Amin canım inş hepimiz çok beklemeyizGeçmiş olsun canım temiz çıkar inşallah film sonucunda. Öyle her şeyin hayırlısı. Çok beklemezsin umarım
Bende aynıyım. Keşke yapmasaydım dedimMerhaba bat yarin ama.dun ogle saatlerinde ucuz testlerden yaptim negatifti hic umudim kalmadi
Belki de yumurtlama günündür. Geçmiş olsun canım. Sonuçta hamile kalabiliyorsun. Sorunu da çözmüşsün. Tez vakitte kavuşursun inş. .Benimde bat haziranın 23 ü yarın da yumurtlama günüm ama bugün acayip Bi kasık Ağrı'sı ve bel ağrısı var. Dünü değerlendirdik sıra yarında inş bu ay güzel hayırlı haberler alırız. 2 düşük sonrası kan pıhtılaşmasını öğrendim. Folik asit ve coraspine ile devam ediyorum 3 aydır. Gebelik oluncada iğne başlıcaz.
İnşallah çözüm olur canımm ya Rabbim birdaha yaşatmaz kayıp çok zor ve o korku hiç gitmiyor maalesef. Olabilir aslında belkide bugün yumurtlama günüm dün gece değerlendirdik bugün zor vallahi yarına artık nasip =) 15 inde de dr a randevu aldım kontroller için falan inş güzel haberler paylaşırız.Belki de yumurtlama günündür. Geçmiş olsun canım. Sonuçta hamile kalabiliyorsun. Sorunu da çözmüşsün. Tez vakitte kavuşursun inş. .
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsunİnşallah çözüm olur canımm ya Rabbim birdaha yaşatmaz kayıp çok zor ve o korku hiç gitmiyor maalesef. Olabilir aslında belkide bugün yumurtlama günüm dün gece değerlendirdik bugün zor vallahi yarına artık nasip =) 15 inde de dr a randevu aldım kontroller için falan inş güzel haberler paylaşırız.
Merhaba canım belli ki gebe kalma da sıkıntı yaşamıyorsun. Sadece bu bile mutluluk verici. Tekrar olur inşallah. Bayramın olsunMerhabalar
Bayağı dır takipdeyim ama yeni üye oldum.
Benim SAT 24 Mayıs 2017 ve BAT 24 Haziran 2017
Bizim ikinci denememiz olacak, ilk denememde ilk ay Kimyasal gebelik geçirdim malesef.
Bu hafta da Doğurganlık dönemim.
İNŞALLAH BAYRAM GÜNÜ ÇİFTE BAYRAM OLUR BİZİM İÇİN
Merhaba canım belli ki gebe kalma da sıkıntı yaşamıyorsun. Sadece bu bile mutluluk verici. Tekrar olur inşallah. Bayramın olsun
Amin canım inşallah :)İnşallah bende öyle teselli ettim kendimi. Dedim bak ilk denemede bile bişeyler oldu yine olur inşallah.
Rabbim tüm isteyenlere çifte bayram yaşatsın
Benim batta pazartesi24 haziran bat benim.
Dur bakalım gün doğmadan neler doğarBenim bat bugundu ama gelen giden yok ..test yaptim bugun ikinci cizgi 45 dk sonra belirdi..umudum yok acikcasi..kesin sabah kirmizilarla karsilasirim..adet duzensizligimde cok ama cok nadir olur saati bile zor sasar
IsinDur bakalım gün doğmadan neler doğaradet belirtin var mı peki
Yok canm bende anlayamadimmDur bakalım gün doğmadan neler doğaradet belirtin var mı peki
Benim de pazartesi gercekten geçmiyor zaman..bende varım :))) Bat 20 haziran ama sanki zaman durdu geçmiyor geçmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?