- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi Gamzecannn
-
Benmde umudm yok iste bakalm ne olck beklyp gorcez canm :) Ama aslnda kanda cıkabliyoms dusukte olsa :) seytan durttyr gidip yarn test yaptr diye :)
Kistiniz var büyük ihtimal. Gebelik oldugunu sanmıyorum. Allah gonlunuze gore versin insallah. Tez zamanda kucaginizi doldursun..
Hamile olabılırsın git bı kan vr bence
Test yaptınmı canım hiç idrar testi adet günün ne zaman bideBendede olmustu kanama basta pembeydi sonra kahverengiydi 4 gun surdu sizce bende hamile olabilirmiyim 19 eylul en son adetim
Canim yapmadim daha 4 gun var supelerim var ama negatif gorcem diyede korkuyorum bekliycem olmazsa yapicam cok heycanlaniyorum okudukcaTest yaptınmı canım hiç idrar testi adet günün ne zaman bide
Canim yapmadim daha 4 gun var supelerim var ama negatif gorcem diyede korkuyorum bekliycem olmazsa yapicam cok heycanlaniyorum okudukca
Insallah canimm ya bu ay ikimizde hamileyizdir insallah hayirlisiysa rabbim duysun bizi ve tum isteyenleri mutlaka haber vericem sende bana haber ver bende bitkinim halim yok fazla bakalim ne olucak heycanliyiz ins bosa cikmazİnşallah olmazsın kız banada haber ver bende halen leke geliyor ve sabah miğdem bulandı sınavda kuruyordum az kala heyecandan heralde gaz da çok evdeyim çok bitkinim
Ne durumdasın canım?İnşallah leke kesilmesini bekliom kesilirse kan testi yaptıracam bakalım inşallah kesilir
Insallah canimm ya bu ay ikimizde hamileyizdir insallah hayirlisiysa rabbim duysun bizi ve tum isteyenleri mutlaka haber vericem sende bana haber ver bende bitkinim halim yok fazla bakalim ne olucak heycanliyiz ins bosa cikmaz
Ne durumdasın canım?
Ben dayanamcm yarn gidip test yaptrcm sizede sonucu yazarmBendede olmustu kanama basta pembeydi sonra kahverengiydi 4 gun surdu sizce bende hamile olabilirmiyim 19 eylul en son adetim
Kızlar kan geldi galiba geliyo ama az az of adet heralde moralim çok bozuk bu nedir yaa of of
Valla canım yapcak bişey yok. Vücudumuz bize oyun oynamış resmenben önümüzdeki ay artık hiçbişey yapmıcam. Sende dinlen bence. Hic düşünme ara vermeli bebek düşüncesine. Olursa olur artık.
Üzülme nolur. Hersey Allahtan. İnancımızı diri tutalım
Canım demekki zamanı var rabbim biliyor en iyisini. Allah yardımcın olsunKızlar kan geldi galiba geliyo ama az az of adet heralde moralim çok bozuk bu nedir yaa of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?