Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ovülasyon ile takip ettimBenim de sat 27 Haziran benim de yumurtlama ve catlama tarihlerim seninle aynı Ovulasyon testi denedim bu ay bakalım hayırlısıyla inşallah gebelik testinde de pozitifi görürüz![]()
Şubattan beri deniyoruz da ovülasyon ile bu ay ilk defa denedikİnşallahNe kadar zamandır deniyorsunuz
Çok olmamış sağlıkla olsun inşallah bu ay. Benimde mayısta kimyasal gebelik oldu maalesef haziranda olmadı insan denemeye başlayınca her ay beklentiye giriyor![]()
Kesinlikle öyle başlayınca hemen olucakmış gibi hissediyo ama öyle olmuyoÇok olmamış sağlıkla olsun inşallah bu ay. Benimde mayısta kimyasal gebelik oldu maalesef haziranda olmadı insan denemeye başlayınca her ay beklentiye giriyor![]()
Benim de 10 Temmuz yumurtlama, 11 çatlama oldu. 9 ve 11ini değerlendirdik. Ay bu ay bekleyem herkesi güldürsün ya. Döngüm çok dengesiz diye şansa bırakmadım ovülasyonla takip ettim bende.24ünü bekliyorum sabırsızlıkla.Merhabalar benim gibi ay sonunda hamile olmayı bekleyenler varsa hep beraber bekleyelim diye açtım konuyu
Benim sat 30 Haziran 9 Temmuz da yumurtlamam oldu 10 Temmuz da çatladı dayanabilirsem eğer 24 de test yapıcamsizde durumlar nasıl kızlar
![]()
Benim de 10 Temmuz yumurtlama, 11 çatlama oldu. 9 ve 11ini değerlendirdik. Ay bu ay bekleyem herkesi güldürsün ya. Döngüm çok dengesiz diye şansa bırakmadım ovülasyonla takip ettim bende.24ünü bekliyorum sabırsızlıkla.Merhabalar benim gibi ay sonunda hamile olmayı bekleyenler varsa hep beraber bekleyelim diye açtım konuyu
Benim sat 30 Haziran 9 Temmuz da yumurtlamam oldu 10 Temmuz da çatladı dayanabilirsem eğer 24 de test yapıcamsizde durumlar nasıl kızlar
![]()
İnşallah güzel haberler aldığımız bir ay olurBenim de 10 Temmuz yumurtlama, 11 çatlama oldu. 9 ve 11ini değerlendirdik. Ay bu ay bekleyem herkesi güldürsün ya. Döngüm çok dengesiz diye şansa bırakmadım ovülasyonla takip ettim bende.24ünü bekliyorum sabırsızlıkla.
Güzel haberler alalımmm![]()
Güzel haberler alırsın inşallah canımBenimde son adet 1 Temmuz bende 7 temmuzda ovilasyon başladım 12 Temmuz çatlama oldu bugün devam ediyor bakalım sanırım yarın çatlar
İnşallah ya hepimize şanslı ay olsunGüzel haberler alırsın inşallah canımbu ay hepimiz için güzel olur inşallah
![]()
Aminn inşallahİnşallah ya hepimize şanslı ay olsun
Yumurtlama olsun die beklemek stres sonra çatlama olsun die sonra gebelik böyle böyle devam ediyor kadın olmak zorAminn inşallahbeklemek de ay sonunu çok zor zaman geçmiyo sanki
![]()
Sorma canım hemde hiç geçmiyo zamanAyy kızlar zaman geçmiyor ya çatlayacağım meraktan artıkyumurtlamadan kaç gün sonra belli olur acaba
![]()
Ben regle 10 gün kala kan tahlilinde öğrenmiştim ama kimyasala döndü erken öğrenmekte iyi olmuyor sabredeliminş regl gecikmesi yaşadığımızda yaparız testi
![]()
Bende ovülasyon ile takip ettiminşallah görürüz pozitifi o kadar istiyorum ki artık
![]()
Ben regle 10 gün kala kan tahlilinde öğrenmiştim ama kimyasala döndü erken öğrenmekte iyi olmuyor sabredeliminş regl gecikmesi yaşadığımızda yaparız testi
![]()