Insallah canim benim bu ay cok akintm var bide arada bas donmsi bi an once gunumu beklyrm hayirlisi artikÇok çalıştım bu ay ovilasyon testi kullanarak yumurtayı da yakaladım inşallah başarılı olurumsenden De hayırlı haberler alırız inşallah :)
Ben hic bu testlerden anlamiyorum bunlar hep cift olunca hamilemisinÇok çalıştım bu ay ovilasyon testi kullanarak yumurtayı da yakaladım inşallah başarılı olurumsenden De hayırlı haberler alırız inşallah :)
Hayirlisi olsun bakalim topigin ilk hamilesi kim olacak :))Kizlar bat yarın diye yazmistim buraya, kirmizilar geldi bileyeni bat tarihim 30 mayis. 24 günde bir regl oluyorum.
Hosgeldin canım bu ay basaricaz insallahBende geldim. Bat 3 haziran. Dün regl oldum. Bu ay tekrar deneyeceğim. Liste yapilsa guzel olur.
İnş bu sefer olmuştur1,5 senedir
İnşallah ama hiçç sanmiyorum. Zaten memoriale gittim dün muayene oldum adet oldugumda başlayacak tedavi haftaya.İnş bu sefer olmuştur
Neofortil canım. Sizin?Ilacin adi ne canim. Bizim vitaminde bayagi pahali. Bir kac hafta gecikmeli basladik ilaci başta alamadik. Keciboynuzu kürü de yapacagim ben esime. Pekmezini iciyordu ama kür de yapacagim.
Bende kayseride oturuyorum bende memorial gidiyorum çok memnunum doktorumdan hastaneden.. yarın hsg cekincem inş bu ay tutarİnşallah ama hiçç sanmiyorum. Zaten memoriale gittim dün muayene oldum adet oldugumda başlayacak tedavi haftaya.
İnşallah inşallahBu arada bat 28 Mayıs inş hiç gelmez :)
Biliyon mu ben klomen ne demek bilmiyom!Slm kızlarr aradığım topiği buldum :) bat 22 mayıs. Klomen kullanıyorum bu 2. Ayım. İnşallah bu ay herkes güzel haberlerle doldurur burayı
Hayırlısı olsun belki geç çıkar belki de haziran da gelir inş çok bekletmezBat bugün ama henüz gelen giden yok ve testler da negatif.. Haziran başı olur sanırım yeni bat.
Test yaptın mı hiç?Bat bugundu gelen giden yokkkk
Inşallah hayırlısıyla olur.Hayırlısı olsun belki geç çıkar belki de haziran da gelir inş çok bekletmez
Ovulasyona yardım eden bi ilaç canım. Yumurta takibi yapılıyorBiliyon mu ben klomen ne demek bilmiyom!
Neyi düzenliyor? Hangi sorunu çözüyor?Ovulasyona yardım eden bi ilaç canım. Yumurta takibi yapılıyor
Herkez alip kullanabiliyormuOvulasyona yardım eden bi ilaç canım. Yumurta takibi yapılıyor
Yumurta takibini nasl yapiyorsun benide bilgilendirirmsinOvulasyona yardım eden bi ilaç canım. Yumurta takibi yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?