- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
Canım benim yarın günüm:)))Kizlar yok mu hamile olan hadi
Aaa 8 degil miydi oyle hatirladim ins gelmezCanım benim yarın günüm:)))
İnsalah olmam
Yok canım 9 :)Aaa 8 degil miydi oyle hatirladim ins gelmez
Daha doğrusu bugün yaptırdım yarın sonucunu alıcamYarın kan testi yaptırıcam kızlar inşallah gebelik testim doğrudur
Aaa test çift mi çıktı??Daha doğrusu bugün yaptırdım yarın sonucunu alıcam
Olabilir canım geç döllenme benimde yarın hiç bir belirti yok arada kaşık lardan dünden beri iğne batması gibi oluyor akıntı var birde başka sıfır birşey yok hayırlısı olsun yarın gorcez :))Kızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..
Vallahi üç testim vardı ikisini harcadım bir tane kaldı onu da adet günüm geçmeden yapmayacam kafaya koydumOlabilir canım geç döllenme benimde yarın hiç bir belirti yok arada kaşık lardan dünden beri iğne batması gibi oluyor akıntı var birde başka sıfır birşey yok hayırlısı olsun yarın gorcez :))
Aynen canm değişiyor çünkü kişiden kişiye adetten once silik çıkar yada hiç çıkmaz en iyisi adetten sonra gun geçmesiVallahi üç testim vardı ikisini harcadım bir tane kaldı onu da adet günüm geçmeden yapmayacam kafaya koydum
Çok sevindim gördüm konu açmışsın disardaydim şimdi baktım gördüm orda çok sevindim ya umarım benimde çift olur yarın olmazsamKanda da çıkar inşallah test bozuk değildir
Pozitif mi cikti ne zaman yaptin ben mi hatirlamiyorumDaha doğrusu bugün yaptırdım yarın sonucunu alıcam
Bende akşama doğru yaptım bir şey çıkmadı hahahhahaa demek ki yokİnşallah canım sen de görürsün çift çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?