- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
Günaydın hamiş adayları :)
Bugün regl günüm bekliyorum stres var şişkinlik var göğüslerime dokunamıyorum gerginlik, yorgunluk ...
inş olmammm ya
umarım önmüzdeki yıl anneler gününde bebeğimiz kucağımızda olur
Saçmalık ya onun sevgisi ile kendi evladının sevgisi aynı olmaz ki takma kafana fazla canımInsallah canim 1yil bitti 1 yil iki aydir istiyoruz etrafmdkiler hepsi hamile bir ben kaldim hayirlisi olsun diyorum ama esimin tarafindan laf vuran oluyor 1 yasinda kaynim var bana diyorlar esin onu seviyor diye senden bebek istemiyor cok zoruma gitti onlar yuzunden aksam eve geldim huzurumda bozukdu ne bileyim hayrlsi diyorum ama bi yndn istiyorum isyan etmiyorumdur insallah
Canim bir hafta kala yüzde 90 yanlış çıkıyormus heveslenme ama bence yine de bekleBen bugun test yaptim negatif kizlar bat 18 mayis galiba artik 15 haziran oluck yeni bat
Canim sırtına yaki att eczanelerde satılıyor ya ondannInsallah canim 1yil bitti 1 yil iki aydir istiyoruz etrafmdkiler hepsi hamile bir ben kaldim hayirlisi olsun diyorum ama esimin tarafindan laf vuran oluyor 1 yasinda kaynim var bana diyorlar esin onu seviyor diye senden bebek istemiyor cok zoruma gitti onlar yuzunden aksam eve geldim huzurumda bozukdu ne bileyim hayrlsi diyorum ama bi yndn istiyorum isyan etmiyorumdur insallah
Ne ise yariyor ki cnmCanim sırtına yaki att eczanelerde satılıyor ya ondann
Hiç bişe hissetmiyorum valla canım normalde goguslerim agrirdi ama bu ay dostinex kullandım sanırım ondan agrimiyorBelirtin var mı
Daha yapmadım eşimi bekliyorum getirecek ama umut yokKizlar bugün test yapacak olanlar vardı???
Kizlar bugün test yapacak olanlar vardı???
Hadi bakalım canim insallah pozitif çıkarDaha yapmadım eşimi bekliyorum getirecek ama umut yok
Simdide yapabilirsin canim testinmi yokBen yapacaktım ama maalesef sabah unuttum
İlk idrarla yapılıyo genelde galibaSimdide yapabilirsin canim testinmi yok
Simdide yapabilirsin canim testinmi yok
Ilk olacak insallah ama umudum yok pek.hepimiz icin hayurli olsun kysmetse ilk gebeligin mi
33Canım kaç yaşındasin bence en yaşlı benimmsırf o yüzden asilama yapıp ikiz bebek sahibi olmak istiyorum
Gün aşırı demişti doktorum ve hiç bırakmayın dedi ara vermeyin canımKızlar bisi danıscaktım lütfen yardımcı olunben 24 25 günde bir regl oluyorum ve yumurtlamam ovu testine göre de takvime göre de aynı cıkıyor 10. 11. Günü gibii oyüzden ben de bu ay 9 10 11 12 günlerinde ilişki yaşadım ve şuan 15.günü.. acaba devam etmeli miydim yoksa yine de yeterli mi? Buarada gecen ay günasırı olarak yumurtlamadan bir gün önce ve 1 gün sonra olmustu ovulasyon pick oldugu gün olmamıstı ilişki kusurabakmayın biraz uzun oldu
Yaa kıyamam allahım tez zamanda nasip etsinInsallah canim 1yil bitti 1 yil iki aydir istiyoruz etrafmdkiler hepsi hamile bir ben kaldim hayirlisi olsun diyorum ama esimin tarafindan laf vuran oluyor 1 yasinda kaynim var bana diyorlar esin onu seviyor diye senden bebek istemiyor cok zoruma gitti onlar yuzunden aksam eve geldim huzurumda bozukdu ne bileyim hayrlsi diyorum ama bi yndn istiyorum isyan etmiyorumdur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?