Testlerin 30 tanesini 27 tl ye mi ne internetten aldım ben. Ama folik asit 50-60 tl civarı ama içinde 90 tane var. 3 aylık yani.Kızlar ben bugün folik asit aldım. Doktor gerek yok hamile kalinca kullanirsin demisti, tahlillerim temiz ciktigi icin ama ben yardimci olur diye aldim. Nasil olsa zarari yok. Ovülasyon testisordum eczaneye 35 tl dedi icinde 2 tane vardi almadim. Folik asitte 30 tl idi. İkisi beraber cok tuzlu olacak diye almadim, zaten su an regliyim. Size sorayim dedim siz bu kadar pahaliya mi aliyorsunuz bu testleri
Evet benim o civar :)Ovulasyonu 20sinde olan var mı
ikinci çocuk istiyor mu bari :)bizimki bilmiyor çıkarttırdığımı
ikinci çocuk istiyor mu bari :)
Sagolun Değeri hatırlamıyorum zaten gittigimde 1 gun sonraydı o gunu hatırlamak bile istemiyorumGeçmiş olsun tahlilde kaç değer olarak çıkıyor kimyasal
Kist olunca da bazen oyle oluyor ayrımını yapmak zor ama ben hamileydim bilmesem üzülmezdim fark edemezdim yaniGecen ay bendede parcaciklar gelmisti gorunce sasrmistim normalde olmazdi bende regli olurken okadar acabami dye dusundum
Neden soylemiceksin canimevet valla uzun bir sürede söylemeyi düşünmüyorum
Canım ben folikasit 17 TL ye alıyordum folidoce dr değişti şuan inofolic kullanıyorum oda 38 TL ovilasyon testi değil içinde 5 tane olandan almıştım oda 25 TL idiTestlerin 30 tanesini 27 tl ye mi ne internetten aldım ben. Ama folik asit 50-60 tl civarı ama içinde 90 tane var. 3 aylık yani.
Eczacının değil doktorunuzun nasıl kullanmak gerektiğini söylemesine bakın. Folik asit günlük alınıyor haftada 2 gün değilKizlarr doktor bana 3 ay önce folik asit verdi ezcazi üstüne pazartesi perşembe yazmis bir arkadaşım da öyle olmazz hergün içmen lazim diyör acaba eczaci yanlış mı yazdı
Aynıyız :)benide yazarmisiniz 5 haziran
Canim benim folic asitte 90 tane. 30 tl ye aldim dün. Folic-1 adı. Avülasyon testini bende internetten almayi dusunuyorumTestlerin 30 tanesini 27 tl ye mi ne internetten aldım ben. Ama folik asit 50-60 tl civarı ama içinde 90 tane var. 3 aylık yani.
Hayırlı kandiller kızlarr
Bat 19 mayıs
Dualarınızda bizleride unutmayın birbirimize bol dol dua edelim.
İnşallah bu mübarek gecede Rabbim tüm dua dileklerimizi kabul ederbol hamişli bir ay olsun İnşaallah ☺ Hayırlı kandiller tekrardan
Valla canım bugün kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum bacaklarım çok ağrıyo ve çok duygusalım başımda ağrıyoAmin canım inşallah
Bende 19 Mayıs belirti var mi
Valla canım bugün kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum bacaklarım çok ağrıyo ve çok duygusalım başımda ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?