- 3 Mayıs 2012
- 1.388
- 1.576
- 133
- Konu Sahibi tatlicincap
-
Gebeliklte sakıncalı olabilir belkide o yüzden içmeyin sakın.
Süt için, içinede az bal. Oda rahatlatır ve uyku getirir
Ovulasyon testi ile öğrendiğim oglum suan 8 yasinda. En sagliklisindan sizinde vardir insallah
anlıyorum seni bende heycan yaptım senin yerine ama ben olsam beklemezdim nie sabaha kadar erteleyim ki ya var ya yok bunu hemen öğrenmem lazım derdimAllah bağışlasın sizinkini de. Esasında evim İstanbul’un göbeğinde, hastane de, test işi de kolay. Lakin negatif ise yalnız kalamam bu defa diye sabahı bekliyorum. Kürtaj sonrası ruh halim pek iyi değildi.
anlıyorum seni bende heycan yaptım senin yerine ama ben olsam beklemezdim nie sabaha kadar erteleyim ki ya var ya yok bunu hemen öğrenmem lazım derdim
..bende 6 negatif tüp bebekten sonra kendiliğimden hamile kaldım..doktor tedaviyi bırakın dediğinde internetten bi koli ovulasyon testi aldım her ay bıkmadan usanmadan denemeye devam ettim..bi gün adetime 2 gün kala bişey dürttü beni hamilelik testi yoktu evde ovulasyon testi yaptım ..yumurtlama günlerimde bile iki cizgiyi bu kadar koyu görmemiştim koştum hastaneye kan verdim sabahı bekleyemem kusura bakmayın bana bu testi hemen yapcaksınız dedim ve mucizem geldi ..allah sana ve isteyen herkese nasip etsin .
Bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim gebelik testim yoktu yapmıştım sizinki gibi çıkmıştı sonra erken gebelik testi alıp yapmıştım gece vakti :) hamilesiniz gibi doğdu içime nedense.
Yok ya ben inanmıyorum pek o 7 gün kala bilmem ne testlerine. 2 gün kala yapmıştım ben ovulasyon kıpkırmızıydı ama erken gebelik gözle zor seçiliyordu sonra kan verdim 20 çıktı öyle söyleyeyim:) hiç belli olmaz Allah gönlünüze göre versin gerçekten olumlu hissettim umarım olumlu olur test yapınca benide etiketleyin merak ettimEsasında bir, iki belirti vardı sanki. Ama kurban olduğum rabbim aynı belirtileri regl için de yaşattığı için emin olmak güç.
Pre...r eary ile Pazar test ettim ama belirtilen süre içinde değil diye negatif yorumlamıştım. BAT’a 7 gün kala 99% diyordu. Bakalım bekleyip görelim. İnşallah vardır, sağlıkla alırım kucağıma.
Rabbim evladınızı size bağışlasın.
Yok ya ben inanmıyorum pek o 7 gün kala bilmem ne testlerine. 2 gün kala yapmıştım ben ovulasyon kıpkırmızıydı ama erken gebelik gözle zor seçiliyordu sonra kan verdim 20 çıktı öyle söyleyeyim:) hiç belli olmaz Allah gönlünüze göre versin gerçekten olumlu hissettim umarım olumlu olur test yapınca benide etiketleyin merak ettim ♥
Canım ben o erken gebelik testleriyleEsasında bir, iki belirti vardı sanki. Ama kurban olduğum rabbim aynı belirtileri regl için de yaşattığı için emin olmak güç.
Pre...r eary ile Pazar test ettim ama belirtilen süre içinde değil diye negatif yorumlamıştım. BAT’a 7 gün kala 99% diyordu. Bakalım bekleyip görelim. İnşallah vardır, sağlıkla alırım kucağıma.
Rabbim evladınızı size bağışlasın.
Canım ben o erken gebelik testleriyle
yapmıştım, negatifti, ne hikmetse başka 3 liralık bir testte pozitif çıkmıştı.
Üstelik de adete bir gün vardı, o yüzden ona inanma.
İnşallah bebeğin seninledir
İnşallah hamilesinizdir.Deyilseniz de üzülmeyin stres yapmayın kendi haline bırakınca daha çabuk gerçekleşiyor.
Adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım.Ve yaklaşık 5 10 dakika sonra incecik bir çizgi çıktı.şuan 2,5 yaşındaDua niyetine geçsin inşallah. Amin
Testi sabah şirkete geçerken alabileceğim. Pazar günü yaptığımda 10 dakika sonra incecik bir çizgi gördüm ama testte 5 dakika sonrası sonuçlar geçersizdir diyordu diye umutlanmadım.
Kist yok, 2cm ve 6cm miyom var fakat lokasyon olarak gebeliğe engel yerde değilmiş. Testi herhalukarda yapacağım. Kan değerlerime baktıracağım.Kist olunca da boyle koyu cikiyor canim, hamilelik testi yap netlik kazanir
Ay inşallahhh❤❤❤
Adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım.Ve yaklaşık 5 10 dakika sonra incecik bir çizgi çıktı.şuan 2,5 yaşındaumutlandırmak istemem ama umarım hamilesinizdir benim içime hamile olduğunuz doğdu.Bizi bilgilendirin
AminAmin, inşallah. Rabbim yavrunuzla beraber sağlık içinde, güzel bir ömür nasip eylesin inşallah. Elbette haber ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?