• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde agir vajinada zonklama ve baski hissi var neden ki

O bende de var fakat yeni enfeksiyon geçirdim. Epey de uzun sürdü ondandır diye düşünüyorum
Bence ondan olamaz canm cunku ben kontrole gittim temiz. Ben bi kez dusuk yaptim o gebeligimdede zonklama olmustu sanki baskı gibi bisey

hayıt cıvan percemı bal corek otu derken bunyemız daha cok yorulacak fazla karıstırmamak lazım bı hayıtı deneyecegım kuzenımde ıncır kürü kullanmıstı yumurtlama gelısımıne fayda saglıyor dıye okumustum stress yapmayalım yeter bence:confused:

eczaneler kapalı olmasa en yakın eczaneden ovulasyon alacaktım yarına kaldı :KK34:

Kızlar yumurtlama dönemin bitti. Bat a 9 gün var ve akinti gelmeye başladı. Ayrica belim de agriyor. Sizce nedendir. Bi fikri olan var mi?

Yaaa ben niye regl olamıyorum valla deliricem

Ins yaaa bat ne zaman
canım benım pzt gunu reglım bıttı ovulasyonu ise bılemıyorum cok gec adet oluyorum zaten muhtemelen yumurtlamamda gec olur ama ben adetten sonra 2 3 gun arayla degerlendırıyorum adetten sonrada yumurtlama olusmusmudur dıyede dusunmuyor degılım:KK51:

canım benım pzt gunu reglım bıttı ovulasyonu ise bılemıyorum cok gec adet oluyorum zaten muhtemelen yumurtlamamda gec olur ama ben adetten sonra 2 3 gun arayla degerlendırıyorum adetten sonrada yumurtlama olusmusmudur dıyede dusunmuyor degılım:KK51:
Canm in tutar benmde 3 4 gune belli olur

A.slm cnm, insallah hamileler kervanina katilirsin :))
Ayy inşallah cnm ya hala olmadım adet belim bugün fena ağrıyordu birazda evde temizlik yaptım iftara da misafirlerim vardı mutfaktan çıkamadım yoruldum baya

Ayy inşallah cnm ya hala olmadım adet belim bugün fena ağrıyordu birazda evde temizlik yaptım iftara da misafirlerim vardı mutfaktan çıkamadım yoruldum baya
Insallah bebis sıkı sıkı tutunuyordur da onun bel agrisidir :))

Back
X