Bat'a son bir hafta

Arkadaslar biraz sikintili donemler yasadik esimde gecen ay lökasit cikmisti ve hareketsizlik oldugunu soylemisti. tedavi gordu doktor cocuk icin engel oldugunu soyledi.bende nette arastirma yaptim bilgilendim bu konuda ve esime destek oldum.ilac ve vitamin zaten kullaniyordu.bende sabah aksam keci boynuzu icirdim.ve findik fistik ceviz kuru kayisi incir tut ne varsa yedirdim.ilk ayin sonunda olumlu sonuc aldik rabbime cok sukur

canım biz denemeye başladıktan sonra iki defa benim de öyle yerleşme kanaması gibi oldu ama sonradan devamı gelmişti ..

Acaba neden olur enfeksiyondan şüphelendim bende doktra kontrole gittiğimde sorcm:)

ben ondan şüphelenmedim canım, yani devamı geldiyse ve adet olduysan sorun olduğunu sanmıyorum, bünye de şaşırıyor sinyal veriyor hamileliği çok istediğimiz için hamile gibi belirti veriyor

ben ondan şüphelenmedim canım, yani devamı geldiyse ve adet olduysan sorun olduğunu sanmıyorum, bünye de şaşırıyor sinyal veriyor hamileliği çok istediğimiz için hamile gibi belirti veriyor
Oldum cnm iki gün erken oldum bide test yapcak tm nerdee:) ama inşallah bu sene gelir bebeğim iki sene oldu

benimde bat 18 bugün sabah kan değil de akıntı ile gelen garip bir renk oldu hasta oldum dedim şimdi ye kadar çok az kahverengi sarımsı bir parmak yarısı kadar birşey var orkidimde sildiğim de de birşey gelmiyor ilk defa böyle oldu yarın bakıcam böyle giderse dr a giderim herhal ağrım da kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…