- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
- Konu Sahibi tatlicincap
-
Amingüzel dilekleriniz için teşekkürler.İnsallah sizede en yakın zamanda bu duyguyu tatmak nasip olsun sağlıkla sihhatle
Bende ovulasyon testi ile farketmiştim hamile oldgmu
Eki Görüntüle 2566771
Hanımlar.Herkese yorumları için teşekkür ederim. Pazar günü de aynı testi yapmıştım. (Pre...r Early 6 gün önce)
Bugün BAT'ım idi. Ama dilerim 9 aydan önce BEKLENMEYEN olarak kalır. Can-ı gönülden diliyorum, rabbim dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin.
Siz özellikle bilgi vermemi istemiştiniz. Sizin ve çocuklarınız için en kısa sürede fidan diktirip belgesini mesajla göndereceğim. Teşekkür ederim.@__BADE__ @Babiesrart
Canım gözün aydın, Allah tamamına erdirsin
Tebrik ederim umarım sağlıkla kucağına alirsin
Eki Görüntüle 2566771
Hanımlar.Herkese yorumları için teşekkür ederim. Pazar günü de aynı testi yapmıştım. (Pre...r Early 6 gün önce) fakat 10 dakika sonrası baktığımdaki incecik çizgiyi değerlendirmeye almamıştı. 5 dakika içinde kesinlikle görünmedi.
Bugün BAT'ım idi. Ama dilerim 9 aydan önce BEKLENMEYEN olarak kalır. Can-ı gönülden diliyorum, rabbim dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin.
Siz özellikle bilgi vermemi istemiştiniz. Sizin ve çocuklarınız için en kısa sürede fidan diktirip belgesini mesajla göndereceğim. Teşekkür ederim.@__BADE__ @Babiesrart
Gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin inşallah
Ay vallahi sabah sabah okuduğum en güzel konu
Gözünüz aydın
Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı naspi eder inşallah
Çok sevinidm
Ben hep eşime mektup yazarak söylemek istemiştimYaa, çok teşekkür ederim. Amin, inşallah. Eşim iş seyahatinde, Pazar dönüyor. O zamana kadar kendimi nasıl tutacağımı bilmiyorum.
Yok ya ben inanmıyorum pek o 7 gün kala bilmem ne testlerine. 2 gün kala yapmıştım ben ovulasyon kıpkırmızıydı ama erken gebelik gözle zor seçiliyordu sonra kan verdim 20 çıktı öyle söyleyeyim:) hiç belli olmaz Allah gönlünüze göre versin gerçekten olumlu hissettim umarım olumlu olur test yapınca benide etiketleyin merak ettim ♥
Adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım.Ve yaklaşık 5 10 dakika sonra incecik bir çizgi çıktı.şuan 2,5 yaşındaumutlandırmak istemem ama umarım hamilesinizdir benim içime hamile olduğunuz doğdu.Bizi bilgilendirin
Sağlıkla kucağınıza alın
Sağlıkla huzurla kucağına almak nasip olur inşallah.
Ben hep eşime mektup yazarak söylemek istemiştim
Sana mektup var deyip zarfı verecektim
Sevgili babacığım
Şuan annemin ellerinden sana yazıyorum...
Falan filan
9 ay sonra görüşmek dileğiyle
Gibi düşündüm yazdım çizdim
Sonra ne mi oldu o kadar merak ettim ki eşime test aldırdım beraber gördük sonucu:)
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Eki Görüntüle 2566771
Hanımlar.Herkese yorumları için teşekkür ederim. Pazar günü de aynı testi yapmıştım. (Pre...r Early 6 gün önce) fakat 10 dakika sonrası baktığımdaki incecik çizgiyi değerlendirmeye almamıştı. 5 dakika içinde kesinlikle görünmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?