Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen değilde femara daha etkili imiş sanırım doktor sizede gun asırı iliski olsn dedi mi
Yok demedi birşey 1 Eylül'de kontrole çağırdı 13. Gün oluyor bu sefer 12. Gün ilişki düşünüyorum gecenkinde 13.gun kendiliğinden çatlamış. Sizinka kaçıncı deneme

Ayy inşallah canım Rabb'im sanada bütün isteyen kadınlarımıza nasip etsin belirtiler doğru inşallah gebesindir

Test yap canım varsa mutlaka çıkar güzel haberini bekliyorum

Kızlar selam bugün gecikmenin 10. Günü doktora gittim sağda kist oluşmuş o adeti etkilemez dedi tekrar kan ver bakalım dedi sabah kan vermeye gidicem evde test yaptım yine negatif

Kızlar selam bugün gecikmenin 10. Günü doktora gittim sağda kist oluşmuş o adeti etkilemez dedi tekrar kan ver bakalım dedi sabah kan vermeye gidicem evde test yaptım yine negatif
Ayyy hadi insallah güzel bi haber aliriz yarin. Ama kist nasil gecikmeyi etkilemio anlamadim normalde kist olunca adet de duzensiz olmuomuydu

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum yumurtlama dönemini değerlendirdim ama ovülasyon testi falan kullanmadım direk yumurta akı kıvamındaki akıntıya göre değerlendirdim. Adetim 2 gün gecikti göğüs hassasiyeti yok sadece alt pelvik bölgede arada dolgunluk basınç hissi oluyor ve akıntım bugünden beri çok çok açık pembe rengi. Kan testi falan yaptırmadım içimde bir his yok çünkü gebeliğe dair sizce hormonal bir şey midir ?

Gününüz geçmiş belirtide var yarın bi test yapın bence kesin pozitif . Bende aynı oluyorum gebeliklerde , normalde asla günüm geçmez çünkü, bu sefer 2 gün geçince yaptım direk çift çizgi oluştu

Merhabalar benimde adetim 1-2 gün oynaklık gösterir. Temmuz ayında biontech ilk doz olduktan sonra 5 günlük bir gecikme yaşadım o sırada tatile gitme hazırlığımız vardı tam adet günü ile çakışıyordu gelmedi nasıl olacak nasıl edecek diye düşünürken stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum temmuz ayının bazı yerlerde de aşı kaynaklı gecikmeler olduğunu okudum Ağustos ayınıda ona yordum ama dünden beri renk olarak kokusuz tuhaf açık çok açık pembe tarzı akıntı geliyor bu ay olacağını düşünmüyordum aslında çünkü test falan denemedim direk dediğim gibi saydam akıntı gelmeye başladı o günleri değerlendirdim tutmamış bile olabilir diye düşündüm gün aşırı olduğu için. Ama böyle bekle bekle olmayacak yarın aile hekimimden randevu aldım 12ye kadar beta için gideceğim acaba ne zaman çıkar sonuç cumayı bulur mu

canım benimde aynı belirtiler vardı kasıklarda kramplar ve göğüs hassasiyeti birde uçları büyüdü biraz dün testim sonucu beta hcg 28.40 çıktı haftaya bi daha kan vereceğim inşallah sende hamilesindir

kan verdikten sonra barkod numarasını iste böylece internetten takip edebilirsin yoksa cumaya kadar beklemen gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…