Bat'a 9 gün kala gelmeye başlayan çok koyu kahverengi leke??????

adet gordum o ay,sonraki ay cok sukur ara kanamam filan olmadi yani kendiliginden duzeldi,ilaca filan gerek kalmadan.
stres yapmayin kendiliginden duzelir insallah

İnşallah canım yok artık stres yasak bana üzülmekte yasak eşimede söyledim şimdi canım miğdemde bulanıyor sendede olmuydu bu nedendir sabahtan beri böyle anlamadım

kızlar bugun tahlil yaptrdım 4,21 çıktı doktor iki gün sonra tekrar tahlil istedi
Bekle canım krmızılar gelene kadar ümit var demektir
canım bugun tahlil yaptrdım sonucum 4,21 çıktı doktorum iki gün sonra tahilil yenilecez dedi adet olmadım ama kasığımda ağrı var hamileysem olur mu ağrı yok sa adet mi olcam

Valla bildigime gore oluyo agri batna gibi yerlesirken hayirlisi canim insallah bende de var bugun kasikta agri bide midem de bi agri var herlade olucak adetim bilmiorum keske bebis olsa supriz yapsa

Valla bildigime gore oluyo agri batna gibi yerlesirken hayirlisi canim insallah bende de var bugun kasikta agri bide midem de bi agri var herlade olucak adetim bilmiorum keske bebis olsa supriz yapsa
aynen canım benim de midemde sorun oluyor bişi yediğim an mideme ağrı giriyor ve midem bulanmaya başlıyor

Kızzzz inşallah yükselir 5 ve yukarıs gebelik diye biliom inşallah yükselir canım inşallah ama bence yükselecek hamileysen kasık ağrısı yaşarsın canım

Hayirlisi canim ben artik kendimden supeleniyorum pskolojim bozuldu yine kaldimmi kaldim gibi gelio kasigim agiridimi adet olucam gibi geliyo

Ayyhh az bi sakin ol kuzum benim yerimde olsan kafayı yersin heralde hayırlısı inşallah bebiştendir inşallahhhh

Bende 4 aydır istiyorum ama istedikçe düzenim bozuldu iyice adetimin yarın Dr gidecem erken adet olmaya başladım 7 gün önce adetim geldi
Hayirlisi canisi ins rabbim istedigini verir seninde benm de tum isteyenlerinde ben 1 sene denedm sonra doktor ameliyat dedi rahimde cok yogun iltihao varmis bude yara temizledi bu 2 .ci ayim olmazsa histeroskopu dedi bakal hayirlisi ne desek bos rabbim isteyince olur ins hayiliriyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…