Bata 2 gün kala erken gebelik testim

utkumuz @dilekylmz22 P pastadelisi Kızlar sonucumu aldım 32 çıktı doktor değer düşük dedi haftaya tekrar yapıcaz kan testi erken sevinmişim sanırım
Canım sonucun gayet iyi,3 haftalık gebelik değeri 50 ye kadar.adetin ne zamandi.zaten her gün iki katına çıkıyor deger.sonucun gayet iyi kesinlikle üzülme.Bikac güne tekrar kan verirsin.brn de haftaya perşembe tekrar vericem.

utkumuz @dilekylmz22 P pastadelisi Kızlar sonucumu aldım 32 çıktı doktor değer düşük dedi haftaya tekrar yapıcaz kan testi erken sevinmişim sanırım
Ayrıca internete yaz bthcg değerleri diye bak için rahat etsin.50 ye kadar ki değer 3 haftalık değer.doktorlar neden böyle umutsuz konuşuyorlar anlamıyorum.dun bana da önce ultrasonla baktı rahminde bisi yok rahim duvarın de ince dedi.ben kan tahlili için ısrar edince tmm sonucu kendin gör inan dedi.bugun sonucu alıp suratına carpasım var

Canimmm hayirli olsun insaallah hamilesin
Sen doktorlara bakma. Benim kuzenimin ilk degeri 137 cikmisti ona bile daha kimseye soyleme kesin olmayabilir demis korkutmus. Biz burda ne degerler okuyoruz. Suan sadece sakince beklemeye calis. Degerin düşük olsada dedikleri gibi olemli olan duzenli artmasi. Haftaya sen gidene kadar 1000i geçer bile. Cok telas edersen ozele git birkacgun sonra. Mesela c.tesi sabah git 100e yaklasmissa hiic korkma canim.. Allah sağlık nasip etsin yeterki..​

Benim doktor 1000lerde olması gerekiyo diyo ya bizim sağlık ocağındaki aile doktoru bu ben bile biliyom bu kadar küçükken 1000lerde olmadığını doktor nasıl bilmiyo anlamadım korkuttu beni bata 2 gün kala yapılan test bu evet nette araştırdım normal görünüyo içim rahatladı biraz Haftaya çarşamba tekrar yapalım dedi ama ben gitmem bi da oraya kadın doğuma doktoruna gideceğim kızlar dua edin yükselsin değerim : (

Aman bide aile doktorumu o
Bosver ozaman.hic dikkate alma. Bransi degilse bole demesi normal. Direk kadin doguma git ama bence biraz sabret bekle hemen.gitme. oda diyecekki haftaya bidaha gel tekrar bakalim. Sen hamile oldgnu bilerek dikkatli davran. Kendini rahatlatmak istiyorsan gebelik testi yap daha koyu cikacaktir birkac gun sonra. Ozaman anlarsin degerinin arttigini.

Pazartesi günü gideceğim inşallah kadın doğum doktoruna bat 3 gün geçmiş olacak o zamana

Aynem canım ben de araştırdım içim rahat etti benim daha sata göre yarın tam 4 haftalık olacak değerim normal şimdi yükselmesini bekleyeceğiz inşallah
Yanlış yazmışım sata göre bugün tam 4 haftalık oldu bat yarın 29 günde bir oluyorum çünkü

Canım kadın doğum doktoru bile bilmoyor.dun gittiğim doktor ultrasonla karnımı delecekti nerdeyse bastırdı durdu.hamile değilsin dedi.ben kan tshlilinde ısrar edince de tavır yaptı bana.tmm sonucu kendin görürsün dedi

Aynem canım ben de araştırdım içim rahat etti benim daha sata göre yarın tam 4 haftalık olacak değerim normal şimdi yükselmesini bekleyeceğiz inşallah
Evet canım.evde gebelik testinde bile anlarsın yükseldiğini.defer yükseldikçe o çizgi daha koyu çıkar.ben oğlumda bay tan iki gün sonra yaptım ik çizgi de aynı renkteydi.o gün kan tahlili yaptırdım 1000 in üzerinde çıkmıştı değer.

Canım sonucunu alıp doktorun gözüne soksrsın artık :d nerden bulacağız şöyle gözlümüze göre bir doktor bilmiyorum daha kimseye de diyemedim ki doktor önerisi alsam birilerinden çaktırmadan sorayım bari hamile arkadaşlarıma :d

Yok canım ya şimdi silik çıkarsa moralim bozulur cesaret edemem test yapmaya pztesiyi beklicem artık

Hangi şehirdesin canım? Hamile arkadaşların kimler beni de tanıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…