Gebeliğe Hazırlık BAT’a 1 gün kala pozitif Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hanımlar. Herkese yorumları için teşekkür ederim. Pazar günü de aynı testi yapmıştım. (Pre...r Early 6 gün önce) fakat 10 dakika sonrası baktığımdaki incecik çizgiyi değerlendirmeye almamıştı. 5 dakika içinde kesinlikle görünmedi.

Bugün BAT'ım idi. Ama dilerim 9 aydan önce BEKLENMEYEN olarak kalır. Can-ı gönülden diliyorum, rabbim dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin.

Siz özellikle bilgi vermemi istemiştiniz. Sizin ve çocuklarınız için en kısa sürede fidan diktirip belgesini mesajla göndereceğim. Teşekkür ederim. @__BADE__ @Babiesrart

Son düzenleme:

Canım gözün aydın, Allah tamamına erdirsin

Gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin inşallah

Ay vallahi sabah sabah okuduğum en güzel konu
Gözünüz aydın
Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı naspi eder inşallah
Çok sevinidm

Yaa, çok teşekkür ederim. Amin, inşallah. Eşim iş seyahatinde, Pazar dönüyor. O zamana kadar kendimi nasıl tutacağımı bilmiyorum.

Yaa, çok teşekkür ederim. Amin, inşallah. Eşim iş seyahatinde, Pazar dönüyor. O zamana kadar kendimi nasıl tutacağımı bilmiyorum.
Ben hep eşime mektup yazarak söylemek istemiştim
Sana mektup var deyip zarfı verecektim
Sevgili babacığım
Şuan annemin ellerinden sana yazıyorum...
Falan filan
9 ay sonra görüşmek dileğiyle
Gibi düşündüm yazdım çizdim
Sonra ne mi oldu o kadar merak ettim ki eşime test aldırdım beraber gördük sonucu:)

Sözün hemen tutulanı makbuldür. Tekrar teşekkür ederim.

Buyrun, bu da sizin sertifikanız.

Güzelmiş. Olsun, birlikte öğrenmek de büyük mükafat bence. Sanırım böyle şeyler yapamam. Öyle dümdük "N'aber la baba?" filan derim anca. Ama böyle yapmamalıyım.

Gözünüz aydın! Ne mutlu bir haber böyle! Darısı bizlerin başına

Gebelik belirtilerinizden biraz bahsedebilir misiniz? Mesela ilişkiden kaç gün sonra neler yaşadınız, hissettiniz? Yerleşme kanaması oldu mu hiç? Bir de kaç yaşındasınız ve kaç aydır deniyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…