- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
- Konu Sahibi tatlicincap
-
Gebelik testi yapin bence hamile olabilirsiniz
Hamilesin bence
Canım evet lh hormonu ile beta HCG hormonu bu testler de karışıyor. Ama inan bu gözler daha koyusunu gördü gebelik yoktu. HCG testi yap. Kan olur, ıdrar olur. İnşallah hamilesindir. Ben seni tutuyorum.
Nöbetçi eczaneye gitme şansınız yokmu? Ben olsam yarını bekleyememde
3 gün önceki negatifti. Ben de yerimde duramıyorum da, sabaha kadar hormon biraz daha artar daha net sonuç alabilirim diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Çok büyük ihtimalle hamilesiniz.Bende ovu testi ile öğrenmiştim.Saglikla doğsun inş eğer varsa.
Gebelik ihtimaline karşı herhangi bir birki çayı içmemeliOzaman bir papatya çayı içip (rahatlamak için) uyuyun. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ❤
Adete 2 gun kala benimde ovulasyon testim böleydi..ınslaahh seninde bebegin gelmiştir ben olsam özel bi hastane bulup kan verirdim
Ozaman bir papatya çayı içip (rahatlamak için) uyuyun. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ❤
Teşekkür ederim. Ilık bir duş yatıştırır şimdi beni.Gebelik ihtimaline karşı herhangi bir birki çayı içmemeli
Ovulasyon testinde T bölümü silik değil baya koyu çıkmalı, sizinkide koyu çıkmış. Bende ilk ovülasyonla öğrendim sonra gebelik testini alıp emin olmak istedim. Sizde bi testle öğrenin isterseniz önce.
Gebeliklte sakıncalı olabilir belkide o yüzden içmeyin sakın.Papatya çayını normalde adet söktürücü olarak kullanıyordum ben. Doğru olur mu ki? Gerçi şu an evde olmadığı için de içemem. Amin, inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?