- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Rabim birdaha yasatmasin cnm Hayirlisiyla tekrardan hams kalirsin insaAllahBenim de 10 gün var.. sol kasık ağrısı, mide bulantısı, bel ağrısı ve akıntı oldu.. iki ay önce bir hamilelik geçirdim ama 6. Haftada alındı bebeğim
InsaAllah hamissindir cnm varsada idrarda cikmaz ki birazdaha dayana cnm yada kan da baktir cok merak ediyosan..Kızlar merhaba..
Benmde sol kasığımda bazen ağrı oluyor iki üç gündür bide göğüslerim daha dolgun gibi ve beyaz bi akıntı geliyo ..
Adetime bi hafta kaldı sizce gebelik olabilir mi test yapmaya korkuyorum zaten adetten önce yanıltıcı olur herhalde
kanda kesin sonuc verir diye dusunuyorum cnmBata 1 hafta kala kan testi net sonuç verir mi sizce
ALLAH saglikla buyutmeyi nasip etsin insaAllah cnm Rabim yavruna saglikli omurler versin...Kızlaar, Ben adetime 1 hafta kala öğrenmiştim. Kusma bulantı ve ishal ile acile gitmiştik, ama hamilelik şüphemiz var dedik, kan testi yaptılar, Çıktı :) Hcg değeri 28 di, ve bebişim tutundu çok şükür. erken öğrenince daha dikkat ettim. Hiç bir belirtim olmadı, yani öğrendikten sonra dikkat ettim, kasık ağrısı olmadı ama göğüslerim şişti :))
Hiç beklemeyin gidin öğrenin eğer varsa dikkat edin, yoksa bi sonraki ay deneyin :)
ZAMAN ELİNİZDE
İnşallah güzel haberler alırız canım ben bu aydan çok umutluyumAynen benimde oylee cnm cok ilginc ama bir var bir yok sonunu cok merak etmeye basladim...
Benim daha kısa 24-25 yani bu yüzden daha geç belli olur diye düşünüyorum28 gün, hiç geçmezdi diyebilirim.
Amin cnm insaAllah haberini bekliyoruzİnşallah güzel haberler alırız canım ben bu aydan çok umutluyum
Suan bilemiyorum ama ilk hamileligimde koku hasasiyetim ve kasik agrim olmustuBenim 1 hafta önce göğüs ağrılarım başlardı 6 gün kaldı hiç ağrı yok bazen karın bazen bel ağrısı yaşıyorum sürekli değil anlık olup geçiyor hamile arkadaşlar daha iyi bilir bu ağrı belirtileri sizde sürekli mi oldu
Hadi insaAllah cnm Allah selamete cikarsinAsk-I Zuleyha canım benim yüzümde sivilceler çıkmış bu sabah gördüm yumurtlama günümdeyim soldada batma var dünü değerlendirdik bu sabahıda değerlendireceğiz bakalım hayırlısı akıntımda var bu haftayı değerlendireceğiz
Suan bilemiyorum ama ilk hamileligimde koku hasasiyetim ve kasik agrim olmustu
Hadi insaAllah cnm Allah selamete cikarsin
Yok cnm 5 sene bekledim yavrumu bi suprizle geldi bi suprizle gitii 4 aylikken kalbi durdu oglumun kurtajla sonlandirmak zorunda kaldim... o gun bugun cocuk ozlemim iki katina cikti Rabim hic bir aneye yasatmasin cok zor gunler gecirdim 4 ay ustunden gecmesine ragmen yinede uzulup aglarim...İnşallah canım bakalım bekliyorum senin çocuk varmı ilk hamileliğimde yazmışsın ya
Rabim birdaha yasatmasin cnm Hayirlisiyla tekrardan hams kalirsin insaAllah
Yok cnm 5 sene bekledim yavrumu bi suprizle geldi bi suprizle gitii 4 aylikken kalbi durdu oglumun kurtajla sonlandirmak zorunda kaldim... o gun bugun cocuk ozlemim iki katina cikti Rabim hic bir aneye yasatmasin cok zor gunler gecirdim 4 ay ustunden gecmesine ragmen yinede uzulup aglarim...
Ya kizlar bata 13 gunum var bir gebelik gecirdim 4 aylikken kalbi durdugu icin kurtajla sonuclandi. kurtajdan sonra 3 ayimdayim adeten hemen sonra calismalara basladik. Bi gun var bi gun yok iliskiye girdik ama suanda bende bel agrisi ,kasik agrisi ve goguslerimde aci var sizce hamis olsam bile cok erken degilmi belirtiler ya bilemedim ki kafam cok karisti sizlerinde belirtilerini merak ediyorum.
Amin cnm insaAllah Allah kucagini Bos birakmasinMerhaba benimde bata 8 gün var bende hamilelik belirtileri yaşıyorum . Çok enteresandır hamile olduğuma acayip emin gibiyim umarım İnşaALLAH hissiyatım boşuna çıkmaz.
Ama ben çok destekledim hamilelik oluşumunu o yüzden Allaha bıraktım umarım hakkımızda hayırlısını verir.
Umarım hepimiz umutsuzluğa kapılmadan hamile kalırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?