- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 33
Sabah aksam ac karnına içtim soganı ikiye kestim suyu kaynatıp soganı koydum 5 dk kaynadı ılıyınca ıctım ondan sonra akıntı bıle kesilmedi ama burda bazıları 7.gun başlamış ben 14.gun basladım adetten sonraNasil ictiniz sogan kurunu hayirli olsun bu arada rabbim sagsaglim kucaginza almayi nasip etsin
Amin allahım isteyen herkese nasip etsinÇ
çok şükür canım darıeı bizlere olsun inşallah
Yumurtlama geç olunca adet gecikiyormu canimNormalde 18 ama 3 gun gec yumurtlama oldu o yüzden 21
Daha 5 gun var biraz beklıcm koyulassın ÇizgiHayırlı olsun canım benimki de böyleydi kan testi yaptır kesinlessin
Aynen gecikiyor tabiki Ikı aydır zaten döngüm uzadı 30 Du 34 olduYumurtlama geç olunca adet gecikiyormu canim
Benim 17.gun 2 çizgi yakaladım ovilasyon testinde ozaman direk 2-3 gün geriye mı atar adetiAynen gecikiyor tabiki Ikı aydır zaten döngüm uzadı 30 Du 34 oldu
Kac gunde bır olduguna baglıBenim 17.gun 2 çizgi yakaladım ovilasyon testinde ozaman direk 2-3 gün geriye mı atar adeti
Benim bildiğim yumurtlamadan 14gün sonra adet oluyorBenim 17.gun 2 çizgi yakaladım ovilasyon testinde ozaman direk 2-3 gün geriye mı atar adeti
28 güne bı oluyorumKac gunde bır olduguna baglı
Saolasın darısı sana canımTebrikler canımmmm
Canım dr 6 aydan beri korunmadığı halde bebişin olmamışsa klomen vb bir ilaç veriyor.yumurtanın büyüklüğünü takip ediyor.aslında her ay düzenli regl olan biriysen çatlatma iğnesi vermeyebilir.ama genelde klomen tedavisi başlayanlara dr lar riske gitmemeli için çatlatma iğnesi yaptırıyorlar garanti olsun diye.dr yumurtan 17-20 ml olduğunda iğne yaptırmanınistşyır.
Canım bunu biz veya dr bilemez şu anda.testi 2hğn sonra tekrarladığında değer 2 katına çıkmalı.ordan anlaşılır.3 gün sabret.
Maşalllaaah sana da canım tebriklerrrr
Yumurta akı kıvamında akıntı geldiğinde yumurta çatlayacak denektir o günleri değerlendirmek gerekir.havuç kürü çatlatmaya yarar.
Hamilesin canım işte.kan ver değerini öğren.tebrikler.
Kapuklu mu. Koydunuz acabaSabah aksam ac karnına içtim soganı ikiye kestim suyu kaynatıp soganı koydum 5 dk kaynadı ılıyınca ıctım ondan sonra akıntı bıle kesilmedi ama burda bazıları 7.gun başlamış ben 14.gun basladım adetten sonra
Ay süper Allah sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsincanım beni hamileler grubuna alabilirsin sonuç çıktı hamileyimmm
Amin cümlemize inşallahAy süper Allah sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin
Tebrik ederim canım bayağı erken öğrenmişsin :) soğan kürüne ne zaman başladın kaç GUN yaptın??Kızlar bakın dunde yaptım o kamerada cıkmıyordu bugun yaptım daha belirgin var dglmı sizce de Ikı aydır silik goruyorum ama iki testte görmemiştim daha adetim 21 i yumurtlamaya gore
Tebrik ederim Allah sağlıklı hamilelik nasip etsinHamileyim kızlar test yaptım ikinci çizgi belirgince çıktı
Evet baya net belli görünüyor çizgi hayırlı olsunHamilelık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?