- 17 Kasım 2016
- 1.357
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Yok demedi birşey 1 Eylül'de kontrole çağırdı 13. Gün oluyor bu sefer 12. Gün ilişki düşünüyorum gecenkinde 13.gun kendiliğinden çatlamış. Sizinka kaçıncı denemeKlomen değilde femara daha etkili imiş sanırım doktor sizede gun asırı iliski olsn dedi mi
11 ay ama femara ilk ay olcakYok demedi birşey 1 Eylül'de kontrole çağırdı 13. Gün oluyor bu sefer 12. Gün ilişki düşünüyorum gecenkinde 13.gun kendiliğinden çatlamış. Sizinka kaçıncı deneme
Bekliyor um.Sende durum nedir ? Hala olmadın mı?
Ayy inşallah canım Rabb'im sanada bütün isteyen kadınlarımıza nasip etsin belirtiler doğru inşallah gebesindirAy maşallah bize de dua edin Allah sağlıkla kucağa almak nasip etsin benimde bugün bat günüm birşey yok bakalım bende bekleme taraftarıyım belirtiler nelerdi hanımlar :) bende muhteşem kasık ağrısı sağ sol ve de 10 gündür de göğüs hassasiyeti
Nasip kısmet bu işlerÖ
vay 24 yaşında 2. He güzel hız. Ben anca 1. Ye fırsat bulabildim
Test yap canım varsa mutlaka çıkar güzel haberini bekliyorumAy maşallah bize de dua edin Allah sağlıkla kucağa almak nasip etsin benimde bugün bat günüm birşey yok bakalım bende bekleme taraftarıyım belirtiler nelerdi hanımlar :) bende muhteşem kasık ağrısı sağ sol ve de 10 gündür de göğüs hassasiyeti
Ins hayırlı gelir.. kac gun oldu geceliKızlar selam bugün gecikmenin 10. Günü doktora gittim sağda kist oluşmuş o adeti etkilemez dedi tekrar kan ver bakalım dedi sabah kan vermeye gidicem evde test yaptım yine negatif
Bugün 10 gün olduIns hayırlı gelir.. kac gun oldu geceli
Belirti vs var mi..Bugün 10 gün oldu
Valla ilk başlarda vardı gecikmeden 4 gün sonra kan verdim negatif görünce belirtiler gittiBelirti vs var mi..
Ayyy hadi insallah güzel bi haber aliriz yarin. Ama kist nasil gecikmeyi etkilemio anlamadim normalde kist olunca adet de duzensiz olmuomuyduKızlar selam bugün gecikmenin 10. Günü doktora gittim sağda kist oluşmuş o adeti etkilemez dedi tekrar kan ver bakalım dedi sabah kan vermeye gidicem evde test yaptım yine negatif
Kistte sıkıntı yokmuş adet olunca atılır dedi adet olursan tekrar gel dediAyyy hadi insallah güzel bi haber aliriz yarin. Ama kist nasil gecikmeyi etkilemio anlamadim normalde kist olunca adet de duzensiz olmuomuydu
Test yaptın mı ? Sende durumlar nasıl? Bat kaç gün var?Bekliyor um.
Dun yada bu gün olmalıyım bekliyorum hic bi belirti yok...Test yaptın mı ? Sende durumlar nasıl? Bat kaç gün var?
Gününüz geçmiş belirtide var yarın bi test yapın bence kesin pozitif . Bende aynı oluyorum gebeliklerde , normalde asla günüm geçmez çünkü, bu sefer 2 gün geçince yaptım direk çift çizgi oluştuKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum yumurtlama dönemini değerlendirdim ama ovülasyon testi falan kullanmadım direk yumurta akı kıvamındaki akıntıya göre değerlendirdim. Adetim 2 gün gecikti göğüs hassasiyeti yok sadece alt pelvik bölgede arada dolgunluk basınç hissi oluyor ve akıntım bugünden beri çok çok açık pembe rengi. Kan testi falan yaptırmadım içimde bir his yok çünkü gebeliğe dair sizce hormonal bir şey midir ?
Merhabalar benimde adetim 1-2 gün oynaklık gösterir. Temmuz ayında biontech ilk doz olduktan sonra 5 günlük bir gecikme yaşadım o sırada tatile gitme hazırlığımız vardı tam adet günü ile çakışıyordu gelmedi nasıl olacak nasıl edecek diye düşünürken stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum temmuz ayının bazı yerlerde de aşı kaynaklı gecikmeler olduğunu okudum Ağustos ayınıda ona yordum ama dünden beri renk olarak kokusuz tuhaf açık çok açık pembe tarzı akıntı geliyor bu ay olacağını düşünmüyordum aslında çünkü test falan denemedim direk dediğim gibi saydam akıntı gelmeye başladı o günleri değerlendirdim tutmamış bile olabilir diye düşündüm gün aşırı olduğu için. Ama böyle bekle bekle olmayacak yarın aile hekimimden randevu aldım 12ye kadar beta için gideceğim acaba ne zaman çıkar sonuç cumayı bulur muGününüz geçmiş belirtide var yarın bi test yapın bence kesin pozitif . Bende aynı oluyorum gebeliklerde , normalde asla günüm geçmez çünkü, bu sefer 2 gün geçince yaptım direk çift çizgi oluştu
canım benimde aynı belirtiler vardı kasıklarda kramplar ve göğüs hassasiyeti birde uçları büyüdü biraz dün testim sonucu beta hcg 28.40 çıktı haftaya bi daha kan vereceğim inşallah sende hamilesindirAy maşallah bize de dua edin Allah sağlıkla kucağa almak nasip etsin benimde bugün bat günüm birşey yok bakalım bende bekleme taraftarıyım belirtiler nelerdi hanımlar :) bende muhteşem kasık ağrısı sağ sol ve de 10 gündür de göğüs hassasiyeti
kan verdikten sonra barkod numarasını iste böylece internetten takip edebilirsin yoksa cumaya kadar beklemen gerekirMerhabalar benimde adetim 1-2 gün oynaklık gösterir. Temmuz ayında biontech ilk doz olduktan sonra 5 günlük bir gecikme yaşadım o sırada tatile gitme hazırlığımız vardı tam adet günü ile çakışıyordu gelmedi nasıl olacak nasıl edecek diye düşünürken stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum temmuz ayının bazı yerlerde de aşı kaynaklı gecikmeler olduğunu okudum Ağustos ayınıda ona yordum ama dünden beri renk olarak kokusuz tuhaf açık çok açık pembe tarzı akıntı geliyor bu ay olacağını düşünmüyordum aslında çünkü test falan denemedim direk dediğim gibi saydam akıntı gelmeye başladı o günleri değerlendirdim tutmamış bile olabilir diye düşündüm gün aşırı olduğu için. Ama böyle bekle bekle olmayacak yarın aile hekimimden randevu aldım 12ye kadar beta için gideceğim acaba ne zaman çıkar sonuç cumayı bulur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?