- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Troit için biseler kullandı o ayda hamile evet ilk bebek geç evlendiler hiç öyle sorun falan olmadı erkek oldu bebek cokda sağlıklı resmen yuvarlanıyor dobik :)Aaa ilk cocugu mu? Normal mi hamile kaldi. Tedaviyle mi? Iyiymis.
seninki çıkar bence cnm test yap istersen
Günüm geçerse yapıcam belirtiler kayboldu kramp ve hassasiyet dışındaseninki çıkar bence cnm test yap istersen
İnşallah canım dualarım bizleOrası öyle ama insan herşeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyor hevesliyiz işte rabbim inşallah pozitifi görmemizi sağlar rabbim büyük
Yap canım kaybedecek bişeyin yok ☺Kızlar bugün çatlatma iğnesinde 10.günüm elimde 2 tane test var sizce birini şimdi yapsam mııı
Hem yapayım diyorum hemde yapmayayım çok stresteyimmmYap canım kaybedecek bişeyin yok ☺
Aklına yapma fikri düştüyse duramazsın zaten canım yapmadanHem yapayım diyorum hemde yapmayayım çok stresteyimmm
Yaptım tek çizgi sanırım biraz beklicemmAklına yapma fikri düştüyse duramazsın zaten canım yapmadan
günaydın kızlar çok yorgun uyandım bugün çok halsizim
Yarın sabah test yapcam dua edelim birbirimize
Bende sabırsızlanıyorum ama 10 gün gecikmeyi kim nasıl bekleyecekGün geçince test yapmak daha sağlıklı daaa
sabırsızlanıyorum annem beni durduruyobana diyo ki 10 gün geçsin de testi o zmn yap diyo tecrübeli kadın onu dinlemek lazm
Bizim zamnımızda diyo işimizi gücümüzü yapardık bi bakardık günümüz geçmiş hemileyim derdim işime gücüme devam ederdim
çok kafaya takıyo diyo şimdikiler
planlı gebelik ne dmek diyo ya
Benmde 9 gun var ayni bendede batma var belimde agri var bacaklarimda agri var. Acikcasi pek icimede dogmuyor ama bunlar belirtimi acabaBenim de 11 gün var canim ama hiçbişey hissetmiyorum.kasiklarimda batma vardı dün akşam uyumadan önce belim. Cok ağrıdı ama belliyi hep psikolojik
Beraberiz bende son 9 um. Ayni agrilar bende de var ama psikolojik mi bilmiyorum.Hayırlı sabahlar kızlar, güzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah, benim son 9, bel ve bacak ağrım var başka birşey hissetmiyorum,
bat ı geçen yok mu test falan yapan, müjdeli haberler bekliyoruz
Vallahi canım insallah bebis belirtileridir ama değilse çok üzücü oluyor o yüzden en kotusune alıştır alım kendimiziBenmde 9 gun var ayni bendede batma var belimde agri var bacaklarimda agri var. Acikcasi pek icimede dogmuyor ama bunlar belirtimi acaba
Benim 6 gun var bataKizlar batlara ne kadar kaldı bakalım neler hissediyorsunuuz??? Benim bata 11 gün var daha bu ay umutluyum bakalım
Bende bakıyorum canim işte o yüzden dedimHaklısın canım ben de o açıdan hiç düşünmedim ama su anda bile sürekli mesajlara bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?