Tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallahKizlar beta hcg 185.3 yani ne oluyor
Tebrikler cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar beta hcg 185.3 yani ne oluyor
:) evet cnm bende gün aşırı yaptm ama bi gün 2 gün ilişki olmamıştı yani oldumu olmadımi gene takıyodum ben:) bende adetim bitsin bidaha ki ay hep adet olcakmis gbi beklicem cnku belirti arayip umitlenince çok üzülüyorum bu ay ilk defa pembe akinti geldi sadce iki gün bende yerlsme kanamasi dır sandım bide kasık ağrım vardı oda amlyt olmuştm üşütmedendir herlde yani sonunda hüsran yaşadım
Acaba neden olur enfeksiyondan şüphelendim bende doktra kontrole gittiğimde sorcm:)canım biz denemeye başladıktan sonra iki defa benim de öyle yerleşme kanaması gibi oldu ama sonradan devamı gelmişti ..
Acaba neden olur enfeksiyondan şüphelendim bende doktra kontrole gittiğimde sorcm:)
Oldum cnm iki gün erken oldum bide test yapcak tm nerdee:) ama inşallah bu sene gelir bebeğim iki sene olduben ondan şüphelenmedim canım, yani devamı geldiyse ve adet olduysan sorun olduğunu sanmıyorum, bünye de şaşırıyor sinyal veriyor hamileliği çok istediğimiz için hamile gibi belirti veriyor
Tesekkurler cnm rabbim herkese nasip etsinTebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallah
Cok sag ol cnm darisi tum isteyenlereTebrikler cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oldum cnm iki gün erken oldum bide test yapcak tm nerdee:) ama inşallah bu sene gelir bebeğim iki sene oldu
:) ay inşallah cnm ya sen nezamn dir istiyosuninşallah canım, gelicek bence içime öyle doğuyor annesi =)
Kizlar beta hcg 185.3 yani ne oluyor
Umudunu bu sekilde kaybetme canim unsallah bu son adet olman olur gelecek ay yeni umutlarla gelsinbenim bu aylık umudum bitti. dün kırmızılar geldi
Umudunu bu sekilde kaybetme canim unsallah bu son adet olman olur gelecek ay yeni umutlarla gelsin
Allah razi olsun canim dualarim hep sizinle olacakİnşaALLAH canım ama senin içinde çok sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın İnşaALLAH
biz yaklaşık 2-3 aydır istiyoruz canım ama ilk ay adetime 5 gün kala bıraktım korunmayı, ikinci ay da ilişki çok az ve yumurtlama döneminden sonraya denk geldi, bu ay full gidiyoruz bakalım nolcak =):) ay inşallah cnm ya sen nezamn dir istiyosun
Allah razi olsun canim dualarim hep sizinle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?