Bat tarihi 23-24-25-26-27-28-29 Temmuz Olanlar 🤗

Ben regle 10 gün kala kan tahlilinde öğrenmiştim ama kimyasala döndü erken öğrenmekte iyi olmuyor sabredelim 😂 inş regl gecikmesi yaşadığımızda yaparız testi🙏
Ay evet çok erken olmuş on gün 🫠 kimyasal sonrası daha kolay oluyor sağlıklı gebelik deniyor içini ferah tut 🌼 aynen en azından gününü bekleyelim 😂 ovülasyon ile falan takip ettiniz mi yumurtlama için yoksa döngünüz düzenli mi

Ay evet çok erken olmuş on gün 🫠 kimyasal sonrası daha kolay oluyor sağlıklı gebelik deniyor içini ferah tut 🌼 aynen en azından gününü bekleyelim 😂 ovülasyon ile falan takip ettiniz mi yumurtlama için yoksa döngünüz düzenli mi
Ay hadi inşallah 🙏 döngüm düzenlidir ama bu ay ilk defa Ovulasyon denedim

Selam aranıza katılmaya geldim! Sat 24 Haziran, Bat 23-24 temmuz.
Ovulasyon pik 6 temmuz 4-5-6 değerlendirdim 7 aydır bebiş deniyorum bakalım bu ay olacak mı? Bekleyen herkese nasip olsun inşallah 💕
Hiç belirti yaşayan var mı?

Ovulasyon pik 6 temmuz 4-5-6 değerlendirdim 7 aydır bebiş deniyorum bakalım bu ay olacak mı? Bekleyen herkese nasip olsun inşallah 💕
Psikolojik midir nedir anlamadım ama kasık ve bacak ağrısı var regl olacakmış hissi var

Selam kızlar benimde beklenen adet 26 Temmuz yumurta takibi yaptık bir tanesi kocaman oldu hsg çekildim bu ay inşallah herşey gönlünüzce olur💕

Merhaba benimde bat 28 temmuz geçen ay hevesle beklemiştim olmadı bu ay beklentiye çok girip stres yapmak istemiyorum doğrusu yalnız sormak istediğim birşey var sizde de aynı durum oluyor mu acaba diye benim adet sonrası özellikle yumurtlama dönemini değerlendirdikten sonra sol kasikta sürekli yanma hissi oluyor boyle bir şey yasayan var mı yumurtlamayla ya da catlamayla mi alakalı çatlama olunca nasil hissediliyor onu da bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi

Benimde bat 23 Temmuz gösteriyor
10-11-12 değerlendirdik.
En erken ne zaman test yapılmalı? Erken gebelik testleri

Benimde ara ara kasıklarım ağrıyo ama tabi çok erken gibi ama insan ümitleniyo tabi öyle belirti gibi olunca

Merhaba benimde bat 28 temmuz geçen ay hevesle beklemiştim olmadı bu ay beklentiye çok girip stres yapmak istemiyorum doğrusu yalnız sormak istediğim birşey var sizde de aynı durum oluyor mu acaba diye benim adet sonrası özellikle yumurtlama dönemini değerlendirdikten sonra sol kasikta sürekli yanma hissi oluyor boyle bir şey yasayan var mı yumurtlamayla ya da catlamayla mi alakalı çatlama olunca nasil hissediliyor onu da bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi
Benimde yumurtlama zamanı kasık da şiddetli ağrım vardı çok hayat kısıtlayan bişey değildi ama vardı yumurtlama ile çatlamayla mı alakalı bilmiyorum tabi bende

Benimde bat 23 Temmuz gösteriyor
10-11-12 değerlendirdik.
En erken ne zaman test yapılmalı? Erken gebelik testleri
Benim de yumurtlama 9 çatlama 10 du iki günü de değendirdik 24 gibi test yapmayı düşünüyorum ama dayanabilmek çok zor 😊

Merhabalar benim de sat 24 haziran bat 23-24 temmuz falan 13 temmuz pik oldu çatladı şimdi iki üç gündür bulantım kasık karın kramplarım halsizliğim ve bugün de ilk defa önce kahverengi sonra pembemsi kahve bi akıntı geldi dün hcg verdim sonuç bekliyorum çok sabırsız ve heyecanlıyım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah ❤️

Merhabalar benim de sat 24 haziran bat 23-24 temmuz falan 13 temmuz pik oldu çatladı şimdi iki üç gündür bulantım kasık karın kramplarım halsizliğim ve bugün de ilk defa önce kahverengi sonra pembemsi kahve bi akıntı geldi dün hcg verdim sonuç bekliyorum çok sabırsız ve heyecanlıyım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah ❤️

Back
X