- 30 Mart 2017
- 12.745
- 19.826
- 298
Üçüncü aydan tüp bebek güldürdün canım ya Rabbim de seni güldürsün k bakma güldüm azcikÖnceki hamileliğimde dusunmemizin 4. Ayında hamile kalmıştım. 3 aydır olmuyor, tüp bebek icin gidelim dedim esime. Tamam kendimizi kazirlayinca gideriz dedi, bi baktık o ay hamileyim. Anladım artık ne kadar rahat takılırsan o zaman oluyor. Kendimize eziyet etmeyelim, cok üzülüyoruz yıpranıyoruz. İnsallah en kısa surede guzel haberlerini paylaşırsın.
Tabi canim daha hic doktora bile gitmemiştim, ama nasıl inanmışsam artık olmayacağınaU
Üçüncü aydan tüp bebek güldürdün canım ya Rabbim de seni güldürsün k bakma güldüm azcikama anlıyorum tabi seni çok isteyince böyle oluyor guldugume bakma ben de ilk aydan kurler denedim :)
GünaydınnHer şey olacağına varır.
Hepinize günaydın ve iyi haftalar!
Günaydın canım şayet ben iyiyim Allah'ıma şükür.günaydın kızlar nasılsınız iyi haftalar.
Hayırlı olsun.. Amh kaçtı?Benim amh düşüktü eşimdede morfoloji ve hareket sorunu vardı
ohh valla ne güzel bende çalışıyorum akşam olsaGünaydın canım şayet ben iyiyim Allah'ıma şükür.
Halen yatak keyfisi yapıyorum
Kolay gelsin canım akşama ne kaldıki şuradaohh valla ne güzel bende çalışıyorum akşam olsada gidip uyusam diye 4 gözle bekliyorum
Sabah ilk idrarla yap benceKızlar adetimin ikinci günü ama hala olmadım gelen giden yokk test yapsam bugün akşam çıkarmıkii
Kan testinde çıkar aslında idrar da da çıkar aksam da dene bakalım /)Sabah ilk idrarla yap bence
ya bende kendimi öyle avutuyorum neyse şurda 5.30 a ne kaldıKolay gelsin canım akşama ne kaldıki şurada
2 gün geçtiyse hemen yap çıkarKızlar adetimin ikinci günü ama hala olmadım gelen giden yokk test yapsam bugün akşam çıkarmıkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?