Bataklığa düştüm , çıkamıyorum

Selam, sadece cinsellik yaşanan ilişkiler iki taraf da aynı durumdaysa olabilir ama siz aşıksınız. Yani bu durum sizi tüketiyor. Hazmedemediğinizi söylemişsiniz, bir süre sonra kendinize saygınız kalmayacak.

Adamın samimi olduğundan emin misiniz? Yani arada kıskanıyormuş gibi, karışıyormuş gibi göründüğünde ne kadar hoşunuza gittiğini anladıysa zaman zaman bu numaraya başvuruyor olabilir. Bir süre daha idare ettikten sonra yine muş gibi yapıyordur muhtemelen.

Aranızdaki cinsel çekime kapılmışsınız ikiniz de. Acaba bu durumdan hoşlanıyor olmanız tuhaf geldiği için ona aşık olduğunuzu mu düşünüyorsunuz, bir nevi rasyonelleştirmeye mi çalışıyorsunuz durumu. Çok çok aşık olduğunuzu söylüyorsunuz çünkü. Onurunuzu kıran birine bu kadar aşık olmanız sağlıklı değil çünkü.

Biraz da ulaşamama durumu olmuş. Bu kadar arzulanılır, beğenilirken bu adam beni nasıl istemez, istemeli, isteyecek diye bir inada dönmüş. Ama emin olun ne kadar senenizi harcarsanız harcayın istemeyecek. İster gibi yapıp ümitlendirecek sonra yine başa dönecek. Olan size olacak.

Bence hayatınıza devam etmeniz gerekiyor. Zor da olsa ondan vazgeçmelisiniz.

benimle sevgili dahi olmuyor . Ve kocamla paylaşacağım hayatı yaşıyorum . Hazmedemiyorum .
Benimle sevgili olmuyor diyorsunuz, bu yaşadığınızın adı ne o zaman?
Kendinize yakıştırmayın bu tarz birşeyi, cidden bataklık gibi..
Uzatmayın, kesin görüşmeyi, nesi zor bu kadar??
aşk sevgi demeyin lütfen.
Şu durumu reva gören adama hâlâ aşık olabilmek enteresan çünkü.

Bunlar evlenmemeye bahane konular olamaz.

Onu evlenmeye iten ne kalmış ki.
Zaten birlikte oluyosunuz istediği zaman tatile gidiyorsunuz gel de gel git de git..
Biraz basite indirgenmiş üstelik sevgililik mertebesine bile ulaşamamışken evliliği düşünmesine şaşırmadım.
Erkekler koşmayı meraklanmayı seviyor diye düşünüyorum şuan evlenince farklı ne görecek ?
Sevginize saygım sonsuz ama aşılan sınırların kurbanı olarak görüyorum hayırlısı olsun hakkında

Bence ayrılın bu adamdan resmen kullaniyor sizi. Kiskanmasini kisitlamasini da farklı anlamayın bence sahiplenmek anlamında olduğunu düşünmüyorum. Sahiplenme olarak gorse idi evlenmeyi düşünürdü zaten. Niye kendinize kıymet verip ayrılıp sizi gerçekten sevip sahiplenecek başka biriyle olmuyorsunuz ki? Bence Borak gitsin.

Yok asla ama asla bunu yapmam . Beni sevsin istiyorum. Severek olmazsa olmasın . Ama sevmiyor . Nedenini bile bilmiyorum neden sevmiyor .
böyle ilişki olmaz .
seni sevmiyor ama seninle sevişebiliyor . çok yanılıyorsun .
sevmeyip sevişiyorsa tamamen kendini tatmin etmek için . ihtiyaç gidermek için . seni bi eşya olarak görüyor .

İki kişinin arasında karşılıklı rızaya dayalı bir ilişki var. Adam sizi zorlamıyor, siz kendi isteğinizle berabersiniz.
Belli ki beklentileriniz uymuyor, siz evlilik istiyorsunuz o istemiyor. Ancak kullanılmak filan söz konusu değil, çünkü yaşadığınız ilişki karşılıklı.
Eğer hayata bakışınız uymuyorsa, ayrılın. Bunu beni kullanıyor konusuna getirmek en hafif tabirle sizin kendinize saygısızlığınız oluyor. Kendinize bunu yapmayın.

hipnoz olup, nefes terapisi deneyin, bilinçaltınızda sizi buna iten sebepler olabilir onu öğrenip, nefes terapisiyle desteklerseniz belki çözüm bulabilirsiniz

Uzak durun bu adamdan. Ne yapın edin bırakmaya çalışın. Şimdiden bu şekilde düşünüyorsa ilerde evlenseniz bile bu sefer de evliliği yürütemiyoruz olmuyor diye bahane arar sonra da boşanma talebinde bulunur. Hepimiz aşık olup böyle duygular yaşamışızdır ama emin ol hiç kimse unutulmaz değildir. Herkes unutulur. Önce çok acı çekersin sonra biraz hafifler en sonunda tamamen unutursun. Mutsuz bir hayat sürmek istiyorsan kimseyi dinlemez ilişkine devam edersin. Orası sana kalmış bişey.

Zit karakterler herzaman birbirlerini cekerler bi yazar vardi adini unuttum asla ayni karakterdeki iki insan anlasamaz dmisti bilmiorum nekdar dogru. Sizin iliskinizde anladigim kadariyla aslinda birbirinizi sevdiginiz bence onun ailesi muhafazakar seninde bazi seylerde tolarans gostermeni istiyor olmasi bu sekilde evleneceginizi dusunuyor bu birinci varsayim.ikincisi ise cok tripli birisim galiba bu sekilde hayat gecmez diyip akisina birakmasi. Buda ikinci .zaten su trip isleri birinin illa hakli cikmak icin bagirip baskin karakterde davranmasi iliskiyi zedeliyo sen kendin belkide uzaklastiriyorsun bu sekilde birbirinize saygi gostererek brbirinizin dusunce tarzina saygi duyup bazi seylerdende iliskin icin vazgecersen belki evlilik yoluna girebilir.tabi bnlar varsayim iliskinizi net bilmiyoruz

yaşama o zaman evlilik hayatı...

Keşke sınırlarınızı çizseydiniz. Bakın siz bir set çekmedikçe ve kurallarınızı açıkça ortaya koymadıkça insanlar en kolay yolu tercih ederler. Sevgiliniz de öyle yapmış emek vermeden adını koymadan devam ediyorsunuz. Neden kendinize bunu yapıyorsunuz ah..

Siz izin verdikçe ihlal eden çok olur. Beni sevsin aşık olsun diyorsunuz çünkü çok değersiz hissediyorsunuz. Bu durumu da takıntı haline getirmişsiniz. Özgüveniniz yerle bir olmuş.

Eğer bu adamın size değer vermesini sağlayacak tek bir yol kalmışsa o da şudur: Kesin net bir şekilde iletişimi kesmek, "bana böyle değersiz hissettiren ve sevgili olmaya bile çekinen bir adamla görüşmek istemiyorum " deyip rest çekmeniz lazım. İradeli davranıp bu kararınızın arkasında durup kendinize olan saygınızı yeniden kazanmalısınız.

Psikolojik destek alın mutlaka..

Bir şey sorabilir miyim size? Ben sesinden özgüvensiz olduğu belli olan biriyim. Sessiz, çekingen gibi kötü özelliklerim var. Bakımsızım yani halim tamamen doğal. Yani bütün özellikler var. Ama bunlar benim doğuştan karakterim. Özgüvensiz, sessiz, çekingen oluşum. Haliyle karamsar ve sürekli üzgün bir ruh halim de var. Ben bu halimle ne haddimeyse artık biriyle tanıştım. 5 ay beni değiştirmeye uğraştı. Saatlerce konuşurdu. Beni değiştirmeye çalıştığı için ben de değişemeyeceğim için bitirdim konuşmayı. O çok uğraştı. Şimdi ben doğru mu yaptım diye düşünüyorum. Sizce doğru mu yaptım? 2 ay oldu bitireli ama hep düşünüyorum. Ben kötüysem bile beni olduğum gibi sevecek biri olsun istedim. Ama bu da mümkün değil biliyorum. Yine de düşünüyorum hep. Belki sizin vereceğiniz cevapla iyi ki bitirmişim diyebilirim. Lütfen bir fikir verir misiniz? Rahatsız ettiysem özür dilerim ama.

Elde edilemeyen hersey tatli olur. Kacan kovalanir. Emin olun tamam hadi evlenelim dese ilginiz azalacak. Evlendikden sonra da "ben Bu adamami asik oldum" diyceksiniz.

Yurt disina cikabiliyirsaniz cikin hem kafanizin karisikligi gider hemde degisik yerler gorursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…