- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Olabilir canım en iyi çözüm sabah verince öğlen alabiliyosun sonucuYok canım pazartesi 4 gün kalıyo bat günüme diyorum kan tahlili vereyim testle falan uğraşmayım kesin sonucu öğreneyim
Yok canım yapmadım test pazartesi bat tarihime 4 gün kalıyo bende diyorum testle falan uğraşmayım direk sonuç için kan tahlili verip öğreneyim
İnşallah canım yat dinlenBata 2 gün var pembe leke göründü ay inşallah hamişimdir dua edin çok heycanlandım
Olabilir canım en iyi çözüm sabah verince öğlen alabiliyosun sonucu
Belirtilerin varmı hiçEvet canım öyle yapalım ☺☺☺
Adet ne zamandı canım ? Kendini sıcak tut inşallah olmazsınAdet sancilarim başladı sanki
Valla canım çok yorgunum halsizim bacaklarım çok ağrıyo kasıklarımdada arada batma var batıp batııp gidiyoBelirtilerin varmı hiç
Benim yumurtlama günümden 5 gün sonra kasık batması halsizlik ,7 günden sonra miğde bulanması hafif hafif. , 6.gün 1 damla pembe leke vardı....Valla canım çok yorgunum halsizim bacaklarım çok ağrıyo kasıklarımdada arada batma var batıp batııp gidiyo
belden gelen bir bacak titreme hissi var mı? bende öyle bişey çıktı bu ay.Valla canım çok yorgunum halsizim bacaklarım çok ağrıyo kasıklarımdada arada batma var batıp batııp gidiyo
Amin canımmBenim yumurtlama günümden 5 gün sonra kasık batması halsizlik ,7 günden sonra miğde bulanması hafif hafif. , 6.gün 1 damla pembe leke vardı....
İkimiz içinde hayırlısı olsun
Yok canım öyle olmadı benim kibelden gelen bir bacak titreme hissi var mı? bende öyle bişey çıktı bu ay.
Insallah testin yanilmistir canim ya benimde gecen ay gec geldi adetim bende umutlandim ama strestende olabiliyor
Cnm yumurtan geç catladiysa belli olmazki umudunu yitirme benimde 3 gün kaldı hayırlısı bakalım
Hadi hayırlısıKizlar midem acayip şişti ya birde akintim olmuş hiç olmazdi bende neyin nesi bu şimdi
Bir belirti olabilirKizlar midem acayip şişti ya birde akintim olmuş hiç olmazdi bende neyin nesi bu şimdi
Bata kaç gün varYarın test yapıcam dayanamicam artık
2 gün var bugün çok açık pembe lekelenme yaşadımBata kaç gün var
Hadi inşallah hamilesindir canım2 gün var bugün çok açık pembe lekelenme yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?