Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BekleyelimBat tarihi 28-29-30-31 Agustos olanlar gelin birlikte degerlendirip bekleyelim![]()
Selam canim ne zaman bat tarihinBekleyelim![]()
23 Ağustos’ta görünüyor çok aklım takılsın istemiyorum net bakmamıştım şimdi baktımSelam canim ne zaman bat tarihin
25 olsa olmuyor muBat tarihi 28-29-30-31 Agustos olanlar gelin birlikte degerlendirip bekleyelim![]()
Canım ya özür dilerek bir şey sormak istiyorum bat tarihi ne demek ?Bat tarihi 28-29-30-31 Agustos olanlar gelin birlikte degerlendirip bekleyelim![]()
Burdayımmm ama ben bugün yumurtladımBat tarihi 28-29-30-31 Agustos olanlar gelin birlikte degerlendirip bekleyelim![]()
Beklenen adet tarihi canımKızlar her yerde karşıma çıkıyor bu bat tarihi dediğiniz nedir?
Cok dertlenmeden tatli tatli bekleyelim23 Ağustos’ta görünüyor çok aklım takılsın istemiyorum net bakmamıştım şimdi baktım
Beklenen adet tarihi demek canimCanım ya özür dilerek bir şey sormak istiyorum bat tarihi ne demek ?
Aynen pik olmus bugun yarin catlar . Bol Bol degerlendirBurdayımmm ama ben bugün yumurtladım![]()
Insallah bu sefer tutarBat 28 canım 4 aydır yasmin kullanıyordum bu ay bıraktım değerlendirmeye başladım Çakşır ve hayit otu suyu ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz eşimle beraber geçmişte 2 kimyasal yaşadım umarım sağlıklı gebelik elde ederiiz![]()
Hosgeldin canim28 Ağustos bende şöyle yerimi alayım![]()
Bugünü es geçtik çatlamayı bekliyoruz kaliteli olsun diyeAynen pik olmus bugun yarin catlar . Bol Bol degerlendir![]()