- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Canm sonucu çıktı ama doktor değerlerin yüksek hamile gibisin ne birsey diyemem dedi 2 hafta sonra bidaha gel dedi hevesimi yasiyamadimEskigunler testin belli oldumu canım senin belirtilerinden çok umutluyum ben nedense:))
Canm benim doktor sonuçlar yüksek çıktı dediBende onun icin girdim cok merak ediyorum
Bekleyelim bakalım canım hamile kaldığımızdada ki inşallah kalırız kesesiydi kalp atışıydı burnuydu eliydi 9 ay heyecanla yine beklemeye devam:)) Annelik insana en önce sabrı öğretiyor beklemeyi öğretiyor galiba:) Hayranım hiç haberim yokmuş hamileymişim diyenlere biz dediğin gibi saatine kadar biliyoruz:)Aynen benimde 10 :) nette okuyorum yumurta 6.gun rahime gomuluyor ve hcg salgisi basliyor biz yumurtlamamizi saatine kadar takip ediyoruz aslinda 6-7gun kala cikmasi lazim. İste negatifi gormekten korkuyorum
Açıkcası hislerimi bilmek istersen canım sen bal gibi hamilesin hiç hevesini kaçırma bebişine stres yaşatma :)) Hayırlı oldun şimdiden adet günün kaç gün geçmişti artık koyu çıkar idrarda her geçen gün.Canm sonucu çıktı ama doktor değerlerin yüksek hamile gibisin ne birsey diyemem dedi 2 hafta sonra bidaha gel dedi hevesimi yasiyamadim
3 gün canm vardır evet ama işte hevesimikirdi doktorAçıkcası hislerimi bilmek istersen canım sen bal gibi hamilesin hiç hevesini kaçırma bebişine stres yaşatma :)) Hayırlı oldun şimdiden adet günün kaç gün geçmişti artık koyu çıkar idrarda her geçen gün.
Merhaba hanımlar. bakındım ama ekime ait açılmış konu goremedim. Bati ekime kalanlar beraber bekleyelimmi? Benim bat 15 ekim inşallah gelmez :) iki ay once bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum bu ay d. Kontrol kullandım adet bitince korunmayı bırakacağım. İnşallah tum isteyenler,umudu diger aya kalanlar ekimde yavrularımıza kavuşuruz.
EKİM LİSTESİ BAT'LAR
@lavinza
@Seyura
@onemorecupeofcoffeediger bat 29 ekim
@mf.aysegul
@Dykdyk ?
@safari_go ?
@Hsnoyaa
@tuba3443 5 ekim
@Selay ay 5 ekim
@Eskigunler 7 ekim
@Gelartik00 7 ekim
@khaleesi41 8 ekim
@Refik-i hayat 8 ekim
@asymkrdg 9 ekim
@lavinza 9 ekim
@aallmmiirraa 9 ekim
@srplmtmtk 11 ekim
@Dildildil 11 ekim
@Sehriayaz58 11 ekim
@Nehirr6 11 ekim
@Zeynosannesi 12 ekim
@Mimobar 12ekim
@nazeninnazmiyesu 12 ekim
@neseyasin 13 ekim
@elifcaf 13 ekim
@Ruling girl 14 ekim
@Nurumcan94 14 ekim
Miniimalistt 15 ekim
@Svghzr 15 ekim
@hadi Yaa 15 ekim
@TC-TaNcCUuU 16 ekim
@Eda3883 16 ekim
@gulsahali88 16ekim
@patisserieyumyum 16 ekim
@gkymc 17 ekim
@workerthenew 17 ekim
@GaSeLLe 17 ekim
RanaZ33 18 ekim
@mi-nick 18 ekim
Removeben 18 ekim
@IzmirliEGM 18 ekim
@Sanderling 20 ekim
@Erva Yaren 21 ekim
@mihracee ?
@acem55 21 ekim
@Prmm 21 ekim
@Smartanne 22 ekim
@derinalya 23 ekim
@Mina_1414 23 ekim
@lady8 24 ekim
@2miracles 28 ekim
@emsaleymen
@benimrenklerim ?
@blueees ?
Canim bu ozelmi devletmi? Hani netten degerlere bakiliyor bakamazmisin? Doktor oyle dediyse icimden gelerek soyluyorum simdi degeri gorsen bile kese var git bebek olussun gel dicekler yine bekliyeceksin. Busefer stres daha fazla olacak. Yaslan arkada bak bebegin yerlesmis yerine :) keyfini cikar bol bol iki hafta sonra gider kalp atisini duyarsin direk insallah. Senide listeye ekliyorum artik bizide kat duana hamilenin duasi kabul oluyo :)Canm benim doktor sonuçlar yüksek çıktı dedi
Ayy masallah cok mutlu oluyorum herkesin adina :) yazmadi buraya ekliyim bari darisi bize insallahCanım safari go da hamileymis hamile sayısı 6 oldu sanırım bu ay hepimize uğurlu gelcek gibi :) sayfasına baktım hamileyim yazmış :)
Amin amin inşallah canım inşallah bizde bu ay sevinci yaşarız ❤Ayy masallah cok mutlu oluyorum herkesin adina :) yazmadi buraya ekliyim bari darisi bize insallah
Aynen oyle az kaldi ya sabir. Guzel haberler alacagiz bizde allahin izniyleBekleyelim bakalım canım hamile kaldığımızdada ki inşallah kalırız kesesiydi kalp atışıydı burnuydu eliydi 9 ay heyecanla yine beklemeye devam:)) Annelik insana en önce sabrı öğretiyor beklemeyi öğretiyor galiba:) Hayranım hiç haberim yokmuş hamileymişim diyenlere biz dediğin gibi saatine kadar biliyoruz:)
Aminn 7 hamisimiz varAmin amin inşallah canım inşallah bizde bu ay sevinci yaşarız ❤
Devlet canm özel değil nette baktım ama bugünkü tahalil cikmadiCanim bu ozelmi devletmi? Hani netten degerlere bakiliyor bakamazmisin? Doktor oyle dediyse icimden gelerek soyluyorum simdi degeri gorsen bile kese var git bebek olussun gel dicekler yine bekliyeceksin. Busefer stres daha fazla olacak. Yaslan arkada bak bebegin yerlesmis yerine :) keyfini cikar bol bol iki hafta sonra gider kalp atisini duyarsin direk insallah. Senide listeye ekliyorum artik bizide kat duana hamilenin duasi kabul oluyo :)
17,27 olur inşallah:))Aminn 7 hamisimiz var
Canım adete 13 gün kala 2 çıkıyorsa tükselmez mi değer bana öyle geldi sankiBugun rutin kontrol gerecegi beta hcg ye de bakildi adete 13 gun var sonuc 2
Canım adete 13 gün kala 2 çıkıyorsa tükselmez mi değer bana öyle geldi sankiRemoveben
Kirparak paylas canimAyy resim paylasilmiyorki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?