Bataklığa düştüm , çıkamıyorum

Yakın çevreden arkadaşlarımız var demişsiniz sanırım..
Kuzenleriyle tatile gitmişsiniz. Yakın çevre ne diye biliyor sizin durumunuzu onu merak ettim ne diyorsunuz yakın çevrenize?
Dışarıdan göründüğünde çokta hoş bir durum değil kendinizi bu durumdan kurtarın bence

Daha evvelki iliskilerin gibi olmadıgı icin ve seninle evlilik hayalinde olmadıgı icin takıntı olmus sende bu adam. Mutlu oldugun yaninda huzur duydugun kisiye karsı "acaba beni kullaniyor mu" diye bir dusunce gecirmezsin. Maalesef ki balik bastan kokuyor ama kokuyu yedikten sonra alir insan. Mantigini devreye gecirmelisin bence. Duygusalligin cok fazla anliyorum ama dedigim gibi mutlu oldugunu hissetsen bu konuyu acmazdin.

Ailemi sormuştunuz ikisi de sağ beraber , arkamdalar , maddi durumumuzda iyi . Yani dağınık bir ailede büyümedim
Ohalde neden bu buna takılmışlik. SEVgi açlığında olur bu senin yaptıgin.Ya da çok yalnız depresyondaki bir kişide .

Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir
Evli her çift mükemmel anlaşmıyor niyetiniz evlenmekse bu adamı taşımayın bence Yok günüm güzel hayat kısa carpa diem diyorsanız yaşayın gitsin

İstediklerine uygun bir profil olmadığım için adını koymayacagımızı söylüyor .

Bunu diyen bir adamdan ne bekliyorsunuz?
Yarın birgün kafasına uyan birini bulur ve size de ben ümit vermedim ki der.
Kendinizi suçlamak için '' değişmem için uğraştı'' olmayınca demeyin.
Adamın evleneceği insan siz değilsiniz bunun kararını almış.
Kendi mantığıyla bekar hayatını sizle geçiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…