Batı bugun yada bir kacgun gecmis olanlar gelin birlikte bekleyelim :)

Çizginin yeri neresi diye nette araştırdım tam da orası yani. Pozitif test görsellerine baktım yani. Gördün mü gerçekten ?? :KK43: Brlm00 Brlm00

Gercekten gordum canim boyle birsey icin asla gormesem gordum demem ama iste cizginin yerimi yoksa cok yeni oldugu icii boyle cikti en garanti kanda anlarsn yada yarin ilk idrarla sabahtan bidaha yap canim. Peki suan iyice koyulasma falan olmadimi bekleyince hala ayni sekildemi

Eklentiler

• 20170215_151608.webp
    20170215_151608.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 48
Kızlarrrr, gebelik belirtisi olan kahverengi akıntı yani çamur gibi akıntı hakkında bilginiz var mı? Yarın bat günüm. Hiç sancı yok ama sadece peceteye silince kahverengi akıntı geliyor...

Kızlarrrr, gebelik belirtisi olan kahverengi akıntı yani çamur gibi akıntı hakkında bilginiz var mı? Yarın bat günüm. Hiç sancı yok ama sadece peceteye silince kahverengi akıntı geliyor...

Umidini kirmak istemem ama bende o sekilde akinti gelince ertesi gun adet oluyorum insallah sen olmassin

Aradım sonuç < 1.20 imiş yani negatif. Nasıl bişey bu anlamadım gerçekten. Yükselecek bi değer de değil zaten bu. Boş boş sevindim işte sadece Brlm00 Brlm00

Back
X