Bat'a 9 gün kala gelmeye başlayan çok koyu kahverengi leke??????

Kistiniz var büyük ihtimal. Gebelik oldugunu sanmıyorum. Allah gonlunuze gore versin insallah. Tez zamanda kucaginizi doldursun..

Bendede olmustu kanama basta pembeydi sonra kahverengiydi 4 gun surdu sizce bende hamile olabilirmiyim 19 eylul en son adetim

Kistiniz var büyük ihtimal. Gebelik oldugunu sanmıyorum. Allah gonlunuze gore versin insallah. Tez zamanda kucaginizi doldursun..

Canım daha geçen lerde hormon testi yaptırdım normal temiz çıktım çok şükür öyle bilmediğim haplarda kullanmıom olsa Dr söylemez miydi ki

Canim yapmadim daha 4 gun var supelerim var ama negatif gorcem diyede korkuyorum bekliycem olmazsa yapicam cok heycanlaniyorum okudukca

İnşallah olmazsın kız banada haber ver bende halen leke geliyor ve sabah miğdem bulandı sınavda kuruyordum az kala heyecandan heralde gaz da çok evdeyim çok bitkinim

İnşallah olmazsın kız banada haber ver bende halen leke geliyor ve sabah miğdem bulandı sınavda kuruyordum az kala heyecandan heralde gaz da çok evdeyim çok bitkinim
Insallah canimm ya bu ay ikimizde hamileyizdir insallah hayirlisiysa rabbim duysun bizi ve tum isteyenleri mutlaka haber vericem sende bana haber ver bende bitkinim halim yok fazla bakalim ne olucak heycanliyiz ins bosa cikmaz

Insallah canimm ya bu ay ikimizde hamileyizdir insallah hayirlisiysa rabbim duysun bizi ve tum isteyenleri mutlaka haber vericem sende bana haber ver bende bitkinim halim yok fazla bakalim ne olucak heycanliyiz ins bosa cikmaz

İnşallah canım inşallahhh kız

Ne durumdasın canım?

Halen leke vardı sınavdan geldikten sonra baktım çok kasık ağrım var bide miğdem bulandı sabah sabah bakalım birazdan gene WC ye girecem bakacam ne var ne yok eğer adete dönüşürse Dr gidecem kesin kocamda korkuyo bu durumdan

ya bu yerlesme kanaması herkeste olması gereken birseymi o lekelenme olmadanda sağlıklı hamile kalan yokmu hiç

Kızlar kan geldi galiba geliyo ama az az of adet heralde moralim çok bozuk bu nedir yaa of of

Kızlar kan geldi galiba geliyo ama az az of adet heralde moralim çok bozuk bu nedir yaa of of

Valla canım yapcak bişey yok. Vücudumuz bize oyun oynamış resmen ben önümüzdeki ay artık hiçbişey yapmıcam. Sende dinlen bence. Hic düşünme ara vermeli bebek düşüncesine. Olursa olur artık.

Üzülme nolur. Hersey Allahtan. İnancımızı diri tutalım

Aynen herşey Allahtan üzüldüm böyle olunca emekler boşa gitti eşim Dr götürecek beni tekrar bu sefer özele oda sperm testi yaptırıp götürecekmiş inşallah bi an önce gideriz ne var öğreniriz böyle çok üzülüom çünkü nedenini bilmeden insan aklına herşey geliyo

kızlar benim de adetim 4 gün gecikmişti bugun kahverengi leke gelmeye başladı adetmi oluyorum yoksa yerleşmememidir?ama 10 gün önce aşılamam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…