Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovulasyon ile tam koyulaşma görmedim zaten yumurtlamadan sonra da yapmak zor geliyor… Elimde 3 tane ovu testi kaldı salıya kadar onları yapayım o zaman
Bende tam koyulaşma göremiyorum ama önemli olan bir sonraki gün çizgide azalma .yani catlamayi görmek önemli. Ne bilim tekrar yumurtlarim diye aldım.geven ay doktorda tesadüfen öğrendim bir hafta arayla çatlamış tekrardan başka yumurta. Aynen aslında yumurtlama dan sonrayı da değerlendirin diyorlar ama bende hiç hal yok benimde azdi yeniden sipariş verdim 2dun yapamadım ovulasyon bir tek.

O çatlama da akıntın var mıydı? Ben akıntı ile takip et edilebilir diye düşünüyorum Bende şuan akıntı yok ama geçen ay gibi de kupkuru değilim… Bende Yumurtalamdan sonra olan koyulaşamada değerlendirdik ama eşim ailesi ile gitti yapsam da değerlendiremedikten sonra anlamı var mı diye de düşünüyorum

Benimde 8 agustosda uzayan bir kere akinti gelmisti degerlendirmistik pazarteside daha az miktarda geldi o gunu de degerlendirdik simdi ne zaman yapmak lazim erken gebelik testini haftaya pazar yada pazartesi 22 23 benim adet gosteriyor takvimde ne zaman yapalim kizlarrr ayy heycanlandim sag taragimda bi batma oluyo 2 gundur ama gecen aylardada aynisi olmustu adete kadar sag tarafim surekli seyreyip batmisti pek de umitlenmiorm

Benimki de aynı ben salı günü yapınca bat 5 kalmış olacak Salıdan başlayabiliriz

Evet o şeffaf yumurta akı gibi olandan vardı ama işin garibi önceki ay adete bir hafta kala da vardı ben hatta şaşırdım şuan yumurtlama imkansız dedim. O akıntı doğru sonuç vermiyor sanırım. Valla ben ovulasyon ile hamile kalmıştım şimdi bu ay yine onunla denedim . Doktorum bana sıkı sıkı tembihledi yumurta takibi yapma 2 ay diye de. Dayanamadım

Hee o zaman akıntı aslında yumurtlama için oluyor… Ben düşünmemiştim hiç

Benimde bat 19 büyük ihtimalle çatlatma iğnesi yaptırdığım için ama hiç umudum yok herşey ortada zaten

Benimde bat 19 büyük ihtimalle çatlatma iğnesi yaptırdığım için ama hiç umudum yok herşey ortada zaten
Valla ben ilk gebelikte hiç umudum yoktu hatta inferlite bölümüne randevu aldım adetten 3.gunu denk getirerek. Artık tüp bebek deneyeyim napim dedim. O gece rüyamda gördüm sabah test yaptım ve hamile İdim oyuzden çok takmamak gerek ama umudu da kaybetmemek gerek.

Hic belli olmaz rabbim bilir ne zaman verecegini karamsarliga kapilmayalim kirmizilari gormeden
Öyle de kesin adet belirtilerim var başımdan daha önce hamilelik geçti ona benzer hiç bir belirti yok bu 5. İğnem her ay aynı şey

Takılıyor valla geçen sene bir hamilelik geçirdim o da iğneyle olmuştu belirtilerim vardı kanama olmasına rağmen test yapmıştım çıkmıştı üstünden 1 sene geçti o kadar iğneye rağmen her ay aynı hüsran

Kızlar ayın 2. De pik gördüm, kasık ağrım yumurtlamadan beri ara ara olduğu icin gecen gün test yaptım yumurtlama için düşük çıkmıştı bugün tekrar yapayim dedim biraz daha yükselmiş t nin rengi. Ama hala zayıf bir pembelikte.Acaba tekrar yumurtlama olabilir mi, takip etmeli miyim? Yoksa bu kadarı herkeste çıkabiliyor mu bilmediğim için sizlere de danışmak istedim.

Resim atamıyorum, buralarda yeniyim telefondan giriyorum o yuzden mi? Dosya ekle diyorum bir şey çıkmıyor maalesef.

Bende de öyle oldu yumurtlamadan sonra 2gun yaptım belli belirsiz idi. Dün Test yoktu elimde bakamadım. Bugün tekrar yaptım testim geldi. Koyulaşma var. Ben tekrarlicam bugün ve her gün yapicam bakalım. Bence sizde takip edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…