Bat'a 10 gün ve civarı kalanlar :)

Kızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..

Olabilir canım geç döllenme benimde yarın hiç bir belirti yok arada kaşık lardan dünden beri iğne batması gibi oluyor akıntı var birde başka sıfır birşey yok hayırlısı olsun yarın gorcez :))

Olabilir canım geç döllenme benimde yarın hiç bir belirti yok arada kaşık lardan dünden beri iğne batması gibi oluyor akıntı var birde başka sıfır birşey yok hayırlısı olsun yarın gorcez :))
Vallahi üç testim vardı ikisini harcadım bir tane kaldı onu da adet günüm geçmeden yapmayacam kafaya koydum

Bugün yaptım test çift çizgi çıktı ama bugin sabahtan beri regl sancıları çekiyorum 2 gün var bata bu regl sancıları da hamilelik belirtisiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…