- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
Spiralle hamile kaldım
2 sonra düşük yaptım.gecen ay iki güne bir denedim nerdeyse olmadı:))
Bu ay bakalım olacak mı yoksa diyecek imkansızı basarıyoz![]()
Bende geçen gün internette bir bebek fotoğrafı gördüm elibde spiralle gelmiş :)) Allahın takdiri ol dedi mi oluyor canım işte:))
Geçer canım merak etme göz sçıp kapayıncaya kadar:))Benimde 17 haziran çok fazla geliyor bana hiç geçmeyecekmiş gibi :))
Benim de 10/haziran ilk defa adet günüm çabuk gelsin diye bekliyorum:)))
Hadi inşallah bu ay güzel haberler alırız canım:))
Benim de 11 hazıran dün akşam regl bitti .. hadi bu ay güldür bizi Allahımm :))
İnşallah canım aminnnn:))
:)) kesinlikle öyle valla :)) Benim bu hafta doğum günüm eğer tutsaydı herkese sürpriz yapacaktım ava giderken avladım hesabı ama Allah nasip etmedi.. Vardır bunda da bi hayır bu ay benim hiç umudum yok bişe oldu bana sanki olmayacak gibi hissediyorum.
Telefonumdaki tüm uygulamaları sildim :)) Birini açtım 4+1 hamilesiniz diyor kalmış öyle :) Artık uygulama falanda yüklemeyeceğim daha
Doğum günün kutlu olaun canım özel günlerde daha bir başka oluyor özel haberler değil mi:) Benimde 10 sene olmadı 10. yılında anneler gününde doğdu bebeğim :))
Elimden gelse 1 ay boyunca internetten uzak durmaya çalışırdım. Çünkü bi anda kendimi araştırma yaparken buluyorum. Ben sadece bi uygulama kullanıyorum o da yumurtlama günlerimi gösteriyor :))
Bende aynı senin gibiyim biliyo musun. Sanki bu ay da olmayacakmış gibi hissediyorum. Çok çabuk kestik umudu biz :))
Kızlar umudumuzu kesmek asla yok Allaha güvenip yola devam edeceğiz :))