Bat haziran olanları bekliyorum

Evet canım benim de hiç bilgim Yok çatlatmadi ama anlamadım bu Cuma gel dedi çatlamiş mi diye bakalım dedi

Evet canım benim de hiç bilgim Yok çatlatmadi ama anlamadım bu Cuma gel dedi çatlamiş mi diye bakalım dedi
Bende bu ay dr a gittim. Tedaviye başladık. Klomen kullandım. Düzenli kontrollere gidiyordum. Yumurtan kendiliğinden çatlamış dedi. İğne de iptal oldu aşılama da. Bir sonraki ay tekrar deneriz dedi... Böyle can sıkıcı şeyler de olabiliyor.

Evet canım maalesef ya işin garip tarafı bu aşılamayı bir türlü anlamıyorum sizce eğer çatlamamişsa bu Cuma bana da öı iğne vurucak doktor ?

Evet canım maalesef ya işin garip tarafı bu aşılamayı bir türlü anlamıyorum sizce eğer çatlamamişsa bu Cuma bana da öı iğne vurucak doktor ?
Eğer o zamana kadar çatlamamışsa ve yumurtan yerindeyse çatlatma iğnesi verir. Eğer aşılama yapacaksa muhtemelen ertesi günü yapar yoksa ilişki önerir.

Kızlar ya size birşey sorucam yardım edermişsiniz bügün ablamın çocuğuna bakıyordum oda çok kilolu onu kucakda zıplatıyordum sonra baktım akıntım var ama ayıptır söylemesi iş camaşirim komple olmuştu beyaz ama parmakda uzayan gibi değil sizce nedir bu geçen pazar günü doktor 12 ml çatlama olucak dedi kesinlikle ilişkiye girmenin lazım dedi bizde girdik sizce bu neden olabilir adetime 10 gün var

Selamlar bu ay ilk defa denedik BATım 16sı. Dua edin ilk yapışta olsun uğraştırmasın miniğimiz bizi. İnşallah isteyen herkese hayırlısı ile evlat verir Allah'ım

Canım yumurtan çatlamış olabilir. Benim cuma günü 14 mm di. Pazar günü aynı şeyi yaşadım. Pazartesi dr a gittim çatlamış dedi

Benimde 14 haziran arkadaşlar ama klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yarın 10.günü olacak bakalım bu ayda olmazsa tüplerimin tıkalı olduğundan şüpheleniyorum çünküsü 3. Ayım doktor her seferinde herşey çok iyi diyor ama gebelik oluşmuyor tabi ilişki durumuzda gün aşırı olmuyor malesef eşimin işinden dolayı ondan da olabilir ama tuplermi merak ediyorum

3 aydır mı tedavi görüyorsun. Keşke önce film çektirseydin

Peki tekrardan mı ilişkiye girmek gerekiyor canım ? Ne yapmam gerekiyor
Çatlamanın öncesinde ve sonrasında ilişkiye girdiysen rahat ol. Bundan sonra da gün aşırı ilişkiye devam et bence. Bendeki akıntı da aynı öyleydi su gibi. Yapışık değil. Değiştirmek zorunda kaldım hatta. Bi kaç dk öncesinde de kasığıma ağrı girdi birden. Dr a anlattım. Çatlama belirtisi dedi. Muhtemelen yeni çatlamış. Rahim İçi sıvın artmış dedi. İlişki önerdi

• Canım biz sadece pazar günü girdik onun dişinda hep yorgunduk işte doktor da pazar ve pazartesi dedi ama bügün de böyle oldu anlamadım

• Canım biz sadece pazar günü girdik onun dişinda hep yorgunduk işte doktor da pazar ve pazartesi dedi ama bügün de böyle oldu anlamadım
Bence yorgun da olsan değerlendir. Yumurtanın çatlamış olma ihtimali var çünkü. Bir sonraki kontrol ne zaman

3 aydır mı tedavi görüyorsun. Keşke önce film çektirseydin
1sene dolduktan sonra gittim zaten biz evlendikten bi 8 ay sonra düşünmeye başladık ilk gittiğimde3_4 ay bu takip etti pko ve yumurtlama sorunu tespit edince kelimene başladık ben geçen ay dedim aslında film cektirsrm tupler tıkalı mi ki diye yok dedi senin başka sorunların var daha ama klomen sonucu hep 3aydır herşey çok güzel dedi yani bu sefer diyeceğim ben çektirmek istiyorum tabi bizde çözülemeyen ilişki düzensizligi de var eşimin işinden dolayı bakalım hayırlısı herseyin

Geçmiş olsun canım temiz çıkar inşallah film sonucunda. Öyle her şeyin hayırlısı. Çok beklemezsin umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…