- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
- Konu Sahibi Gamzecannn
-
Canım 3 günü geçerse lekelenme adet olabilirsin
Benimde geçen ay 9 gün kala gelmişti kahverengiler adete kadar devam etti. Doktor strese bağlıdır olur bazen demişti. Bu ay da yine bat 9 gün vardı geldi ama 3 gün sonra kesildi yerleşmeymiş. Ben adet olucam sanmıştım. Rengi sarıya döndü.3 günü geçerse adet dimi canım tamam bu ikinci gün zaten inşallah geçmez inşallah ilk defa böyle olunca çok kafam karıştı
Beklenen Adet Tarihipardon bat ne demek
Benimde geçen ay 9 gün kala gelmişti kahverengiler adete kadar devam etti. Doktor strese bağlıdır olur bazen demişti. Bu ay da yine bat 9 gün vardı geldi ama 3 gün sonra kesildi yerleşmeymiş. Ben adet olucam sanmıştım. Rengi sarıya döndü.
yok canım beklemedim şüphelendim tabi hemen bata 3-4 gün varken evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ertesi gün kan verdim hamile olduğumu öğrendimAYY kız ben hatırlıom senin durumu sanki merk ediyordum hep hamişsin diye içime doğmuştu zaten inşallah benimkide öyledir de rengi sarıya dönünce naptın adetimi bekledin?
yok canım beklemedim şüphelendim tabi hemen bata 3-4 gün varken evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ertesi gün kan verdim hamile olduğumu öğrendim
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin hepimizeAyyy ne kadar güzel bişey çok güzel bi duygudur kesininşallah yarına hiç gelmez bu leke yarın 3. Gün olacak çünkü olmZ inşallah bende senin gibi ikinci çizgiyi görürüm inşallah
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin hepimize
bata 3 4 gün varken yaptın test erken gebelikmi testimiydi canımyok canım beklemedim şüphelendim tabi hemen bata 3-4 gün varken evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ertesi gün kan verdim hamile olduğumu öğrendim
Hayır normal testtibata 3 4 gün varken yaptın test erken gebelikmi testimiydi canım
Hala devam ediyormu
Merhaba kızlar benmde bata 10 gun kala kahverngi lekelnmlerm oldu 3 4 gun surdu kesildi simdi affedrsnz sarıya donustu. Bel ve kask agrlrm da var ayn 22nde bat tarihi kan testi yaptrsm gebelk ckarmi :/
Bitti de sarıya dondu normalde boyle akıntm olmuyorr beklicm sanrm cok zorr ama beklmekteBen bilmiyorum da çıkabilir gibi sanki çünkü lekelenme kesildiyse yerleşme kanaması bitmiştir istersen birkaç gün daha bekle
Bitti de sarıya dondu normalde boyle akıntm olmuyorr beklicm sanrm cok zorr ama beklmekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?