27 gun muuu az daha dursan cinsiyeti ogrencen desene hadi insallah keseyi bebegi kalp atislarini herseyini gorursunYarın kan testi yaptırcam
27 gün geçti
Hayirlisi canim insallah bebistirBende ona şaşıyorum ben ovulasyon testi yaptım 1 hafta oldu ilişki olalı ya benim ki psikolojik baskı kendime yada gerçekten döllenme oldu hayırlısı artik
İnşallah hamissindir canimYarın kan testi yaptırcam inşallah
Benimd3 de 13 gun var ama hic bi bwlirti yok ..normalde her ay belirti arardim ve bir suru belirti bulurdum bu ay relax takiliyorum ve hic belirtim.yokReglime 13 gün kaldı bel ağrım ve ara ara minicik batmalar hissediyorum kasığımda benim gibi bekleyenler var mı belirtilerinizz
Ozaman normal canim seninki. Erken yumurtlama erken dollenme demek varaa normaldir belirtilerin. Birde yumurtlamadan 14gun sonra adet olunuyor genelde ozaman senin yakinda belli olmazmiİnşallah belirtilerim psikolojik değildir canım ben adetimin bittiği gün yumurtladım baya erken oldu bu ay
7 gün az kalmış canım ya ben şimdiye test yapmıştım bile oglumda hemen hemen bir hafta kala ogrenmistim
Simdi hamile misin canim
Cnm kirpiyorum zaten ama dosya yukleye basinxa hic bir album yok diyor anlamadimResmi normal galeriden kır sonra buraya gir ve kirptigin resmi yükle cnm
Allah allahCnm kirpiyorum zaten ama dosya yukleye basinxa hic bir album yok diyor anlamadim
İnşallah canım inşallah hamileyimdir27 gun muuu az daha dursan cinsiyeti ogrencen desene hadi insallah keseyi bebegi kalp atislarini herseyini gorursun
Hayirlisi canim insallah bebistir
Amin inşallah teşekkür ederimİnşallah hamissindir canim
Insallah belirti aramana gerek kalmadan bebis haneri alirsin canimBenimd3 de 13 gun var ama hic bi bwlirti yok ..normalde her ay belirti arardim ve bir suru belirti bulurdum bu ay relax takiliyorum ve hic belirtim.yok
Ben aslinda uc gun once gebelik testi yapmistim ve silik cikmisti sonra testlerim bitince bir daha yapamadim bugun tekrar siparis verdim yarin elimde olur tekrar yapicam bakalim koyulasma olucak miOzaman normal canim seninki. Erken yumurtlama erken dollenme demek varaa normaldir belirtilerin. Birde yumurtlamadan 14gun sonra adet olunuyor genelde ozaman senin yakinda belli olmazmibenim yumurtlamadan sonraki 3.gunum daha
Canim 13 gun varken testte cikmazkiBenimd3 de 13 gun var ama hic bi bwlirti yok ..normalde her ay belirti arardim ve bir suru belirti bulurdum bu ay relax takiliyorum ve hic belirtim.yok
13 gün çok çok erkennnnnCanim 13 gun varken testte cikmazki
Hadi insallah guzel haberler alirsin. Silikte olsa cikmis neguzelInsallah belirti aramana gerek kalmadan bebis haneri alirsin canim
Ben aslinda uc gun once gebelik testi yapmistim ve silik cikmisti sonra testlerim bitince bir daha yapamadim bugun tekrar siparis verdim yarin elimde olur tekrar yapicam bakalim koyulasma olucak mi
Bende oyle diyorum canim bide idrar testi yani. Ciksa bile inanmam ben13 gün çok çok erkennnnn
Valla bende oyle belirtiler var ama adet olacakmisim gibi geliyorBenimde hevesim yarıda kalacakmış gibi hissediyorum hiç mutlu olamıyor. Um
Cnm test yapmadimki zaten hatta dedim ya hic bir belirtim.yokCanim 13 gun varken testte cikmazki
27 gun beklesem catlarim heraldeBenim gibi 27 gün bekleyin
Gerçekten 13 gün önce test zaten doğru sonuç vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?