Ozmn hic stres yapma cnm insallah olur bak ben mesela bi defa dusuk yaptim 2 ay sonra kimyasal oldu doktorada gitmedm son 7 aydir bise varmi yokmu icim icimi yiyo sen en azindn gorunmussn ondn stres cok etkilio ben gitsem kimbilir neler diuck bussuru test yapck hic gidesemde yok inan13 aylık evliliğim..hiç korunmadık.. 2 kez kontrole gittik bu süreçte ikimizde de herşey normal tedavi vermediler bu yüzden.. stres yapma bekle önerdi Dr lar.. bu ay biraz prolaktin yüksekti dostinex içtim ama ilk kez farklı şeyler hissettim.. şimdi psikolojik mi ilaçtan mi gerçek mi??? Bekleyip duranlardanım..bat a 5 kala..
13 aylık evliliğim..hiç korunmadık.. 2 kez kontrole gittik bu süreçte ikimizde de herşey normal tedavi vermediler bu yüzden.. stres yapma bekle önerdi Dr lar.. bu ay biraz prolaktin yüksekti dostinex içtim ama ilk kez farklı şeyler hissettim.. şimdi psikolojik mi ilaçtan mi gerçek mi??? Bekleyip duranlardanım..bat a 5 kala..
Yok cnm hic hamile kalamadim.. 6.ci ayimda adet gecikiyo diye gitmistim bendede prolaktin yuksek cikti, dostinex kullandim 8tablet. Sonrada hic gitmedim düstümü düsmedi mi bilmiyorum yani.. Ama bu ay adet olursam gidecem. Esime falanda bakilmasini istiyorum. Bi sorun varsa ciksin erkenden. Daha fazla beklemek istemiyorummDoktora gittinmi cnm hic kalamadinmi sn dusuk fln oldumu yani
Aynn cnm bi sorun varsa en azindan ogrenirrsn ona gorede tedavi olursn yoksa boyle beklemekle olmaz zaman kaybi bende ilcedeym burda doktor olsa hemen giderim ama malesef artik memlekete gidince gidcmYok cnm hic hamile kalamadim.. 6.ci ayimda adet gecikiyo diye gitmistim bendede prolaktin yuksek cikti, dostinex kullandim 8tablet. Sonrada hic gitmedim düstümü düsmedi mi bilmiyorum yani.. Ama bu ay adet olursam gidecem. Esime falanda bakilmasini istiyorum. Bi sorun varsa ciksin erkenden. Daha fazla beklemek istemiyorumm
Aynisi bendede oldu dusk yapali 9 ay oldu ama bende hicbi arastirma yapilmadi cnm bise sorcm bendede kan pihtilasmasi olsaydi kan tahlilinde cikarmiydi bana hersey temiz dedi rahminde bu ay bile kalabilirsn dedi ama hala bekliyorm tabi kaldm 2 ay sonra ama kimyasaldimerhaba kızlar. bende bat a 6 gün kaldı. daha önce 1 kez düşük yaptım 8 haftalıkken. 6 ay oluyor. bende bebek istiyorum İnşaALLAH Rabbimin izniyle ve hayırlısıyla. Bu ay doktor değiştirdim. düşük için araştırma tahlilleri istedi. sonucu yarın alıcam. Büyük ihtimalle anladığım kadarıyla pıhtılaşma varmış. Önceki doktorum sende pıhtılaşma olduğunu düşünmüyorum demişti. şimdi decavit+folbiol+benexol b12+coraspin kullanıyorum. doktorum direk başladı.
Bende ne düşük ne adet düzensizliği vs.. hiç bir şey yok şükürler olsun.. sorun olmadıkça tedaviyede gerek görmüyorlar en dogrusu dogal süreç çünkü... heralde çok istemekten stres oluyor..Ozmn hic stres yapma cnm insallah olur bak ben mesela bi defa dusuk yaptim 2 ay sonra kimyasal oldu doktorada gitmedm son 7 aydir bise varmi yokmu icim icimi yiyo sen en azindn gorunmussn ondn stres cok etkilio ben gitsem kimbilir neler diuck bussuru test yapck hic gidesemde yok inan
Aynn cnm bnmde adetlerm hic sasmaz vardir bi hayir insallah bizimde olurBende ne düşük ne adet düzensizliği vs.. hiç bir şey yok şükürler olsun.. sorun olmadıkça tedaviyede gerek görmüyorlar en dogrusu dogal süreç çünkü... heralde çok istemekten stres oluyor..
Cikar cnm adetlerin duzenliyse gec dollenme degilse kesin cikarİnşallahhh... ben yrn kan tahlil vericem yine bakicam prolaktin ve diğer hormonlara... yrn bat a 4 ama yine bhcg de istiycem tabi... varsa çıkar mı acaba??
Aynisi bendede oldu dusk yapali 9 ay oldu ama bende hicbi arastirma yapilmadi cnm bise sorcm bendede kan pihtilasmasi olsaydi kan tahlilinde cikarmiydi bana hersey temiz dedi rahminde bu ay bile kalabilirsn dedi ama hala bekliyorm tabi kaldm 2 ay sonra ama kimyasaldi
Ozmn bende olsa cikardi demi cnm okadar kan verdim ozelde verdm hattacanım pıhtılaşma için annede yada ailede olması sorgulanıyor kan değeri ve genetik testlerde çıkıyor. normaller çıktı ama genetik için yarını bekliyorum. normalde 3 kez düşük olursa bakılıyor ama ben hastanede çalışıyorum doktor tanıdığım. tekrar düşük olmasını beklemeyelim diye baktı.
Ozmn bende olsa cikardi demi cnm okadar kan verdim ozelde verdm hatta
Ozmn bende olsa cikardi demi cnm okadar kan verdim ozelde verdm hatta
Yok cnm hepsini gormemek icin attim hani hamileykende aliyolar ya 6 tup almislardi ben 2 bucuk aylikken kurtaj oldm ozmn sadece demir eksikligine nebiliym o tarz seylere baktilar bide genelde bhcg bakiliyodutatlım doktor özellikle pıhtılaşma testleri istediyse çıkar. bende 13 ünite normale + 1 ünite de genetike kan verdim. tahlillerin var mı elinde hangilerine bakılmış.
Yok bunlar yazmıyodu bunlar cok karisik
9 eylül dü ovülasyon. çatlama oldu diye düşünüyorum çok sancımm vardı çünkü..16 sinda da pembe leke oldu.. varsa tıbbi hesap olarak 3+5 hafta olmalı yrn bende çıkar diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?