Bataklığa düştüm , çıkamıyorum

Ecemnaz34

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
34
8
1
32
Merhaba hanımlar , beynimi kemiren beni eriten bir derdim var . Ve maalesef ki burdan okuduklarıma benzemiyor . Çözüm yolunu bulamıyorum . İyi kötü her yoruma açığım . Lütfen çaresizliğimi anlayın . Sırf bu yüzden işverenlerime rica edip yurtdışına çıkmaya bile düşünüyorum. Ben iyi bir bölüm mezunuyum , çalışıyorum , yaklaşık bir buçuk sene önce aynı meslekten bir adamla tanıştım . Hani herkesin vardır ya bu adam da beni tanıştığımız ilk günden beri etkisine aldı . İnanılmaz bir çekim duyuyorum . Bu arada hayatıma girmek isteyen kimseyi gözüm görmüyor , şeytan tüyü müdür nedir taktım ben bu adama . Biz görüşmeye başladık , hatta hayatımdaki ilk birlikteliğimi yaşadım . Çok defa bitirdim . Geri geliyor engel olamıyorum . Sadece cinsellik değil paylaştığımız , sohbet ediyoruz , yemeğe gidiyoruz , film izliyoruz , birbirimizin Canını yakıyoruz kırıyoruz ama kopmuyoruz . Bir yanım bak seni kullanıyor beraber oluyorsunuz ondan diyor , ama sonra bir bakıyorum , biz neden sürekli konuşuyoruz telefonda niye nazımı tribimi çekiyor , neden giysilerime karışıyor , neden kıskanıyor , neden bu şeyleri de yapıyor ? İnan'ın işimiz gereği 2 ay hiç görüşmediğimiz oluyor ama iki ay konuşmadığımız olmuyor cinsellikten öte birşey ikimizde bekarız . Ama anlaşamadığımız için , onun dediklerine , istediklerine uygun bir profil olmadığım için adını koymayacagımızı söylüyor . Şimdi tamamen böyle bir ilişki içindeyim . Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim onu çok seviyorum . Kaybetmek istemiyorum ama benimle evlenmiyor da . Güncelleme : Sorun şu benimle sevgili dahi olmayan bir adamla evli hayatı yaşamam bunu hazmedemiyorum . İnanın çok düzgün , ciddi düşünen adamları itiyorum elimin tersiyle . Çevremdekilerden durumu bilenler inanamıyor takıntı saplantı diyor , ama bırakamıyorum illa beni sevsin istiyorum illa evlenmek istesin istiyorum

Son düzenleme:
2 ay gorusmemek? ayni sehirde mi? imkan warken mi? eger oyleyse sizin ona baktogonz gbi bakmiyor olabilir size.

Evlenmeyi dusunuyorsa eger o zaman anlarsiniz niyetinin ne oldugunu..

Neden evlenmiyor peki ?
Sizden istedikleri nedir
Doğal , kendi halinde biri olmamı istiyor . Bende hep bakımlı dikkat çeken biri oldum . Ben ne kadar umursamaz ve rahatsam o o kadar takıntılı . Düzen hastası vs . Kısaca sürekli bir sürtüşme halindeyiz . En ufak şeyden sorun çıkarıyor

Bence sonu olsa bile mutsuz olacaksiniz.
Evlilik basit degil. Sizi degistirmeye calisan biri size hayati zindan eder. Ne siz degisirsiniz, ne de o. Acik ve net.

Sevgiden ölünmez bunu da bilin.

Ayni sekilde kalp ritminizi arttiracak biri muhakkak karsiniza cikar.

Yazik etmeyin kendinize.

2 ay gorusmemek? ayni sehirde mi? imkan warken mi? eger oyleyse sizin ona baktogonz gbi bakmiyor olabilir size.
Aynı şehirde değiliz . Aynı şehirde olmayıp uzandığında böyle . Ama aynı şehirde olduğumuz an 10 dakika bile vaktimiz varsa bir görelim en azından oluyor . 3 4 saat uykuyla birbirimizin yanına gidip geldiğimiz oluyor

evlenmiyor ve seninle evlenmeyeceğini söylüyor .
bence seni kullanıyor .
eğer cinsellik olmazsa aranızda seninle neden görüşsün . neden birlikteliğiniz devam etsin.
iki ay görüşmesende 3 ay görüşmesende yine görüşeceğinizi biliyor . ve yine bi ilişkiniz olacak . bunu biliyor .
bitirince yine geliyor . yine başlıyor ilişkiniz .

bu kadar kopamıyorsa neden evlenmiyor .

evlenmeyeceğini söylüyor.

siz de onu kullanıyorsunuz bi nevi.

Kullanılıyorsunuz kısacası..
Keşke daha güven veren, sizi sevgili manasında gören-seven birisi ile ilk deneyiminizi yaşasaydınız.

Bu adam evli - nişanlı - başı bağlı falan olmasın? Emin misiniz?
Emin'im çünkü ortak çevre içerisindeyiz ikimizde 20 küsür yaşlarda bekarız . Sevgilimiz bile yok .

Tam olarak problem ne , problem varsa neden suruyor?

Bilemiyorumda ama bu istediği şey en azından törpülenebilir,yani çok seviyorsunuz madem sizde dikkat çekmeyecek hallerde bulunun aşılamayacak şeyler değilki.Bence ortada istediğini alan ve artık olsada olur olmasada olur bir zihniyette olan biri var evlenmeyi pek düşünmez bu adam....

Bataklık deyince ben de gerçekten korkmuştum neler geldi aklıma..
Bataklığa falan düşmediniz..
Mantığınız çalışmıyor şu anda..
Aşktan gözünüz kör..
Açılır yakında..
benimle sevgili dahi olmuyor . Ve kocamla paylaşacağım hayatı yaşıyorum . Hazmedemiyorum .

Peki seni arkadaş olarak görmediğine, seks dışında soruyorum, emin misin?
Olabilir . Ama kıskanınca kısıtlayınca vs kafam karışıyor arkadaş kalalım diyorum onu da kabul etmiyor çünkü çekim olarak da beni sürekli isteyen birisi . En azından o açıdan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…