- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
Evet yumurta akı şeklinde önce köyü geldi bir iki gündür de daha şeffaf bakalım artık hayırlısı Burda hamile olanları gördükçe mutlu oluyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bat tarihim 14 mayıs tı
Doktor 2 haftalık dedi anlamadım ki zaten doktorumu değiştiricem
Folik asite başladım
Belirtilerim klasik regl belirtileriydi sadce iştahım normalde açık olur bu kez kapalıydı
Geç döllenme kadınla ilgili bir durumdur.geç yumurtlama olursa adet döngüsü de uzar.yumurtanın ömrü sadece 24 saattir.Ama bu senle alakalı degil ki eşinden elen sperm el alakalı belki çok uğraştı yumurtayı delmek içinÖyle düşün bide
Canım hamile olduğumuzda ateşimiz yüksek devam eder.ateş düşerse adet gelir.yumurtladığımızda yükselen Ateş düşmezse hamileyiz demektir.ateş ölçme yöntemini kullanarak yumurtlamanızı da en doğru biçimde öğrenebilirsiniz.Yumurtlamadan beri aynı canım
Bu akıntı olduğu günlerde çatlama gerçekleşecek demek.o günleri ve bikaç gün önce ve sonrasını iyi değerlendirmek gerek.bol bol çalış.Merhaba Akıntı olduğu gün mmu ilişki olması gerekir bu konuda kafam çok karıştı benim :) bat 30 Mayıs 4gundur akintim var teldeki uygulamada da yumurtlamayı yarın gösteriyor anlamadım işin içinden de çıkamadım
Hayırlı olsun canım kaç gün günün geçmişti3 gündür yaptığım testler kızlar
Gecmedı ki canım dunde yazmıştım adetim 21iHayırlı olsun canım kaç gün günün geçmişti
Ben o sayede yumurtlamayı anladım ölçmeye gec basladım ama ates birden dusunce farkettim normalden gec oldu ondan Ikı Gun once ve bır gun sonra ilişki olmustuKızlar yumurtlama takibinizi en sağlıklı biçimde ateş ölçme yöntemiyle bulabilirsiniz.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...olcme-yontemi.392878/page-22465#post-51392906
Klomen kullanıyor eşim canım.kız mı hareket mi ne %5 ti 2 ay önce 40 bin falanda canlı sperm sayısıNe ilacı kullanıyor canım. Morfoloji nasıl? Sperm sayısı ve ileri hareketlilik ne durumda?
Yaa belkı gec dollenmedır umudunu kaybetmeGünaydın kızlar dayanamayip test yaptım negatif
Günaydın kızlar dayanamayip test yaptım negatif
psikolojiktir o kadar erken belirti olmazkızlar bata 10 gün var sabah böyle hafif mide bulantısıyla uyandım ve baldan tiksindim kahvaltıda görmek istemedim böyle bir belirti olabilir mi yoksa düşündüğüm için psikolojik mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?