Merhaba hanımlar , beynimi kemiren beni eriten bir derdim var . Ve maalesef ki burdan okuduklarıma benzemiyor . Çözüm yolunu bulamıyorum . İyi kötü her yoruma açığım . Lütfen çaresizliğimi anlayın . Sırf bu yüzden işverenlerime rica edip yurtdışına çıkmaya bile düşünüyorum. Ben iyi bir bölüm mezunuyum , çalışıyorum , yaklaşık bir buçuk sene önce aynı meslekten bir adamla tanıştım . Hani herkesin vardır ya bu adam da beni tanıştığımız ilk günden beri etkisine aldı . İnanılmaz bir çekim duyuyorum . Bu arada hayatıma girmek isteyen kimseyi gözüm görmüyor , şeytan tüyü müdür nedir taktım ben bu adama . Hiç iyi anlaşmayan , tamamen zıt iki insanız ama bu çekim bizi bir şekilde koparmadı . Şu yaşıma kadar düzenli ilişkileri olan ben resmen kendimi böyle bir şeyin içinde buldum . Biz görüşmeye başladık , hatta hayatımdaki ilk birlikteliğimi yaşadım . Gün içinde sürekli konuşan , mesajlaşan ,birbirini kıskanan kısıtlayan ,tartışarak birbirine hayatı zindan eden ama ayrı da kalamayan asla adını koymadıgımız kangren bişeyin içerisine girdik . Çok defa bitirdim . Geri geliyor engel olamıyorum . Sadece cinsellik değil paylaştığımız , sohbet ediyoruz , yemeğe gidiyoruz , film izliyoruz , birbirimizin Canını yakıyoruz kırıyoruz ama kopmuyoruz . En son onun kuzenleri ve ben tatile gittik . Bir yanım bak seni kullanıyor beraber oluyorsunuz ondan diyor , ama sonra bir bakıyorum , biz neden sürekli konuşuyoruz telefonda niye nazımı tribimi çekiyor , benim o kuzenlerin yanında ne işim var , neden giysilerime karışıyor , neden kıskanıyor , neden bu şeyleri de yapıyor ? İnan'ın işimiz gereği 2 ay hiç görüşmediğimiz oluyor ama iki ay konuşmadığımız olmuyor cinsellikten öte birşey ikimizde bekarız . Ama anlaşamadığımız için , onun dediklerine , istediklerine uygun bir profil olmadığım için adını koymayacagımızı söylüyor . Değişmem için uğraştı . Olmayınca bıraktı . Şimdi tamamen böyle bir ilişki içindeyim . Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim onu çok seviyorum. Çok ama çok seviyorum . Kaybetmek istemiyorum ama benimle evlenmiyor da . Güncelleme : Sorun şu benimle sevgili dahi olmayan bir adamla evli hayatı yaşamam bunu hazmedemiyorum . İnanın çok düzgün , ciddi düşünen adamları itiyorum elimin tersiyle . Çevremdekilerden durumu bilenler inanamıyor takıntı saplantı diyor , ama bırakamıyorum illa beni sevsin istiyorum illa evlenmek istesin istiyorum