Gebeliğe Hazırlık BAT’a 1 gün kala pozitif Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl mutlu oldum anlatamam ♥ Allah çok mutlu huzurlu gebelik nasip etsin belki kız olur oğluma alırım ehehe canı gönülden kutluyorum

Aminnn, inşallah. Kaybettiğim bebeğim kızdı. Gönlümden geçen de kız. Ama gerçekten hiç farketmez. Sağlıkla gelsin de, cinsiyet minik bir detay... Bu heyecanla beşik kertmesini bile kabul edebilirim, n'olur beni gaza getirmeyin.

Çok teşekkür ederim. Rabbim size de gönlünüze göre versin inşallah. Darısı başta siz, dileyen herkesin başına.

37 Yaşımda evlendim, 38 yaşımdayım. İlk evliliğim. Yaşımızdan dolayı korunmama kararı almıştık. 4 ay önce 4 aylık bebeğimin kalbi durdu, kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor 3 adet gördükten sonra tekrar denememi söyledi.

Çok afedersiniz hangi ilişkiden sonra olduğunu bilemiyorum. Haliyle de şu kadar gün sonra diye bir şey diyemem. 6 Aralık yumurtlama tarihimdi. O haftayı epey değerlendirdik.Çok net hatırladığım şey 14 Aralık'ta 1 defa, 15 Aralık'ta gün içinde 3 defa ciddi mide bulantıntısı yaşadım. Fakat o gün dışarıda çok kaldık diye üşütmeye bağladık. 18 Aralık tarihinde idrarımda koku olduğu için idrar kültürü verdim, temiz çıktı. Doktor folik asite bağladı. (Zencefilli olan). 3 gündür de sürekli uyumak istiyorum. Yine kasıklarımda ağrı var, fakat bu defa adet öncesi sinir ve gerginlik hali olmadı.
Adet beklerken ovülasyon testini yapayım da paketi atayım dedim. Testi pozitif görünce acaba 2. defa mı yumurtluyorum derken internette gebelik de olabileceğini öğrendim. Buraya konu açtım.

BAT'ım bugündü. Şu an adet olacakmışım gibi şişkinlik ve sancı var. Fakat yerleşme de olsa kanama olmadı. Öncekinde de olmamıştı. Ya da ben farketmemiştim. Sanırım her şey için henüz çok erken. Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah.

Darısı başınıza.

Göğüslerimde ciddi ağrı olduğunu belirtmemişim. 1 haftadır ağrıyorlar ve hassaslar.

Detaylı bilgilendirme için çok teşekkür ederim. İnşallah su gibi akan çok rahat bir gebeliğiniz olur, sağlıkla mutlulukla bebişinize kavuşursunuz! Demek ki ovulasyondan 9 gün sonra belirtiler kendini göstermeye başlıyor.. İdrardaki koku artan beta hcg hormonundan olurmuş diye okumuştum. Benim de ovülasyonum 14 Aralık'ta olmuştu. Ben de ovulasyon testi ile takip etmiştim. Kendimde belirti aramak için daha çok erken ama nedense bu ay içimde çok farklı bir his var.. 39 yaşıma yeni girdim, 8 aydır deniyoruz.. Hadi hayırlısı inşallah..

Amin, çok teşekkürler. Açıkçası diğer belirtilerden ziyade beni ovülasyona yapmaya iten şey, içimdeki histi. Kelimelere dökemem, ama bilirsiniz ılık ılık içinize akar hani. Dilerim siz de bu duyguyu yaşarsınız.

Kusura bakmayın bölük pörçük yazıyorum. 1 haftadır dizginlenemeyen bir iştahım da var. Spesifik bir şey istemiyorum, fakat ağzım boş kalmıyordu. Normalde kendimi dizginleyebilirken bu hafta homini gırtlak takıldım.

Amin, Rabbim bu duyguyu yaşamayı nasip etsin..

Siz aklınıza geldikçe belirtileri yazın tabi, her bir belirti ufak da olsa bir umut oluyor bizler için

Masallah tebrik ederim hayırlı olsun saglıcakla kucaklayın inşallah
3.tüp bebek tedavisine başlamak üzere olan bir anne adayı olarak sizden dua istiyorum
Ve burada olan tüm hamilelerden

Masallah tebrik ederim hayırlı olsun saglıcakla kucaklayın inşallah
3.tüp bebek tedavisine başlamak üzere olan bir anne adayı olarak sizden dua istiyorum
Ve burada olan tüm hamilelerden

Amin, inşallah. Rabbim size ve isteyen herkese, gönlünüze göre, boy boy evlat nasip etsin inşallah. Her şeyi akışına bırakın, her nasip vaktine esirmiş.

Çoook mutlu oldum sizin adınıza.
Bende bu ay çok umutluydum beş günde geçikmem oldu ama kısmet değilmiş. İnşallah darısı ben ve benim gibi isteyenlere inşallah.

Çoook mutlu oldum sizin adınıza.
Bende bu ay çok umutluydum beş günde geçikmem oldu ama kısmet değilmiş. İnşallah darısı ben ve benim gibi isteyenlere inşallah.

Teşekkür ederim. Sizin için de hayırlısı olsun inşallah.
Testte pozitif görmüş müydünüz?

Merhaba ilk yaptiginiz gebelik testi negatif miydi ve supheli iliskiden kac gun sonra negatif kac gun sonra pozitif gordunuz

Merhaba. İlk yaptigim erken gebelik testinde 10 dakika sonra ikinci cizgi ciktigi icin kayda deger bulmamistim. Test ustunde 5 dakika sonrasi cikan gecerli degildir diyordu.

Dusukten dolayi kurtaj olmak zorunda kaldigim icin surekli test yapmiyordum isin asli.

13 gun sonra ovulasyonda, 14 gun sonra hcg testinde pozitif gordum.

Ben 12 gun idrarda negatif gordum de umut var midir diye ugrasiyorm isin asli saglikla kucaginiza alin insallah

Ben 12 gun idrarda negatif gordum de umut var midir diye ugrasiyorm isin asli saglikla kucaginiza alin insallah

Bir kac gun daha bekleyin derim. Once kana, sonra idrara karisiyor hcg. İsterseniz kan testi yaptirin diyecegim ama malum salgin var. İyisi mi regliniz gecene kadar bekleyin.

Allah gonlunuze gore versin. İnsallah vardir.

Amin, sagolun. Rabbim size de dileyen herkese de saglikli nice evlat nasip etsin.

Merhaba benimde adetime 1 gün kala ovülasyon testim bu şekilde sizce olabilir mi ?

Eklentiler

• F5CA9947-9CE8-4BD2-A712-EE86DDD9D8F9.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…