- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman 4 kala yap bence daha garanti olsun :dd
Merhaba canım senin bat ne zamandiO zaman 4 kala yap bence daha garanti olsun :dd
10 mart son 6 :dMerhaba canım senin bat ne zamandi
Bugünü saymazsam son 10 benimki.son 5 kala test yapmaya başlarim ben10 mart son 6 :d
Eger pazar gunu adet olmazsam ptesi evde yaparim gene olmazsam sali kan testine giderim insT Tekirdagli4259 evde mi test yapacaksın pazar günü? ben pazartesi kan testine gideyim diyorum
Erken değil mi daha. Bir tane aldım test ama 2 kala yapıcam erken testlerden değil benim aldığımBugünü saymazsam son 10 benimki.son 5 kala test yapmaya başlarim ben
Sen evde test yapmadın mı hiç.bence bi dene
İnşallah önümüzdeki hafta alırız müjdeleriBen galiba dundu bi test yaptim cizgiden eser bile yoktu ins gec dollenmedir
Hahahah inşallah hamiş oluruz hepimiz ya :)))Ay bende de var kabızlık :dd bi de gülerken falan kasıklarım acıyor :dd
Ben olsam son 5 kala kesin yaparım.ilk hamileligimde bir hafta önce silik pembe çıkmıştı.yumurtlama dönemine bağlı tabiki durum.yanlis yönlendirmek istememErken değil mi daha. Bir tane aldım test ama 2 kala yapıcam erken testlerden değil benim aldığım
Bi de sabah ilk idrarla yapmak daha doğru sonuç veriyormuş canım bu ayrıntıyı da unutma derim :d biliyosun uzman olduk hepimiz :dHahahah inşallah hamiş oluruz hepimiz ya :)))
Yarın olsub bakalım yapmazsam diğer gün yaparım olmadı
29 günde bir oluyorum ovulasyon akıntıları da genelde 15.günde başlıyor 3 4 gün sürüyor yani geç yumurtlama olduğumu zannetmiyorum bakarım sabredemezsem 4 kala yaparım pazartesi yaniBen olsam son 5 kala kesin yaparım.ilk hamileligimde bir hafta önce silik pembe çıkmıştı.yumurtlama dönemine bağlı tabiki durum.yanlis yönlendirmek istemem
Sabah ilk idrarla yaparım :)) dua edin bana sabah hahaha inşallah boşa gitmez test erken gebelik testiBi de sabah ilk idrarla yapmak daha doğru sonuç veriyormuş canım bu ayrıntıyı da unutma derim :d biliyosun uzman olduk hepimiz :d
Aynen canım ya burda bu süreçleri birileriyle konuşmak ne kadar da güzelmiş çünkü zaten kocam da bıkmıştı artık benim hamilelik sohbetlerimden :ddSizi çok seviyorum içimden geldi hahaha