Bat'a 9 gün kala gelmeye başlayan çok koyu kahverengi leke??????

Kızlar benimde kasık ve bel ağrım çok fazla birde mide bulantısı bata bir hafta vsr test yapsam görünür mu acaba

yasadiginiz sey ara kanama,ani hormon inis cikislari esnasinda olur.

Canım adetlerim normalde düzenliydi iki aydır böyle geçen ayda böyle erken leke geldi sürekli sonra 4 gün önce adet oldum bu sefer daha erken anlamıyorum
Canimmm stres yapma nolur ya belki boyle hayirlisi bende bugun kasiklarim agridi adet olcam sandm ama olmadim bana da olcam gibi geliyo yine husran ayi bu ay galiba zat2 gun var gunume hayirlisi boyle belkide ama kabullenmek zor iste

Canım geçen ay Dr hormonlara baktı normal dedi bak atayım istersen

hormonlar strese bagli her ay degisim gosterir,benimde cok sukur hicbir sIkintim olmadi adetlerimde ama stres yasadigim bir ay adet dongumun ortasinda hafif lekelenmenmeyle baslayan ve daha sonra kirmiziya ceviren kanama yasadim ta ki adet olunca kesildi.
doktorum hormon inis cikislariyla alakali ani bi uzuntu mu yasadin demisti.
buyuk ihtimal sizde yakin zamanda bir stres yasamissinizdir.
ustune gorme veya yerlesme kanamasi adetten 1-2 gun once leke seklinde olur.
benim tam adet gunumde bikac damla gelmisti mesela ama testim pozitifti.
yine de Allahtan umut kesilmez,bekleyin 1 hafta test yaparsiniz.

Canimmm stres yapma nolur ya belki boyle hayirlisi bende bugun kasiklarim agridi adet olcam sandm ama olmadim bana da olcam gibi geliyo yine husran ayi bu ay galiba zat2 gun var gunume hayirlisi boyle belkide ama kabullenmek zor iste

İnşallah adet olmazsın canım benim inşallah Allahtan ümit kesilmez

Çok sağol canım bilgilendirdiğin için korktum ben bilmediğim için evet cok üzüldüm baya ağlamıştım bi gün öncesinde zaten KV yüzünden neyse onu boşver Allah ıslah etsin bişey demicem nasıl düzeldi seninki tatlım?

adet gordum o ay,sonraki ay cok sukur ara kanamam filan olmadi yani kendiliginden duzeldi,ilaca filan gerek kalmadan.
stres yapmayin kendiliginden duzelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…