Bat haziran olanları bekliyorum

Selam kızlar 6 aydır doktora gidiyordum eşimde ve bende hiçbir sorun yok menogon+femara kullanıp çatlatma ipnesi vurulmuştum3 mayısta 16 mayısta pozitifi gördüm ama test yanlışlığı varmış dün adet oldummm...

Bat 19 haziranımız güzel geçer inşallah soğan kürü ,şeker krü ve incir kürü yapıcam adetim bitince

Sağlık olsun canım haziran bize şans getirsin öyleyse bu ay tedaviye devam etmiceksin.

Hayır etmicem her ay 700.800 yatırmaktan ypruldum rabbim vereceği zamanı bilir zaten nereye kadar hastaneye devamlı para yatırayım
Ciddi bi sıkıntı yoksa zaten gerek yok. Bekle. Kürlerle de hamile kalan çok insan var. Vermek O'nun elinde.

Ciddi bi sıkıntı yoksa zaten gerek yok. Bekle. Kürlerle de hamile kalan çok insan var. Vermek O'nun elinde.
Allaha şükür yok kendim kür yapıcam ovulasyon testi sipariş ederim toplu..

Aynen öyle rabbim ol desin yeter ki

Canım anlaşılan kolay gebe kalıyorsun Allah bağışlasın evladını. Güzel haberlerini bekliyoruz:)
Evlendim yine ilk ay kaldım ama 3 düşük oldu sonra 1 sene kalamadım oğlum aşılama ile oldu :) Oğlumdan sonra yine hemen kaldım ama şimdi nasıl bilmiyorum

Evlendim yine ilk ay kaldım ama 3 düşük oldu sonra 1 sene kalamadım oğlum aşılama ile oldu :) Oğlumdan sonra yine hemen kaldım ama şimdi nasıl bilmiyorum
Canım yine aşılama yap öyleyse

Kızlar benım eşimde sperm hareketsizliği var çatlatma iğnesi vurulsam yararı olurmu sizce??

3 düşükten sonra hiçbirşey kullanmadan (pıhtılaşma iğnesi vs.) oglunumu dogurdun?? Benımde 2 düşüğüm 1 kimyasalım varda ondam soruyorum

Kızlar benım eşimde sperm hareketsizliği var çatlatma iğnesi vurulsam yararı olurmu sizce??
Dr ne önerdi canım sana. Bence aşılama daha mantikli. Sperm hareketinden sıkıntı varsa ihtimal biraz düşer. Ama yine de belli olmaz. Tutar mı tutar

Merhaba kızlar bi sorum olucaktı yardım edermisiniz ?? ben de ocak ayında dk gittim prolaktinim %58,9 çıkmıştı ilaç falan içtim geçen cumartesi yine gittim yani 5 ay sonra gittim doktor önce yumurtalıklarıma baktı hiç sorun görmedi prolaktinim de %58,9 den %18 düşmüş doktorda dedi hiç bir sorunun yok diye pazar günü sağda 12 ml çatlama olucak dedi mutlaka ilişkiye girmen lazım dedi bizde girdik sabaha kadar yattım bu Cuma tekrar gidicem kızlar sizce hamile kalırmıyım ben bu zaman kadar hep takvime göre yaptım doktora o yanliş yönlendire bilir sesi ocak ayında gittim de başka doktorasıymış çok modelini bozmuştu ama bu seferki doktor hem çok iyi hemde güzel ilgileniyor baktı sağ tarafda pazar günü ve Pazartesi 12 ml çatlama olucak dedi bilmiyorum kızlar inşallah olur sizce kalırmıyım ??

Dr iğneyle mi çatlatacak. İnşallah olur canım ilk denemen galiba. Allah aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…