Bat tarihi 23-24-25-26-27-28-29 Temmuz Olanlar 🤗

Minik48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
19
12
3
29
Merhabalar benim gibi ay sonunda hamile olmayı bekleyenler varsa hep beraber bekleyelim diye açtım konuyu
Benim sat 30 Haziran 9 Temmuz da yumurtlamam oldu 10 Temmuz da çatladı dayanabilirsem eğer 24 de test yapıcam sizde durumlar nasıl kızlar

Benim de sat 27 Haziran benim de yumurtlama ve catlama tarihlerim seninle aynı Ovulasyon testi denedim bu ay bakalım hayırlısıyla inşallah gebelik testinde de pozitifi görürüz

Benim de sat 27 Haziran benim de yumurtlama ve catlama tarihlerim seninle aynı Ovulasyon testi denedim bu ay bakalım hayırlısıyla inşallah gebelik testinde de pozitifi görürüz
Bende ovülasyon ile takip ettim inşallah görürüz pozitifi o kadar istiyorum ki artık

Çok olmamış sağlıkla olsun inşallah bu ay. Benimde mayısta kimyasal gebelik oldu maalesef haziranda olmadı insan denemeye başlayınca her ay beklentiye giriyor

Çok olmamış sağlıkla olsun inşallah bu ay. Benimde mayısta kimyasal gebelik oldu maalesef haziranda olmadı insan denemeye başlayınca her ay beklentiye giriyor

Kesinlikle öyle başlayınca hemen olucakmış gibi hissediyo ama öyle olmuyo inşallah bu ay sağlıcakla olur

Benim de 10 Temmuz yumurtlama, 11 çatlama oldu. 9 ve 11ini değerlendirdik. Ay bu ay bekleyem herkesi güldürsün ya. Döngüm çok dengesiz diye şansa bırakmadım ovülasyonla takip ettim bende.24ünü bekliyorum sabırsızlıkla.
Güzel haberler alalımmm

Benim de 10 Temmuz yumurtlama, 11 çatlama oldu. 9 ve 11ini değerlendirdik. Ay bu ay bekleyem herkesi güldürsün ya. Döngüm çok dengesiz diye şansa bırakmadım ovülasyonla takip ettim bende.24ünü bekliyorum sabırsızlıkla.
Güzel haberler alalımmm

Benimde son adet 1 Temmuz bende 7 temmuzda ovilasyon başladım 12 Temmuz çatlama oldu bugün devam ediyor bakalım sanırım yarın çatlar

İnşallah güzel haberler aldığımız bir ay olur benimde döngüm çok dengesiz bazen 23 gün sürüyo bazen 28 e kadar sürdüğü de oluyo o yüzden en güzeli ovülasyon ile takip etmek

Ayy kızlar zaman geçmiyor ya çatlayacağım meraktan artık yumurtlamadan kaç gün sonra belli olur acaba

Ben regle 10 gün kala kan tahlilinde öğrenmiştim ama kimyasala döndü erken öğrenmekte iyi olmuyor sabredelim inş regl gecikmesi yaşadığımızda yaparız testi

Ben regle 10 gün kala kan tahlilinde öğrenmiştim ama kimyasala döndü erken öğrenmekte iyi olmuyor sabredelim inş regl gecikmesi yaşadığımızda yaparız testi
Bende ovülasyon ile takip ettim inşallah görürüz pozitifi o kadar istiyorum ki artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…