Bat haziran olanları bekliyorum

Benimde bat haziranın 23 ü yarın da yumurtlama günüm ama bugün acayip Bi kasık Ağrı'sı ve bel ağrısı var. Dünü değerlendirdik sıra yarında inş bu ay güzel hayırlı haberler alırız. 2 düşük sonrası kan pıhtılaşmasını öğrendim. Folik asit ve coraspine ile devam ediyorum 3 aydır. Gebelik oluncada iğne başlıcaz.

Belki de yumurtlama günündür. Geçmiş olsun canım. Sonuçta hamile kalabiliyorsun. Sorunu da çözmüşsün. Tez vakitte kavuşursun inş. .

Belki de yumurtlama günündür. Geçmiş olsun canım. Sonuçta hamile kalabiliyorsun. Sorunu da çözmüşsün. Tez vakitte kavuşursun inş. .
İnşallah çözüm olur canımm ya Rabbim birdaha yaşatmaz kayıp çok zor ve o korku hiç gitmiyor maalesef. Olabilir aslında belkide bugün yumurtlama günüm dün gece değerlendirdik bugün zor vallahi yarına artık nasip =) 15 inde de dr a randevu aldım kontroller için falan inş güzel haberler paylaşırız.

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun

Merhabalar
Bayağı dır takipdeyim ama yeni üye oldum.
Benim SAT 24 Mayıs 2017 ve BAT 24 Haziran 2017

Bizim ikinci denememiz olacak, ilk denememde ilk ay Kimyasal gebelik geçirdim malesef.

Bu hafta da Doğurganlık dönemim.

İNŞALLAH BAYRAM GÜNÜ ÇİFTE BAYRAM OLUR BİZİM İÇİN

Merhaba canım belli ki gebe kalma da sıkıntı yaşamıyorsun. Sadece bu bile mutluluk verici. Tekrar olur inşallah. Bayramın olsun

Merhaba canım belli ki gebe kalma da sıkıntı yaşamıyorsun. Sadece bu bile mutluluk verici. Tekrar olur inşallah. Bayramın olsun

İnşallah bende öyle teselli ettim kendimi. Dedim bak ilk denemede bile bişeyler oldu yine olur inşallah.
Rabbim tüm isteyenlere çifte bayram yaşatsın

Benim bat bugundu ama gelen giden yok ..test yaptim bugun ikinci cizgi 45 dk sonra belirdi..umudum yok acikcasi..kesin sabah kirmizilarla karsilasirim..adet duzensizligimde cok ama cok nadir olur saati bile zor sasar

Benim bat bugundu ama gelen giden yok ..test yaptim bugun ikinci cizgi 45 dk sonra belirdi..umudum yok acikcasi..kesin sabah kirmizilarla karsilasirim..adet duzensizligimde cok ama cok nadir olur saati bile zor sasar
Dur bakalım gün doğmadan neler doğar adet belirtin var mı peki

bende varım :))) Bat 20 haziran ama sanki zaman durdu geçmiyor geçmiyor...

Kızlar bügün doktora gitmem geriliyordu, fakat gidemedim doktor yumurtan çatlayıp çatlamamasına bakıcam dedi geçen hafta ama gidemedim sizce Pazartesi gitsem sorun olurum 6-7 gün sonra adet günüm, fakat benim ara ara kasıtlarım da batma galan oluyor bazen bı hareketlik oluyor ama anlamadım yani , sizce ben yapmalıyım Pazartesi gitsem sorun olurmu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…