Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

InsaAllah hamissindir cnm varsada idrarda cikmaz ki birazdaha dayana cnm yada kan da baktir cok merak ediyosan..

ALLAH saglikla buyutmeyi nasip etsin insaAllah cnm Rabim yavruna saglikli omurler versin...

Benim 1 hafta önce göğüs ağrılarım başlardı 6 gün kaldı hiç ağrı yok bazen karın bazen bel ağrısı yaşıyorum sürekli değil anlık olup geçiyor hamile arkadaşlar daha iyi bilir bu ağrı belirtileri sizde sürekli mi oldu

Ask-I Zuleyha canım benim yüzümde sivilceler çıkmış bu sabah gördüm yumurtlama günümdeyim soldada batma var dünü değerlendirdik bu sabahıda değerlendireceğiz bakalım hayırlısı akıntımda var bu haftayı değerlendireceğiz

Suan bilemiyorum ama ilk hamileligimde koku hasasiyetim ve kasik agrim olmustu
Hadi insaAllah cnm Allah selamete cikarsin

İnşallah canım bakalım bekliyorum senin çocuk varmı ilk hamileliğimde yazmışsın ya
Yok cnm 5 sene bekledim yavrumu bi suprizle geldi bi suprizle gitii 4 aylikken kalbi durdu oglumun kurtajla sonlandirmak zorunda kaldim... o gun bugun cocuk ozlemim iki katina cikti Rabim hic bir aneye yasatmasin cok zor gunler gecirdim 4 ay ustunden gecmesine ragmen yinede uzulup aglarim...

Anladım canım Amin Allah sabır versin yaşamadan kimse acını anlamaz inşallah Allahım yerini doldurur başka bi melekle

Merhaba benimde bata 8 gün var bende hamilelik belirtileri yaşıyorum . Çok enteresandır hamile olduğuma acayip emin gibiyim umarım İnşaALLAH hissiyatım boşuna çıkmaz.
Ama ben çok destekledim hamilelik oluşumunu o yüzden Allaha bıraktım umarım hakkımızda hayırlısını verir.
Umarım hepimiz umutsuzluğa kapılmadan hamile kalırız.

Kizlar benimde bat a 13 gun var ve bel agrisi kasik agrisi uyku hali ...aceba bunlar belirti olabilirmi cok kotu oksuruyorum korkudan ilac alamiom var diye ...ogluma 5 sene evvel hamile kaldimda bunlarin hic birini hatirlamiyorum acikcasi...

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildi adetime 1 hafta var 3 aydir deniyoruz insallah bu ay olur belim agriyor basim dondu 2 kere filan kasigimda da cok hafif ara ara agriyo ama acaba kuruntu mu yapiyorum oyle olsun istiyorum da mi boyle hissediyorum bilmiyorum Allah im imsallah hepimize bebis nasip eder

Amin cnm insaAllah Allah kucagini Bos birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…