• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar kimyasal oldugunu anlayabiliyomuyuz bilgisi olan varmi
Ben 2 ay once kimyasal yasadim adetim gecikti kahve lekelenme oldu parca,parca dr a gitcektim haftasonu gecsin diye bekledim 1 gun sonraki gece şiddetli kasik ve karin agrisiyla uyandim kirmiziya dönmüştü kan ama parcaciklar halinde geldi düştüğünü gördüm yani pihtilarin ve kesik kesik 4 gun devam etti :(

bat 26 mayıs.2 .gebelik bakalım spiral sonrası ne kadar sürede gebe kalıcam

Ben 2 ay once kimyasal yasadim adetim gecikti kahve lekelenme oldu parca,parca dr a gitcektim haftasonu gecsin diye bekledim 1 gun sonraki gece şiddetli kasik ve karin agrisiyla uyandim kirmiziya dönmüştü kan ama parcaciklar halinde geldi düştüğünü gördüm yani pihtilarin ve kesik kesik 4 gun devam etti :KK43:
Geçmiş olsun tahlilde kaç değer olarak çıkıyor kimyasal

Ben 2 ay once kimyasal yasadim adetim gecikti kahve lekelenme oldu parca,parca dr a gitcektim haftasonu gecsin diye bekledim 1 gun sonraki gece şiddetli kasik ve karin agrisiyla uyandim kirmiziya dönmüştü kan ama parcaciklar halinde geldi düştüğünü gördüm yani pihtilarin ve kesik kesik 4 gun devam etti :KK43:
Gecen ay bendede parcaciklar gelmisti gorunce sasrmistim normalde olmazdi bende regli olurken okadar acabami dye dusundum

merhaba kızlar bende geldim BAT 7 mayıs şuan hastayım hayırlısı bakalım

benimde bat 30 mayıs yani evlilik yıldönümüm :)

Bende bişeyler var ama regl mi gebelik mi bilemiyorum :olamaz: ikisi çok benziyor iki gündür sebepsiz bacak ağrısı var akşamda ayaklarım şişti :işsiz:bel ağırısı var göğüsler aşırı hassas kasık krampları oluyor arada ama umut yok:KK12:

Bende aynıyım ayaklarım şişmesi dışında hepsi aynı ölcem meraktan he:KK12:

Aynen ya çok sıkıcı sabah test yapmamak için kendimi zor tuttum vallaha :KK55:
Aslında çıkabilir testte senin ama cikmayinca insan çok üzülüyor bencede yapma adet gününe kadar herhangi bir belirtin varmı canım

Aslında çıkabilir testte senin ama cikmayinca insan çok üzülüyor bencede yapma adet gününe kadar herhangi bir belirtin varmı canım

ben adete 3 gün varken yapıcam yine ,önceki gebeliğimi öyle öğrenmiştim

Back
X