- Konu Sahibi Gamzecannn
-
Üstüne gorms olablrmsn acaba kac gun var adetne duzenszmi oluysn normaldeCanım demekki zamanı var rabbim biliyor en iyisini. Allah yardımcın olsun
Idrar testinde ckmayblr canmKızlar benimde kasık ve bel ağrım çok fazla birde mide bulantısı bata bir hafta vsr test yapsam görünür mu acaba
Kanda çıkar mı beklesem mi yaa çok heyecanli stresliIdrar testinde ckmayblr canm
Kızlar meraba dün 9 gün vardı bata ve çok koyu leke geldi ve devam ediyor bugün 8 gün kaldı ama kasıklarım çok fena ağrıyor göğsümdede ağrı var bel ağrısıda var ve gribim yerleşme olabilir mi???
Bide dün değil evvelsi gün yani leke gelmeden bi gün önce KV yüzüne eşimle çok kötü kavga ettik saatlerce ağladım kustum moralim darmaduman oldu Allah ıslah etsin onu ondan da erken adet olabilir miyim diyede düşünüyorum sizce???
Beklemk cok zor bilyrm ama bir kac gün daha bekle istersenKanda çıkar mı beklesem mi yaa çok heyecanli stresli
kızlar benim de adetim 4 gün gecikmişti bugun kahverengi leke gelmeye başladı adetmi oluyorum yoksa yerleşmememidir?ama 10 gün önce aşılamam oldu
Gamzeye yazcktm yanls oldu
Canimmm stres yapma nolur ya belki boyle hayirlisi bende bugun kasiklarim agridi adet olcam sandm ama olmadim bana da olcam gibi geliyo yine husran ayi bu ay galiba zat2 gun var gunume hayirlisi boyle belkideCanım adetlerim normalde düzenliydi iki aydır böyle geçen ayda böyle erken leke geldi sürekli sonra 4 gün önce adet oldum bu sefer daha erken anlamıyorum
yasadiginiz sey ara kanama,ani hormon inis cikislari esnasinda olur.
Yaz canim ben gunumu bekliycem ama sanki bugun olcak gibi agri vardi olmadi olcak heraldeBen dayanamcm yarn gidip test yaptrcm sizede sonucu yazarm
Canım geçen ay Dr hormonlara baktı normal dedi bak atayım istersen
Canimmm stres yapma nolur ya belki boyle hayirlisi bende bugun kasiklarim agridi adet olcam sandm ama olmadim bana da olcam gibi geliyo yine husran ayi bu ay galiba zat2 gun var gunume hayirlisi boyle belkideama kabullenmek zor iste
Insallah canim insallahh sende olmazsin insallah yerlesme kanamasidirİnşallah adet olmazsın canım benim inşallah Allahtan ümit kesilmez
hormonlar strese bagli her ay degisim gosterir,benimde cok sukur hicbir sIkintim olmadi adetlerimde ama stres yasadigim bir ay adet dongumun ortasinda hafif lekelenmenmeyle baslayan ve daha sonra kirmiziya ceviren kanama yasadim ta ki adet olunca kesildi.
doktorum hormon inis cikislariyla alakali ani bi uzuntu mu yasadin demisti.
buyuk ihtimal sizde yakin zamanda bir stres yasamissinizdir.
ustune gorme veya yerlesme kanamasi adetten 1-2 gun once leke seklinde olur.
benim tam adet gunumde bikac damla gelmisti mesela ama testim pozitifti.
yine de Allahtan umut kesilmez,bekleyin 1 hafta test yaparsiniz.
Insallah canim insallahh sende olmazsin insallah yerlesme kanamasidir
Çok sağol canım bilgilendirdiğin için korktum ben bilmediğim için evet cok üzüldüm baya ağlamıştım bi gün öncesinde zaten KV yüzünden neyse onu boşver Allah ıslah etsin bişey demicem nasıl düzeldi seninki tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?