Canım benim aklın kalmasın çok şükür kırmızılar yok ama herhangi bir belirtide yok yani adetim gecikmese hamile olma ihtimalim aklıma hayatta gelmez o kadar normal herşey :) ne göğüs hassasiyeti ne kasık batmaları falan doktora gideceğim işte sizede hemen haber veririm inşallah dualarınızda unutmayın:) bir pko sahibi biri olarak hamile kalabildiysem bu kadar kısa sürede herkese umut olsun isterim. Bol yeşillik ye tatlım kabızlık için geçmiş olsunHamilelik haberi alan tün arkadaşları tebrik ediyorum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)) kırmızıları görmeyen arksdaşlar inşallah mutlu haberler alırsınız rabbim isteyen herkese nasip etsin114 kaç gündür aklım sende merakla bekliyorum canım, ben de kaç gündür kabızlık problemi yaşıyorum çook kötüydüm bugün zeytinyağı içtim rahatladm biraz
Canım benim aklın kalmasın çok şükür kırmızılar yok ama herhangi bir belirtide yok yani adetim gecikmese hamile olma ihtimalim aklıma hayatta gelmez o kadar normal herşey :) ne göğüs hassasiyeti ne kasık batmaları falan doktora gideceğim işte sizede hemen haber veririm inşallah dualarınızda unutmayın:) bir pko sahibi biri olarak hamile kalabildiysem bu kadar kısa sürede herkese umut olsun isterim. Bol yeşillik ye tatlım kabızlık için geçmiş olsun
Çok sevindim Ne güzel beklemediğin anda geldi inşallah hep seninel kalır bebeğini kucağına alırsın sağlıklıya.Dikkat et kendine darısı bize inşallah...Çıktı gülüm 3 haftalık hamileyim.geçen günlerde antibiyotik kullanmıştım inşallah birşey olmaz bebeğime...darısı isteyen herkese inşallah
inş güzel haberler alırsın canımmm :)Canım benim aklın kalmasın çok şükür kırmızılar yok ama herhangi bir belirtide yok yani adetim gecikmese hamile olma ihtimalim aklıma hayatta gelmez o kadar normal herşey :) ne göğüs hassasiyeti ne kasık batmaları falan doktora gideceğim işte sizede hemen haber veririm inşallah dualarınızda unutmayın:) bir pko sahibi biri olarak hamile kalabildiysem bu kadar kısa sürede herkese umut olsun isterim. Bol yeşillik ye tatlım kabızlık için geçmiş olsun
Allah razı olsun gülüm kandada çıktı 3 haftalık hamileyim.darısı sizlere inşallah
Allah razı olsun gülüm.darısı sizlere inşallahhayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
Selam arkadaşlar. Size birşey sormak istiyorum benim bat 7 nisandı bir gün öncesi erken gebelik testi yaptım negatiftiYeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
NİSAN AYININ HAMİŞLERİ
@Wifewifewifewife
@brcuuxz
C Cgdm11
@Chunli35
@Hatticeee32
Minanur18
Mucizelerimizi Bekleyen HamişAdayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN
2)@brcuuxz 1 NİSAN
3)@esmarslan 1 NİSAN
4)@LaBrisa 2 NİSAN
5)@Blueangel 2 NİSAN
6) @kerem34gul 2 NİSAN
7)@kahvecibaby 2 NİSAN
@Candyyy8 2 NİSAN
8)@rukican 3 NİSAN
9)@Buecriy 3 NİSAN
@Why name is 3 NİSAN
11)@114 4 NİSAN
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN
Senella 4 NİSAN
13)@Elanur4206 5 NİSAN
14)@Svltr 6 NİSAN
15)@Lothbrok 6 NİSAN
16)@Tazegelin33 6 NİSAN
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN
18)@chloen 6 NİSAN
@julican 6 NİSAN
19)@morcivertkedi 7 NİSAN
20)@ Elifffelicee 7 NİSAN
21)@gzlgln 7 NİSAN
22)@Zeynepistanbul 7 NİSAN
23)@frdsrht 7 NİSAN
@fitmus 7 NİSAN
24)@Zuzumhmt 8 NİSAN
25)@Melek2202 8 NİSAN
26)@yasmin89 8 NİSAN
@chloen 8 NİSAN
@gkymc 8 NİSAN
27)@nejlaa 86 9 NİSAN
28)@Zanylife 9 NİSAN
29)@Bayanaztech 9 NİSAN
30)@ayten_rafo 9 NİSAN
31)@smaakf 9 NİSAN
Papatyamaviss 9NİSAN
32)@Platonıkbaby 10 NİSAN
33)@Eda3883 10 NİSAN
34)@Sezerbusra21 10 NİSAN
@bsebse 10 NİSAN
@aysnrdmrc 13 NİSAN
35)@Merrrvee 14 NİSAN
36)@srplmtmtk 14 NİSAN
@kurabik 14 NİSAN
@embytn 14 NİSAN
37)@different human 15 NİSAN
@hatibulut 15 NİSAN
@rmys4203 16 NİSAN
@izm3506 16 NİSAN
@Aysekayaaaa 17 NİSAN
38)@shokella 17 NİSAN
39)@yelsem 18 NİSAN
40)@balkanli42 18 NİSAN
41)@Repse 19 NİSAN
42)@sahra41 19 NİSAN
43)@samitok 20 NİSAN
44)@Dilek 2016 20 NİSAN
45)@ruhum_mavi 20 NİSAN
@cellinay 20 NİSAN
@ feray06 21 NİSAN
46)@zanylıfe 23 NİSAN
@Liya90 23 NİSAN
47)@zfbs 24 NİSAN
@kahvecibaby 26 NİSAN
@MucizeMiZz 28 NİSAN
Selam arkadaşlar. Size birşey sormak istiyorum benim bat 7 nisandı bir gün öncesi erken gebelik testi yaptım negatiftiaynı anda karbonat testi de yaptım o baya köpürdü. Ve bugün 9nisan ben hala regl olmadım. Sizce erken gebelik testinin yanılma ihtimali var mı? Çalıştığım için kan vermeye de gidemedim. Sizce umutlanmalı mıyım ????
maşallah :) biz o akıntıdan 2 gün sonra beraber olduk eşimle ama pek umudum yok açıkçasıBirkaç gün sonra yumurtluyon. Yani benim öyle oldu ve tek ilişkiyle tuttu. Bin şükür
polikistik falan yok sanırım sizdeBirkaç gün sonra yumurtluyon. Yani benim öyle oldu ve tek ilişkiyle tuttu. Bin şükür
Öncesinde düzensizdi fakat ilaç kullandım ve son aylarda düzelmişti. İki aydır da klomen kullanıp ovitrelle iğne oluyorum.A.SLM CANIM ÖNCELİKLE ADETLERİN DÜZENLİ Mİ?
Öncesinde düzensizdi fakat ilaç kullandım ve son aylarda düzelmişti. İki aydır da klomen kullanıp ovitrelle iğne oluyorum.
Canım sağolasın tebrikler sağlıcakla kucağına alırsın inşallah keyifli hamilelikler dilerim inşallah bizlerede nasip olsunC
canım tahmini 5 haftalık Hamileyim göğüslerim o kadar çok ağrıyor ki eşime falan sarıldığımda düşün o kadar yani , çok dolgunluk oluyor sızlıyor büyüyo :)) ama tabi adet olacağı zamanda ağrır göğüsler , bebişin nereye yerleştiği konusunda bi fikrim yok :))
Bende hem ucuz test hem erken gebelik testi silik çıkmıştı hatta burdada paylaşmıştım ama kanda çıkmadı ve zaten regli olmuştum ama geç döllenme olabilir en garanti tabiki kan testi soru işareti kalmıyor karbonat testi bence olmaz idrar asitli karbonat zaten soda herkesin köpürür canımSelam arkadaşlar. Size birşey sormak istiyorum benim bat 7 nisandı bir gün öncesi erken gebelik testi yaptım negatiftiaynı anda karbonat testi de yaptım o baya köpürdü. Ve bugün 9nisan ben hala regl olmadım. Sizce erken gebelik testinin yanılma ihtimali var mı? Çalıştığım için kan vermeye de gidemedim. Sizce umutlanmalı mıyım ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?