Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen benimde 10 :) nette okuyorum yumurta 6.gun rahime gomuluyor ve hcg salgisi basliyor biz yumurtlamamizi saatine kadar takip ediyoruz aslinda 6-7gun kala cikmasi lazim. İste negatifi gormekten korkuyorum
Bekleyelim bakalım canım hamile kaldığımızdada ki inşallah kalırız kesesiydi kalp atışıydı burnuydu eliydi 9 ay heyecanla yine beklemeye devam:)) Annelik insana en önce sabrı öğretiyor beklemeyi öğretiyor galiba:) Hayranım hiç haberim yokmuş hamileymişim diyenlere biz dediğin gibi saatine kadar biliyoruz:)

Canm sonucu çıktı ama doktor değerlerin yüksek hamile gibisin ne birsey diyemem dedi 2 hafta sonra bidaha gel dedi hevesimi yasiyamadim
Açıkcası hislerimi bilmek istersen canım sen bal gibi hamilesin hiç hevesini kaçırma bebişine stres yaşatma :)) Hayırlı oldun şimdiden adet günün kaç gün geçmişti artık koyu çıkar idrarda her geçen gün.

3 gün canm vardır evet ama işte hevesimikirdi doktor

Canım safari go da hamileymis hamile sayısı 6 oldu sanırım bu ay hepimize uğurlu gelcek gibi :) sayfasına baktım hamileyim yazmış :)

Canm benim doktor sonuçlar yüksek çıktı dedi
Canim bu ozelmi devletmi? Hani netten degerlere bakiliyor bakamazmisin? Doktor oyle dediyse icimden gelerek soyluyorum simdi degeri gorsen bile kese var git bebek olussun gel dicekler yine bekliyeceksin. Busefer stres daha fazla olacak. Yaslan arkada bak bebegin yerlesmis yerine :) keyfini cikar bol bol iki hafta sonra gider kalp atisini duyarsin direk insallah. Senide listeye ekliyorum artik bizide kat duana hamilenin duasi kabul oluyo :)

Aynen oyle az kaldi ya sabir. Guzel haberler alacagiz bizde allahin izniyle

Devlet canm özel değil nette baktım ama bugünkü tahalil cikmadi

Bugun rutin kontrol gerecegi beta hcg ye de bakildi adete 13 gun var sonuc 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…