• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Spiralle hamile kaldım:KK70:
2 sonra düşük yaptım.gecen ay iki güne bir denedim nerdeyse olmadı:))
Bu ay bakalım olacak mı yoksa diyecek imkansızı basarıyoz:KK70:

Bende geçen gün internette bir bebek fotoğrafı gördüm elibde spiralle gelmiş :)) Allahın takdiri ol dedi mi oluyor canım işte:))

Benimde 17 haziran çok fazla geliyor bana hiç geçmeyecekmiş gibi :))
Geçer canım merak etme göz sçıp kapayıncaya kadar:))

Benim de 10/haziran ilk defa adet günüm çabuk gelsin diye bekliyorum:)))

Hadi inşallah bu ay güzel haberler alırız canım:))

Benim de 11 hazıran dün akşam regl bitti .. hadi bu ay güldür bizi Allahımm :))

İnşallah canım aminnnn:))

:)) kesinlikle öyle valla :)) Benim bu hafta doğum günüm eğer tutsaydı herkese sürpriz yapacaktım ava giderken avladım hesabı ama Allah nasip etmedi.. Vardır bunda da bi hayır bu ay benim hiç umudum yok bişe oldu bana sanki olmayacak gibi hissediyorum.
Telefonumdaki tüm uygulamaları sildim :)) Birini açtım 4+1 hamilesiniz diyor kalmış öyle :) Artık uygulama falanda yüklemeyeceğim daha

Doğum günün kutlu olaun canım özel günlerde daha bir başka oluyor özel haberler değil mi:) Benimde 10 sene olmadı 10. yılında anneler gününde doğdu bebeğim :))

Elimden gelse 1 ay boyunca internetten uzak durmaya çalışırdım. Çünkü bi anda kendimi araştırma yaparken buluyorum. Ben sadece bi uygulama kullanıyorum o da yumurtlama günlerimi gösteriyor :))
Bende aynı senin gibiyim biliyo musun. Sanki bu ay da olmayacakmış gibi hissediyorum. Çok çabuk kestik umudu biz :))

Kızlar umudumuzu kesmek asla yok Allaha güvenip yola devam edeceğiz :))

Günaydın kizlar... Dun gece gobegimin alt kısmında sürekli olarak bi kasilma oldu neden olmus olabilir acaba

Elimden gelse 1 ay boyunca internetten uzak durmaya çalışırdım. Çünkü bi anda kendimi araştırma yaparken buluyorum. Ben sadece bi uygulama kullanıyorum o da yumurtlama günlerimi gösteriyor :))
Bende aynı senin gibiyim biliyo musun. Sanki bu ay da olmayacakmış gibi hissediyorum. Çok çabuk kestik umudu biz :))

Bende telefonu elime almamaya çalışıyor dayanabildiğim kadarıyla :)) Bi yandan daha iyi umudu kesmemiz diğer türlü daha çok zorlaştırıyoruz olacağı varsa da olmuyor :))

Kizlar bende regl oldum 3 gun gecikti baya moralim bozuldu sonra bi arkadasimla konuştum adette düzensizlik olarak vücut kendini hamilelge hazirliyormus düzensizlik yaşandığında hamile kalma olasiligi daha yuksekmis

Kizlar bende regl oldum 3 gun gecikti baya moralim bozuldu sonra bi arkadasimla konuştum adette düzensizlik olarak vücut kendini hamilelge hazirliyormus düzensizlik yaşandığında hamile kalma olasiligi daha yuksekmis

Moralini bozma canım demek ki kısmet bu ay değilmiş eskilerin bir lafı vardır ya adet düzdnsiz oldumu rahim bebek arıyor derler o geldi aklıma sen yazınca

Bata 5 gun var test yaptım bi bakarmısinz kızlar

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-27-15-21-04.webp
    Screenshot_2018-05-27-15-21-04.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 56
Ben gördüm sanki ikinçi çizgiyi. Gün geçtikçe tekrarla testi canım. Hamilelik varsa koyulaşacaktır çizgi
Evet bende öyle yapmayı düşünüyorum bakalim inşallah vardir

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-27-18-16-09.webp
    Screenshot_2018-05-27-18-16-09.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 93
Meyveliturta19 Meyveliturta19
Selnurr Selnurr
Kıızzlaarrr napıyorsunuz?? Benim reglim üç gün önce bitti ama bu ay pek heyecanlı değilim sanki sizde durumlar nedirr

Benim bugün yani 28i yumurtlama günüm.. regl başlangıcımdan 14.gündeyim.. ama al benden de o kadar hiç ne heyecan ne umut var. Aslında böyle olmak daha güzel.. elimden geldiği kadar bebekle ilgili birşeye bakmıyorum.
Geçen ay fena tosladık bu ay böyle olmamız çok normal :)) Inşallah sonlara doğruda aynı bu şekilde devam ederiz.
Benim 11 Haziran .. tabi yine erken olmazsam regl :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar yumurtlamalar çalışmalar bitsin öyle toplanalım burda değilse stres oluyor galiba biraz:))

Ovulasyon testi kullandınız mı hiç.. ben geçen ay 3 gün erken olunca bu ay yumurtlama zamanımı tam kestiremiyorum.
Ya yine erken olursam.. normalde bugün gözüküyor hesaplarıma göre ama ya değilse
Test alsam doğru sonuç verir mi

Ovulasyon testi kullandınız mı hiç.. ben geçen ay 3 gün erken olunca bu ay yumurtlama zamanımı tam kestiremiyorum.
Ya yine erken olursam.. normalde bugün gözüküyor hesaplarıma göre ama ya değilse

Ben sadece 1 ay alıp kullandım onda da göstermişti canım sonrasında kullanmadım hiç testte gösterir bugünse çatlamadıysa

Ben sadece 1 ay alıp kullandım onda da göstermişti canım sonrasında kullanmadım hiç testte gösterir bugünse çatlamadıysa

Valla özel mözel sorucam valla kafam çorba oldu :KK43:

Dün gece ilişki yaşadık.. bugün 14.günümdeyim (hesaplara göre yumurtlama günü ama güvenmiyorum)

Dün gece ilişkiden sonra 15 dk uzandım ayağa kalkmadım .. sonra duş aldım. Biraz akıntı geldi.
Sabah çok fazla akıntı geldi ilk idrarda. Normalde zaten akıntım olur ama bu sabahki çok farklıydı. Hatta kendime kızdım keşke 2 saat sonra duş alsaydım diye :KK43: Çok özür dilerim .. sanki spermler hep geri gitti gibi düşündüm.

Şimdi bu akşam tekrar yapsak sperm zayifliği olur mu? Normalde yarın tekrarlayacaktık..
Yumurtlama günüm yarında olabilir ondan sonra ki günde.. simdi hergun yapsak sıkıntı yapmasak sıkıntı..

Bilen beni bi aydınlatirsa cok sevinirim .. ne yapacağımı şaşırdım.

Mubarek ayda bu kadar detaylı sorduğum için kusuruma bakmayın.. işin içinden çıkamadım şuan

Valla özel mözel sorucam valla kafam çorba oldu :KK43:

Dün gece ilişki yaşadık.. bugün 14.günümdeyim (hesaplara göre yumurtlama günü ama güvenmiyorum)

Dün gece ilişkiden sonra 15 dk uzandım ayağa kalkmadım .. sonra duş aldım. Biraz akıntı geldi.
Sabah çok fazla akıntı geldi ilk idrarda. Normalde zaten akıntım olur ama bu sabahki çok farklıydı. Hatta kendime kızdım keşke 2 saat sonra duş alsaydım diye :KK43: Çok özür dilerim .. sanki spermler hep geri gitti gibi düşündüm.

Şimdi bu akşam tekrar yapsak sperm zayifliği olur mu? Normalde yarın tekrarlayacaktık..
Yumurtlama günüm yarında olabilir ondan sonra ki günde.. simdi hergun yapsak sıkıntı yapmasak sıkıntı..

Bilen beni bi aydınlatirsa cok sevinirim .. ne yapacağımı şaşırdım.

Mubarek ayda bu kadar detaylı sorduğum için kusuruma bakmayın.. işin içinden çıkamadım şuan
Dün yine burda bi forumda şey okudum. Bi kız yazmış ki ovulasyon günlerinin hepsini değerlendirdim. Her gün ilişki yaşamış yani. Ve o ay hamile kalmış. Benimde kafam karışmadı değil hani. Bu arada ben de ilişki yaşadığım günün ertesi senin gibi akıntı oluyo bende ama çok takmıyorum kafaya. 15 dk uzanmışsın giden gitmiştir zaten :))

Bende artık takvime çok takılmicam çünkü erken ya da geç olabilme ihtimali var. İki günde bir değerlendiriyorum

Back
X