- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 33
Allahtan beklemeden olmuşsun hem bebek yok hem adet beklemek daha da kotuAynen ister istemez bi içi sikiliyo benim malesef bu ay da yok dün regl oldum yine sektirmedi dediğim gibi zaten hicde belirti yoktu umudum yoktu , bu ay bide ovilasyon testi denemeyi dusunuyorum bakalim
bende bugün ovülasyon testi alacağım.yarın programdan indirdiğim takvime göre yarın yumurtlama günüm.adet günü bir gün gecikse hamile gibi midem bulanıyor.ayrıca tarcındanda gecikebilir. bir iki gün.Ben ovu testini adete 1 gün kala yaptım kızlar iki çizgide aynı koyuluktaydı ama ertesi günü regl oldum.
Ne kadar vardi canim bata?Kizlar test yaptim negatif cikti
Ben bu testle çıkar mi bilemiyorum canim normal test alip yap bnceYaptım ama t bölgesi silik çıktı sanırım hamile değilim
Benimde 23mayiss bendede var batma bide karnimin ici ağrıyor gibi hissediyorum bnde 2gün önceden test yapicm canimBenim de aynı canım işte aynı zmanlarday
Benim de 23 mayis canım dört gündür kaşık batması ve sırt ağrısı var ama ben galiba adetinin geçmesini bekleyecemm
Bat adet günü demek demi bugün olmam gerekiyor canım olmadım henüzNe kadar vardi canim bata?
Yok canım düzenlidir bilmiyorum ki kasık ağrım böyle ilginç batar gibi suanSilikte olsa bi çizgi var tam bilmiyorum iyice belirgin mi olması lazım yoksa silikte olabiliyor mu diye.. normalde gecikir mi regliniz
Bı kaç gün geçsin öyle yapicam canım normal testi 7 aydır bıktım tek çizgiden korkuyorumBen bu testle çıkar mi bilemiyorum canim normal test alip yap bnce
Yok canım düzenlidir bilmiyorum ki kasık ağrım böyle ilginç batar gibi suan[/QUOTE
Hmm anladım o zaman en iyisi 1-2 gün daha sabretmek
Anladim canım testte olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama belli olmaz :))Bat adet günü demek demi bugün olmam gerekiyor canım olmadım henüz
Ovilasyon testi yaptım ne kadar doğru bilmiyorum diğer testi bı kaç gün geçince yapicam artık hayırlısıAnladim canım testte olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama belli olmaz :))
DunduNe kadar vardi canim bata?
Ben yanlis yazmışım canım en doğrusu normal testte çıkar ben olsaydim çoktan yapmıştım :))Ovilasyon testi yaptım ne kadar doğru bilmiyorum diğer testi bı kaç gün geçince yapicam artık hayırlısı
Strestende gecikmiş olabilir canim belkide test yanlıştır cikmasada moralini bozma ben kendimi hazirlamaya başladım bile
Strestende gecikmiş olabilir canim belkide test yanlıştır cikmasada moralini bozma ben kendimi hazirlamaya başladım bile
Bakalım bekliyorum bakıp bakıp duruyorum oldummu diye inşallah olmam :)Ben yanlis yazmışım canım en doğrusu normal testte çıkar ben olsaydim çoktan yapmıştım :))
Aynı valla canım benim sadece kasigim ağrıyor inşallah olmayizBenimde bat geçti sol kasığımda ve belimde ağrı var heran adet olacakmışım gibi test yapmayada korkuyorum offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?