- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.641
Canim beniiiimmmm bende sana çok alıştım seviliyosunOyyy bugun sen olmayinca cok sıkıliyodum cnm sana baya bi alistimmm
Iyi gecelr cnmmm tatlis ruyalarrrİyi geceler hanımlar hayırlı bir güne uyanma dileği ile
Başka bi belirti varmı canm adet olacağına dair.Aynisi oldu bugun bana ama ben adet belirtisine yoruyorum
Cok saol cnmmmm bizde seni sviyoruzCanim beniiiimmmm bende sana çok alıştım seviliyosun
Kahverengi lekelenme oldu adetten once oluyor bazenBaşka bi belirti varmı canm adet olacağına dair.
Siz sanırım regl gördünüz ve rahatladınz görmeyen bizler hala karışıkCanim biz konuşarak o günleri geçirmeyi çok denedik ama inanki sürekli bebiş üzerine konuşunca geçmiyor o zamanlar ve kafalar allak bullak oluyo arada dalga iyidir :)
Bende hiç adet öncesi kahverengi lekelenmem olmaz tabi 2 kmyasalım hariçKahverengi lekelenme oldu adetten once oluyor bazen
6 günüm var daha 9 aydır deniyorum yeterli bir cevap olduğunu sanar iyi geceler dilerim size :)Siz sanırım regl gördünüz ve rahatladınz görmeyen bizler hala karışık
İyi gecelerr6 günüm var daha 9 aydır deniyorum yeterli bir cevap olduğunu sanar iyi geceler dilerim size :)
Ay bende oluyo 2_3 aydir kimyasal gebelikte oylemi oluyorBende hiç adet öncesi kahverengi lekelenmem olmaz tabi 2 kmyasalım hariç
Adetinde gecikmen olur yine kmyasl gebelikte test yaparsn olursa gecikmen hep adet gibi bilinmiyo derler ama kmyasala çok sancılı oluyo dikkat et günün geçerse test yap hemen varmı daha gününeAy bende oluyo 2_3 aydir kimyasal gebelikte oylemi oluyor
Enfeksiyonda olablr öyle olmasnn sebebi ve sağlıklı bayanlarda da olabliymş normalde olablir ama doktora görünmende de fayda var tabiAy bende oluyo 2_3 aydir kimyasal gebelikte oylemi oluyor
Iki gun kaldi adete gecerse hemen yapiyim testAdetinde gecikmen olur yine kmyasl gebelikte test yaparsn olursa gecikmen hep adet gibi bilinmiyo derler ama kmyasala çok sancılı oluyo dikkat et günün geçerse test yap hemen varmı daha gününe
Yoksa beni sewmimisenCanim beniiiimmmm bende sana çok alıştım seviliyosun
Sen hic test yaptinmiIki gun kaldi adete gecerse hemen yapiyim test
Oyyyy cigerim sevmezmiyimm seni bugun onun yoklugu cok beliydide o yuzden yzdmmmYoksa beni sewmimisen
Cumartesi yapmistim negatif ciktiSen hic test yaptinmi
Bu ay hiç yapmadm günümü bekliyorm çünkü yum. Günmü değerlndrdm sadece varsa bile çıkmaz çok erkenSen hic test yaptinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?