Geçen benimde kayınvalidemgetir fal bakayım dedi. Bebek istediğimizden haberi yok. Falı açar açmaz ay dedi birden. Noldu dedim aldım fincanı. Koca fincan bembeyaz ve bi bebek cenin duruşu vardır ya öyle duruyor. Kadının eli ayağı titredi bakamadınormalde inanmam ama kızlar illa iç iç diye tutturdu ,falıma bakarmısınız
Geçen benimde kayınvalidemgetir fal bakayım dedi. Bebek istediğimizden haberi yok. Falı açar açmaz ay dedi birden. Noldu dedim aldım fincanı. Koca fincan bembeyaz ve bi bebek cenin duruşu vardır ya öyle duruyor. Kadının eli ayağı titredi bakamadıfala inanmayalım ama inşallah bi işarettir ikimizede
YOk cnm 4 gun var adetimeyumurtlama günün olabilirmi canım??
Ay dibinde bebek yatıyo sankı vallanormalde inanmam ama kızlar illa iç iç diye tutturdu ,falıma bakarmısınız
Benimde bat 18 bugun ovulasyon testi yaptim boyle cikti bi bakarmisinMerhaba kızlar nasılsınız
Bat 19 mayıs son 8 ☺
Üzerimde çok fena halsizlik var bacaklarım çok ağrıyo ve baş ağrım var belimde ağrıyo ama 3 gün önceki gibi değilBeklemedeyim geçen ay vakit su gibi akıp geçmişti ama bu ay zaman geçmek bilmiyo sayfa sayfa geziyorum sayfaları karıştırdım
Ay dibinde bebek yatıyo sankı valla
Hayırlısı olsun inşallahbende ilk fincanı çevirdimkaldım böyle benden çok arkadaşlarım istiyor illa olsun diye ,isteyenlerde çocuğu yok düşünmüyorlar hanımefndiler ben garibim hemde ikinci çocuuk,
Benimde bat 18 bugun ovulasyon testi yaptim boyle cikti bi bakarmisin
Bu negatif canım bugün mu başladın yapmaya benim ovilasyon 17. Günde pozitif diBenimde bat 18 bugun ovulasyon testi yaptim boyle cikti bi bakarmisin
Pozitif olması için teste her gün devam et iki çizgide aynı koyulukta olunca 24 saati iyi değerlendir ki yumurta çatlayacak demektirBenimde bat 18 bugun ovulasyon testi yaptim boyle cikti bi bakarmisin
Evet canlar 2. ya da 3. gün!Aynen kızlar doktora ne zaman gitmek gerekiyor 3.gün mü bilgilendirin lütfen istanbul avrupada dr önerisi rica ediyorum
Evet çıkarKızlar bat 4-5 gün kala kan tahlili versek çıkarmı gebelik erkenmi olur yoksa
Şu gün şu saatte diyebilseydik ovulasyon testi Ateş ölçme yöntemi yumurta takibi vs diye bişey olmazdı.kendi vücudunu kendin tanırsın.erken yumurtlayan biriysen başla hemenreglim bitti bugün. ne zaman başlamalıyım? bir de hemen tutmaz herhalde dimi?
yumurtlama ağrısını hisseden biriyim. 20sinde. 15inde başlarım o zamanŞu gün şu saatte diyebilseydik ovulasyon testi Ateş ölçme yöntemi yumurta takibi vs diye bişey olmazdı.kendi vücudunu kendin tanırsın.erken yumurtlayan biriysen başla hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?