Bat tarihi 23-24-25-26-27-28-29 Temmuz Olanlar 🤗

Yani benim hiç umudum yokken öğrendik canım her şey vaktine esir beklemediğin anda oluyor ama inşallah vardır ve gözükür sana da umut hep var bizde ben hala kalp atışını duymadan inanamam büyük ihtimalle 😁 senin belirtin var mı?
Benim çok belirtim var bana göre de testler negatif dedikçe kafayı yiycem:) normalde çok iştahlıyımdır hiç bişey yiyemiyorum hiç iştahım yok, göğüslerim damarlandı, şiştiler, uçların etrafı pütürlendi ama göğsümde acı yok, her an adet olacak gibi şiddetli kasık sancılarım var normalde adetlerim sancısız olur ya da önce kanamam olur sonra biraz sancı başlar, aşırı halsizim bi de

Benim çok belirtim var bana göre de testler negatif dedikçe kafayı yiycem:) normalde çok iştahlıyımdır hiç bişey yiyemiyorum hiç iştahım yok, göğüslerim damarlandı, şiştiler, uçların etrafı pütürlendi ama göğsümde acı yok, her an adet olacak gibi şiddetli kasık sancılarım var normalde adetlerim sancısız olur ya da önce kanamam olur sonra biraz sancı başlar, aşırı halsizim bi de
Ben de ilk defa bel boşluğu ve sağ böbrek ağrısı oldu ordan anlamıştım ama inşallah vardır canım 🥰

Ay hadi darısı başıma gözünüzaydın ben evde idrar testi yaptım o da negatif kan da negatif ama tüm belirtiler hiç yaşamadığım şeyler:( biraz daha sabır bakalım ya da adet gelecek belki de
Teşekkür ederim amin Allah size de nasip etsin hayirlisiylla inşallah benimde geçtigimiz ay dediğiniz gibiydi daha çok belirti vardı şimdi sadece karın ağrisi yoğun onun dışında göğüsler şiş başka bişey yok psikoloji çok önemli bugün onu anladım geçen ay çok stres yaptim acaba var mı diye bu ay hiç takmadım olursa olur olmazsa olmaz bı daha ki aylarda olur dedim kendini rahat bırakınca oluyo gibi ki ilk hamileligimde de öyle vazgeçtigim zamanda oldu o düştü ama umarım bu öyle olmaz stres herşeyi etkiliyor bı kaç gün daha bekleyin belki geç döllenme olmuştur adet olmazsanız belli olur hiç bir zaman umitsizlige kapilmayın 🙂

Eklentiler

• IMG_0371.webp
    IMG_0371.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 19
Özel hastane baya uzak mesafede gitmem zor acile gidince de kiziyo burdaki doktorlar değişik biraz pazartesiyi beklerim o zamana kadar bı iki tane daha test yaparım sabahları büyük ihtimal kan testi için aile hekimine mi gideyim yoksa sağlik ocağına mi aile hekimi hastanede o daha iyi olur di mi :) ay heyecandan ne yapcagimi bilmiyorum şuan
Aile hekimi ve sağlık ocağının farkı ne hocam, ikisinde de ertesi gün mü çıkıyor

Benim 61.5 ti. 7 gün vardı adet günüme. Üçüncü verdiğim kan değerim yavaş yükselmişti 162.02. 24ünde gayet iki katına yakın çıktı 335. Bugün tekrar vericem. Kollarım acıyor artık ama meraktan da duramıyorum 😂 inşallah senin güzel yükselir canım Rabbım hepimizin kucağınıza doldursun sağlıkla
Nerede kan veriyorsunuz

Hangi markalar bizde bilelim ona göre pek guvenmeyelim pozitif çıkıp hayal kırıklığına ugratmasi çok kötü negatifse negatif tamam da
Prodoktor testi son aylarda beni çok fazla yanılttı kaç defa gidip kan verdim hep negatif çıktı

Awox aldım en azından yanıltmadı 😢Negatifse negatifti ve hevesim kursağımda kalmadı

Ben de reglin 2. Günündeyim artık kesin adet. Offf artık biz de gülelim beee😟😟😟Güzel haberler veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah 🙏 Darısı biz bekleyenlere 🫠🫠

Aile hekimi ve sağlık ocağının farkı ne hocam, ikisinde de ertesi gün mü çıkıyor
Saglik ocağında da aile hekimi bakiyo ama testti hastaneye gönderdiği için ertesi gün çıkıyor orada hastanedeki aile hekimi aynı gün ögleden sonra sonuç veriyo

Prodoktor testi son aylarda beni çok fazla yanılttı kaç defa gidip kan verdim hep negatif çıktı
TEsekkur ederim ben labmen marka yaptım umarım o yaniltmaz ama yaniltcagini sanmıyorum belirtisi bariz yarın tekrar başka markayla yapacağım yine de emin olmak için

Back
X