce yumurtalıklarıma baktı hiç sorun görmedi prolaktinim de %58,9 den %18 düşmüş doktorda dedi hiç bir sorunun yok diye pazar günü sağda 12 ml çatlama olucak dedi mutlaka ilişkiye girmen lazım dedi bizde girdik sabaha kadar yattım bu Cuma tekrar gidicem kızlar sizce hamile kalırmıyım ben bu zaman kadar hep takvime göre yaptım doktora o yanliş yönlendire bilir sesi ocak ayında gittim de başka doktorasıymış çok modelini bozmuştu ama bu seferki doktor hem çok iyi hemde güzel ilgileniyor baktı sağ tarafda pazar günü ve Pazartesi 12 ml çatlama olucak dedi bilmiyorum kızlar inşallah olur sizce kalırmıyım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?