- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
3 gün daha sabret bakalım eğer sabredemiyorsan yarın sabah tekrar yap bakalım belki kesin çizgi olurBenim de bata 3 gün var sabah test yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı ne demekse bu anlamadım
Aynen cumayı bekliyim ikinci test için ilk defa test yaptığım için anlamadım3 gün daha sabret bakalım eğer sabredemiyorsan yarın sabah tekrar yap bakalım belki kesin çizgi olur
Ben çok yaptım da ne oldu 1 çizgi olup umutsuzluk iste hazin son sadece heveste kaliyir5Aynen cumayı bekliyim ikinci test için ilk defa test yaptığım için anlamadım
Umutlanmistim bu ay adet gecikinceÜzülme canım artık umutlar diğer aya inşallah
Bak ben de bir silik beyaz çizginin peşine düştümUmutlanmistim bu ay adet gecikince
Amin canım YÜCE RABBİM hayırlısıyla ne zaman verirse o zaman versin hayırlısını versin amin üzülme sende nolur bende de çıkacak gibi oluyordu ikinci çizgi ama olmuyordu saatlerce beklettigimm zaman olmuştu belki sonradan ikinci çizgi de olur diye ama olmadı ışte olsun hayırlısıyla bekleyelim canım hayırlısı diyip çalışmalara devam edelim bakalimBak ben de bir silik beyaz çizginin peşine düştümhayırlısı olsun hepimiz için de
Belli oluyor mu beyaz çizgi hemen 5 dakika iicnde mi çıktı belki daha gününe var o yüzden çıkmadı 2 çı çizgi birde günün geçerse yap bakalımBenim de bata 3 gün var sabah test yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı ne demekse bu anlamadım
Hadi ya gecikince 2 gün kesin vardır birşeyler diye düşündük hayırlısı olsun bari birimiz hamile kalsaydik umut olurdu bizeVe adet olmus bulunmaktayim
Hemen yapınca beyaz çıktı biraz bekleyince griye döndü daha netleştiBelli oluyor mu beyaz çizgi hemen 5 dakika iicnde mi çıktı belki daha gününe var o yüzden çıkmadı 2 çı çizgi birde günün geçerse yap bakalım
İnşallah vardır canım daha 3 gün var diye belki öyle çıktı 3 gün sonra kesin net çıkarHemen yapınca beyaz çıktı biraz bekleyince griye döndü daha netleşti
Kararsızım ya 2 gün kalmış bekliyim diyorum bu sefer de tam günüm de yaparım ay bilmiyorum kararsizim işteGulasor62 sen naptın canım yaptın mı test ben erken olanlardan aldım bi de yarın deniyim onla
Bekle canım ya böyle erken çıkınca bi de böyle silik olunca daha bi strese giriyor insanKararsızım ya 2 gün kalmış bekliyim diyorum bu sefer de tam günüm de yaparım ay bilmiyorum kararsizim işte
Aynen işte çıkmazsa birde stres olcam yaparsam da yazarımBekle canım ya böyle erken çıkınca bi de böyle silik olunca daha bi strese giriyor insan
Hadi ya neden acaba öyle oldu dikkat et kendine canımIns sizde vardir kizlar benim ki husran oldu acaba gene kimyasal mi oldu ki onuda bilemiyorum boyle camur gibi geliyor ve o kadar agriliydi ki okulda oldum oldum dirildim agridan
Benim de geçen ay çamur gibi geldi ama korunuyorduk biz yani düşükten değildi bizimki ben de üstüne düşmedim hani eski aylardan kalan kanlar temizleniyordur diye düşündümBilmiyorum ki canim camur gibi geliyor suan kapkara oldu ped elime kan pihtisi geldi ama genede bi tuaf bakalim hayirlisi ins sizde vardir
Canim ne yaptin var mi gelen gidenHadi ya neden acaba öyle oldu dikkat et kendine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?