Bat tarihi 23-24-25-26-27-28-29 Temmuz Olanlar 🤗

Kızlar yarın regl günüm bu sabah innovita gebelik testi yaptım ilk beş dakka da çıktı sizce var mı
1000761848.webp

Acilde personelim bugün hcg baktırdım varmış ama daha çok yeni daha adetime bir gun var sizce normal mi bu kadar az olması
1000761909.webp

Merhaba kızlar reglim 5 gün gecikince gebelik testi yapmıştım bugün gecikmenin 7. Günü kan geldi maalesef tekrar kimyasal gebelik yaşadım diye düşünüyorum kanda beta baktırmadım 😕

Canım sen öyle değince cesaretlendim eczaneden bebe time diye bi test varmış aldım yaptım ama tek çizgi çıktı bugün 33 gün acaba test markası güvenilir mi emin olamadım ayrıca hala da gelen giden yok
Ya ben test markasından pek anlamıyorum hangisi iyi hangisi kötü albi yapmıştım ben beta 25 iken silik çizgiyle öğrendim mesela

Ya ben test markasından pek anlamıyorum hangisi iyi hangisi kötü albi yapmıştım ben beta 25 iken silik çizgiyle öğrendim mesela
Anladım canım. Henüz regl de olmadım hiç bir hiissiyatta yok normalde regl olmadan önce kasıklarım ağrıdı bacaklarıma vurur karnım şişerdi hiçbişey yok bugün sat üzerinden 34. Gün ama test negatif herhalde hava değişimi ya da stres

Kızlar 3 gün geciktim. Nimo test yaptım ilk dakika da ikinci cizgi çıktı. Bu testi kullanan var mı

Eklentiler

• 1000144570.webp
    1000144570.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 5
Back
X