- 2 Haziran 2025
- 194
- 65
- 13
Hem sağlık ocağında baktırıyorum hem de özel hastanedeNerede kan veriyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem sağlık ocağında baktırıyorum hem de özel hastanedeNerede kan veriyorsunuz
Kan verdim 5.30 da çıkıcak bekliyorummEvetttt bence var ben silik görüyorum![]()
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım bize de haber verKan verdim 5.30 da çıkıcak bekliyorumm
24.67 çıktı sonucumHadi inşallah güzel haberlerini alırız canım bize de haber ver![]()
Gebesiniz yani değil mi? Regle kaç gün vardı24.67 çıktı sonucum
Büyük ihtimalle öyle ben döngümün 39. Günündeyim hala gelmeyince test yaptım silik çıkınca kan vermeye gittimGebesiniz yani değil mi? Regle kaç gün vardı
Maşallah hayırlı olsun canımm24.67 çıktı sonucum
Hayırlı olsun inşallah güzel sağlıklı artar24.67 çıktı sonucum
Teşekkür ederim bana değer küçük geldi umarım dediğiniz gibi olur kimyasal olmasın daHayırlı olsun inşallah güzel sağlıklı artar
Hayırlı olsunBüyük ihtimalle öyle ben döngümün 39. Günündeyim hala gelmeyince test yaptım silik çıkınca kan vermeye gittim
Yumurtlama olsun die beklemek stres sonra çatlama olsun die sonra gebelik böyle böyle devam ediyor kadın olmak zor
Jel gibi akıntı oluyor yumurtlayıncada beyaz kıvamlı ben tabi emin olmak için bu ay ovilasyon yaptım ama emin oldum yumurtam gelişip çatlıyor hamilelik yok bu ayda doktorum bu ayda olmazsa rahim filmi çektir dedi onu çektireceğimÇatladığı nasıl anlaşılıyor peki
Hayırlı olsun24.67 çıktı sonucum